Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.306 keer bekeken

Mei Masturbatie Challenge week 4 – Climax

22 mei 2023,

geschreven door

Week 4 van de Mei Masturbatie Challenge is hier! Heb jij tot nu toe elke opdracht uitgevoerd? Zit jij helemaal in je flow of is jouw limiet zo langzamerhand toch wel in zicht? Geen zorgen, want in deze fase wordt al die inspanning op heerlijke wijze beloond 😉

Het belang van de climax

Zodra je lekker bent opgewarmd met het voorspel en de opwinding geleidelijk hebt opgevoerd, wil je natuurlijk ook tot een bevredigend orgasme komen! Dit zorgt namelijk dat je al die opgebouwde spanning los kan laten en kunt genieten van een geweldige hormonencocktail.

Je orgasme uitstellen kan een leuke uitdaging zijn, maar kom je na al dat harde werk niet meer tot een climax, dan zou je daar een onprettig gevoel aan over kunnen houden. Om dat te vermijden hebben we gelukkig weer een aantal sexy opdrachten voor je klaarstaan.

7. Maak jouw masturbatiesessie waterproof

waterproof toys

Niks zo rustgevend voor lichaam en geest als een goede douche- of baddersessie, nietwaar? Daarom staat de volgende opdracht in het teken van waterpret! Je mag namelijk in bad of onder de douche een waterproof toy gebruiken om jezelf tot een overweldigende climax te brengen.

In bad of onder de douche masturberen, kan dat wel? Jazeker, het kan zelfs heel lekker en ontspannend zijn. Maar je moet wel op een aantal dingen letten:

  • Masturbeer niet in een openbaar (zwem)bad of gedeeld bad, want dit kan een infectie veroorzaken.
  • Let erop dat de badkamer goed geventileerd is je en niet oververhit raakt.
  • Maak het water niet te heet en breng geen zeep aan op de geslachtsdelen.
  • Last but not least: Wees je bewust van de gladde vloer!

Kies een waterproof seksspeeltje

Ga bijvoorbeeld voor de Teazers Orale Masturbator. Deze vibreert niet alleen, maar heeft ook een verwarmende functie. Onder de vrouwen is de Satisfyer Pro 2 een grote hit! Dit is een clitoris vibrator die je met 12 luchtdrukstanden kan verwennen.

Op zoek naar een nog intensere erectie? Probeer de Satisfyer Rings 2 vibrerende cockring! Of heb je graag een toy waar jij solo én samen van kan genieten? Check dan het app-bestuurbare Magic Sundae vibratie eitje. Je kunt uiteraard ook zelf een waterproof toy uitzoeken op de webshop.

8. Ga op anale ontdekkingsreis

anale stimulatie

Als je nog nooit aan anale stimulatie gedaan hebt, dan kan het best spannend zijn. Veel mensen denken dat het gepaard moet gaan met veel pijn en ongemak, maar dat is niet zo. Het draait allemaal om de juiste aanpak! En als je denkt dat anale stimulatie enkel voor homoseksuele mannen is weggelegd, dan zit je er ook naast. Anale stimulatie kan iedereens seksuele ervaring, inclusief het orgasme, een hele nieuwe dimensie geven.

Dat er veel zenuwuiteinden samenkomen in de anus, dat wist je misschien al. Maar wist je ook dat de prostaat één van de meest gevoelige erogene zones van het mannelijk lichaam is? Het is niet voor niets dat deze ook wel bekendstaat als de mannelijke G-spot, ofwel de P-spot! Maar anaalspel kan ook vrouwen heel veel plezier opleveren. Door vanuit de anus tegen de vaginawand te drukken, kunnen zowel de A-spot als de G-spot worden gestimuleerd.

Daarom is deze opdracht gericht op het uitproberen van een anal toy! Hierbij gebruik je een anaal glijmiddel op waterbasis. Dit is omdat de anus van nature geen vocht aanmaakt om penetratie soepel te laten verlopen. Daarnaast kan een siliconen glijmiddel siliconen toys beschadigen.

Zorg dat je je anus zoveel mogelijk ontspant voordat je met een speeltje te werk gaat, bijvoorbeeld door deze alvast met je vinger te masseren. Ook spelen met de geslachtsdelen? Doe dat dan altijd met een schone toy/vinger! Zo vermijd je een verstoorde pH-waarde, infectie of ontsteking. De anus en het onderste gedeelte van het rectum bevatten maar weinig ontlasting, maar ben je op zoek naar extra hygiëne, dan zou je een anaal douche kunnen gebruiken.

Kies een anaal seksspeeltje

Is het jouw eerste keer? Begin dan klein en simpel, bijvoorbeeld met een buttplug. Heb je al wat ervaring en ben je toe aan extra mogelijkheden, dan is de Heat Of The Moment de toy voor jou! Deze heeft een vibrerende en verwarmende functie en is zelfs waterproof.

9. Dubbele stimulatie = dubbel genieten

dubbele stimulatie

Tot dusver heb je jezelf per masturbatiesessie waarschijnlijk maar op één manier of met één toy laten klaarkomen. Maar wist je dat je nog veel meer plezier en een nog heftiger orgasme kunt ervaren door twee intieme plekjes tegelijk te verwennen? Tijdens Mei Masturbatiemaand laten we onszelf echt niet limiteren! Daarom sluiten we de orgasmefase af met een banger van een opdracht, namelijk: dubbele stimulatie.

Je kunt zóveel verschillende erogene zones combineren. Denk bijvoorbeeld aan de clitoris en de anus, de eikel en de balzak, de tepels en de vagina of de penis en de prostaat. Als het goed is heb je in de afgelopen weken ontdekt van welke erogene zones jij het meest plezier ervaart. En dit is jouw moment om die kennis in de praktijk te brengen!

Hiervoor zou je meerdere seksspeeltjes kunnen gebruiken, of een seksspeeltje plus je hand. Welke toys die je in vorige opdrachten gebruikt hebt vond jij het lekkerst? Als je toch wat nieuws wil proberen, dan zijn er natuurlijk ook speeltjes die ervoor gemaakt zijn om je op meerdere manieren tegelijk te stimuleren. Denk aan de tarzan vibrator, die zowel de g-spot en clitoris aanraakt. Of de cockring met asslock, waarmee je zowel de penis als anus tegelijk stimuleert!

Heb jij de opdrachten van week 4 gehaald? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.320 keer bekeken

Geschreven door

De Fun Factory NŌS is ontworpen met beide partners in gedachten. De vibrerende penisring is voorzien van twee vibrerende extensions, die lang genoeg zijn om de clitoris goed te bereiken en flexibel genoeg om ook tijdens jullie solo-momentjes te gebr…
1.320 keer bekeken