door CheekyCharly

How to… G-spot stimulatie op verschillende manieren

17 november 2022 door CheekyCharly

Ben jij één van de gelukkige vrouwen die de G-spot al heeft weten te vinden? Dan weet je inmiddels vast dat dit plekje kan zorgen voor heftige orgasmes! Ben je benieuwd wat de G-spot eigenlijk is, hoe je het kan vinden en hoe je het op de juiste manier kan stimuleren? Lees in dit artikel alles over G-spot stimulatie. 

Wat is de G-spot?

Om uit te leggen wat de G-spot is, moeten we eerst even naar de clitoris kijken. De G-spot en clitoris zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden (letterlijk!). Je kent de clitoris waarschijnlijk als het kleine knopje dat zichtbaar is tussen de schaamlippen. Maar wist je dat de clitoris veel groter is dan dat? Het kleine knopje is als het ware alleen maar het topje van de ijsberg, want het heeft ook een groot inwendig deel. De G-spot is het inwendige uiteinde van dit deel. De andere kant van de clitoris zou je dus kunnen zeggen.

Vreemd genoeg is de G-spot vernoemd naar een man. De Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg beschreef deze erogene zone voor het eerst in 1950. De G-spot voelt aan als een geribbeld sponsachtig stukje weefsel, zo’n 3 tot 5 centimeter diep in je vagina, ongeveer zo groot al een boon. Naarmate de opwinding stijgt zal dit sponsachtige stukje weefsel gaan opzwellen.

Vrouwen kunnen door middel van stimulatie van G-spot een krachtig orgasme opwekken. Hierbij kan vocht vrijkomen. Soms een paar druppels, soms meer. Dit wordt ook wel ‘squirten‘ of ‘vrouwelijke ejaculatie’ genoemd.

Zo doe jij aan G-spot stimulatie

Met je vingers

Je kunt de G-spot het beste stimuleren door twee vingers in te brengen en een ‘kom hier’-beweging na te bootsen. Hierbij krul je je vingers richting je handpalm en weer terug. Je weet dat je goed zit wanneer het voelt alsof je moet plassen. Dit komt doordat de G-spot een zenuwbaan deelt met de blaas. Het is een normaal gevoel, dat snel weg zal trekken. Het kan even zoeken zijn en als je de juiste plek niet meteen kunt vinden, kun je eventueel je partner erbij vragen. Zo kun jij je focussen op het gevoel. Daarnaast zijn er talloze vibrators en verschillende standjes die je op weg kunnen helpen om je G-spot te stimuleren.

Met een G-spot vibrator

De G-spot is seksueel te prikkelen met een speciale G-spot vibrator. Deze vibrator is te herkennen aan zijn duidelijk kromming aan de bovenkant. Door deze kromming is het mogelijk de G-spot goed en krachtig te stimuleren. De keuze in G-spot vibrators is enorm. Afhankelijk van je voorkeuren, kun je onder andere kiezen uit verschillende formaten, vibratiestanden en vibrators met dubbele of zelfs driedubbele stimulatie.

Met een G-spot dildo

Naast vibrators zijn er ook dildo’s die speciaal bedoeld zijn voor het stimuleren van je G-spot. Ook hier heb je keuze uit verschillende formaten en designs, maar het grootste voordeel van dildo’s is dat er meer keuze is in het materiaal van de toy. Zo kun je naast het zachte siliconen waar de meeste sextoys van gemaakt zijn, ook kiezen voor bijvoorbeeld metaal of glas. Deze materialen zijn extra hygiënisch, buigen niet mee (wat het stimuleren van de G-spot makkelijker maakt) en zijn ook nog eens geschikt voor Temperature Play, wat kan zorgen voor nog meer stimulatie en genot.

Standjes voor G-spot stimulatie

Diep penetreren kan helpen bij het stimuleren van de G-spot en kan voor veel opwinding zorgen als jullie een rustiger tempo hanteren. Hieronder staan een aantal van deze standjes toegelicht. Je kunt eventueel ook een strap-on harnas met G-spot vibrator of dildo gebruiken voor deze standjes.

Up and Over

up and over

Bij het standje Up and Over gaat de man bovenop liggen en ondersteunt zijn gewicht met zijn armen. De vrouw kan vervolgens haar voeten op de schouders van de man leggen. Het is voor de vrouw makkelijker vol te houden wanneer zij haar benen vasthoudt met haar handen, of haar armen om haar benen heenslaat. Bij dit standje is diepe penetratie mogelijk en wordt het makkelijker om de G-spot goed te stimuleren. Een mooie bijkomstigheid van dit standje is dat het voor de vrouw voelt het alsof de penis van de man groter is, omdat de ingang van de vagina op deze manier nauwer wordt.

De Cowgirl

cowgirl

De controle die de vrouw heeft tijdens de Cowgirl creëert de perfecte mogelijkheid om specifiek de G-spot te bereiken. Op het moment dat de man een klein beetje achteroverleunt, komt zijn penis precies tegen dit gevoelige plekje aan.  De vrouw heeft alle bewegingsvrijheid, dus kan de exacte positie, het tempo én de diepte bepalen. Wanneer de vrouw ervoor kiest om iets hoger te gaan zitten, kan de man de bewegingen maken. Dit kan vooral lekker zijn wanneer je het tempo wat wil opvoeren. De man kan namelijk snel bewegen in deze positie.

De Italiaanse kroonluchter

italiaanse kroonluchter

De Italiaanse kroonluchter is zeer intensief voor de vrouw. Wanneer de man op zijn rug ligt, gaat zij achterstevoren op hem zitten. Vervolgens maakt zij een brug door haar handen en voeten op de grond of op het matras neer te zetten. In deze stand dient zij haar heupen op te tillen en weer te laten zakken, terwijl de man zijn heupen in tegengestelde richting beweegt. Naast dat de G-spot gestimuleerd wordt, is dit standje ook nog eens een ideaal om haar armen, benen, buik- en rugspieren te trainen én verbrandt het daarnaast ook nog zo’n 450 calorieën. Een win-win situatie!

Heb jij al ervaring met een vaginaal orgasme?

Reageer

Gerelateerde berichten

4 reacties op How to... G-spot stimulatie op verschillende manieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid