Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

squirten
1.222.999 keer bekeken

Vrouwelijke ejaculatie: zo leer je squirten!

7 februari 2023,

geschreven door

Oh ja, zeker. Vrouwen kunnen óók ejaculeren. In de meeste gevallen zou een vrouw niet zo ver kunnen spuiten als een man, maar een spetterend orgasme is zeker een ding. Als haar g-spot op de juiste manier gestimuleerd wordt en zij geeft zich volledig over, kan een vrouw squirten. Is het jou nog niet gelukt? Lees dan dit artikel met 5 handige tips en wie weet kan jij straks ook spuitend klaarkomen!

Squirten: zo werkt het!

1. Ontspan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om te squirten is het belangrijk om alle mentale belemmeringen weg te nemen. Wanneer je niet genoeg ontspant, zal het waarschijnlijk niet lukken.

Zorg dus dat je van te voren alles goed geregeld hebt. Een handdoekje om het vocht op te vangen, glijmiddel, een schone omgeving en geknipte nagels zijn punten om op te letten. Zet eventueel wat relaxte muziek op waarmee jij of jullie beiden in de juiste stemming komen.

2. Blaas legen

Zorg dat je voor aanvang eerst even naar het toilet bent geweest. Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen.

Hoe komt dit precies? Nou, bij squirten worden dezelfde spieren gebruikt! Dit maakt het lastiger om goed te ontspannen. Wanneer je zeker weet dat je blaas leeg is, wordt het al iets makkelijker om dit gevoel los te laten.

“Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen.”

3. Opwinding

Om te kunnen squirten moet je in de juiste mood zijn. Het is belangrijk dat je zo opgewonden mogelijk bent. Probeer nog even te wachten met het aanraken van de vagina, maar focus je eerst op de overige erogene zones. Denk bijvoorbeeld aan je nek, borsten, tepels, onderbuik en dijbenen.

Helpt je partner je bij het squirten? Neem dan de tijd voor het voorspel en ga zeker niet te gehaast te werk. Doe eerst nog niks met je vingers en vermijd de clitoris nog eventjes. Zoen bijvoorbeeld eerst het gebied rondom de vagina en ga langzaam verder! Bouw de spanning op, zodat je steeds meer zin krijgt.

vrouwelijke ejaculatie

4. Alvast klaarkomen

Wanneer je voldoende opgewonden bent zou je eerst ook ‘normaal’ kunnen klaarkomen. Een vrouw kan namelijk meerdere orgames achter elkaar krijgen.

Een ‘normaal’ orgasme zorgt voor genoeg kracht, vocht en ontspanning daarbeneden. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je daarna nog makkelijker spuitend klaarkomt!

5. G-spot stimulatie

Om zelfs maar in de buurt van ejaculatie te komen, moet de g-spot worden gestimuleerd. Hiervoor kun je zowel je vingers als een seksspeeltje gebruiken.

g spot

Met de vingers werkt het zo

Gebruik je middel- en wijsvinger en ga met je handpalm – omhoog gericht – langzaam naar binnen. De g-spot bevindt zich ongeveer 5 cm binnenin de vagina. Aan de bovenzijde, ter hoogte van de clitoris, voel je als het goed is een kleine verdikking.

Gevonden? Gebruik je beide vingers en maak een wenkende ‘kom hier’-beweging, zachtjes over het plekje.

“De g-spot bevindt zich ongeveer 5 cm binnenin de vagina.”

Wanneer het hoogtepunt bijna nabij is, plaats je de middelvinger achter je wijsvinger, om zo iets meer druk te kunnen uitoefenen. Het orgasme komt nu steeds dichterbij. Dit kan erg lijken op het gevoel wanneer je moet plassen. Maar zo lang je blaas leeg is, plas je echt niet in bed.

Blijf dus doorgaan, het gevoel gaat snel genoeg weg; hoe verder je gaat, hoe plezieriger het wordt. Wanneer het jou of je partner lukt dit gevoel los te laten, wordt de vrouwelijke ejaculatie op gang gebracht!

Duw vlak voor je orgasme de bekkenbodemspieren naar buiten in plaats van dat je ze samenknijpt om de kans op squirten te vergroten.

Met een toy werkt het zo

Een seksspeeltje kan jouw g-spot met gemak bereiken. Vrijwel alle g-spot vibrators hebben een gebogen kop. Door deze bocht kan het speeltje in de vagina goed de g-spot bereiken en masseren.

Focus je net als bij de vingers op de sensaties, zet je over het gevoel dat je moet plassen heen en duw vlak voor je orgasme de bekkenbodemspieren naar buiten.

Onze sexperts raden deze g-spot vibrators aan

De stappen om te leren squirten in het kort

 1. Vind je g-spot.
 2. Stimuleer je g-spot met je vingers, de penis van je partner of een speciaal seksspeeltje.
 3. Ga door totdat je een intense sensatie voelt, diep in je vagina.
 4. Duw je bekkenbodemspieren naar buiten terwijl je klaarkomt.
 5. Spuit, spuit, spuit!

