Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.803 keer bekeken

Hoe vind ik de G-spot? | Seksles #8

1 mei 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

De G-spot is een geribbeld, sponsachtige stukje weefsel op zo’n 3 cm diepte aan de buikzijde in je vagina. Het stimuleren van de G-spot kan een krachtig orgasme opwekken bij vrouwen. Marith legt uit hoe jij je G-spot kan vinden en hoe je het plekje het beste kunt stimuleren. Misschien bereik jij straks wel dat waanzinnige hoogtepunt!

G-spot

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog…
583 keer bekeken