“Ben jij bang dat je het hele bed nat maakt en heb je daar geen zin in? Geen probleem! Er bestaan namelijjk speciale lakens die jouw bed droog houden!”

Is het jou/jullie gelukt om te squirten na het lezen van bovenstaande tips? Of mis je juist nog een tip? Laat het ons weten in een reactie!

116 reacties

 1. Ik ben niet zeker maar over het squirten. Ben eerst naar de wc geweest zo als er staat maar dan tijdens de zelf plezier kwam dat plas gevoel ik had de satisfier en de I wendingen vibrator ei in. Maar er kwam opts een fontijn aan vocht uit gekopen. Niet gespoten presies of ik plasten in bed nu ben ik niet zeker of dit squirten is op dat ik nu pipi in bed gedaan heb.
  Alvast bedankt
  Mvg jessy (23jaar)

 2. In mijn huwelijk meerdere malen geprobeerd, lukte echt niet, wel het gevoel dat ik er tegen aan zat zeg maar. Maar mijn ex kreeg een “lamme hand”. 2 jaar geleden ben ik gescheiden en ik moet zeggen er is een wereld voor mij opengegaan!! Ik heb altijd gedacht dat ik wel een redelijk goed sexleven had met mijn ex. Tijdens een date met iemand die precies wist waar hij moest zijn gebeurde het…..ik heb 5 minuten met een bigsmile in bed gelegen, helemaal verbaasd. Ik heb geleerd van mijn lichaam te houden en ben daarna meer gaan oefenen. Eerst was het druppelsgewijs en nu schrik ik er zelf van hoe ver en hoog en veel ik spuit. Nu ik 51 ben heb ik de best sex ever. De gspot wordt voldoende gestimuleerd tijdens de sex zelf. Ik kom op verschillende manieren en vaker achter elkaar. Ik geniet er heel erg van. Mijn vriend vind het superopwindend. En ik ook, alleen een nadeel soms hoe nat alles wordt.

  1. laat je je door je vriend ook vuisten ?
   ik vind het heerlijk als zijn vuist in mij gleuf verwijnd en spuitend klaarkomen

 3. Handdoekje?! Nou dat is echt niet genoeg, spuit overal heen en zoveel dat alles doorlekt haha, beter een zeiltje op je matras

 4. Heeft men het vocht van squirten eens onderzocht? Volgens mijn vriendin kan het enkel om urine gaan daar het anatomisch niet anders kan.

 5. OMG! Wat ben ik weer gelukkig
  Eindelijk na 2jaar heb ik m’n meisie laten squrten! Ze zij altijd dat ze dit niet kon en wanneer ze door had dat ik t probeerde dat ik het dan ook niet hoefde te proberen wand ze “kan het niet”
  Afgelopen weekend kwam ze wat beschonken thuis en was ze bloedgeil en was de kleding uiteraard snel uit na een goeie stevige bef partij even erin gehangen & als een gek wezen vingeren even later zag ik haar erg genieten en bleef dus ook vooral doorgaan! Waarop uiteindelijk na 2jaar zij haar 1st waterval gegeven heeft!!
  Wat was ik blij & geil !!!
  Hiermee word togh mijn gedachten bevestigd dat zij (de/jou vrouw) er mentaal wel voor open moet staan & denk ook dat dit vooral door de alcohol in combinatie met haar geile bui kwam dat zij zich helemaal over kon geven
  Nou speelt dat wat de man / partner doet met haar voor het Grootste deel wel mee maar zij moet zich hier zeker ook wel voor openstellen
  Eindstand zegt ze tegen mij, het is je eindelijk gelukt schat! waarop ik zeg nee mop het is jou gelukt ! 😉

  Zuper gelukkig weer !!

 6. HELP!

  Ik heb nu al een tijdje mijn huidige relatie en hebben nog steeds een heerlijk sexleven, alleen 1 ding blijft door mijn hoofd spoken mijn vriendin blijft volhouden dat zij niet “kan” squrten!
  Nou weet ik van vorige relaties , fuckbuddy’s , one night,s , (die nog altijd hebben kunnen squrten ) dat ikzelf niet compleet op de verkeerde weghelft zit waardoor dit gewoon niet lukt .

  Zou het misschien kunnen dat mijn vriendin dr eigen hier niet voor openstelt & dat het daarom niet lukt of dat zij zich “schaamt” voor squrten waardoor zij mentaal niet openstaat & toe komt aan het moment van squrten?

  Het zit me erg dwars, ik vind t zelf vreselijk geil natuurlijk maar ook omdat zij niet aan dit heerlijke moment kan komen!

  Iemand hier misschien een andwoord op?

  1. Geen ervaring met squirten… een aantal dingen waar ik aan moet denken wat je overigens niet vermeld wat natuurlijk een dikke prima is:

   Hebben jullie voorspel?(bij mij zo te lezen te weinig)
   Is zij echt ontspannen? (vraag ik mij ook af bij mij)

   Wat ik zelf belangrijk vind is.. wil jij het of jullie? Dat het hét genot van een vrouw vergroot dat is denk ik duidelijk..

   Nogmaals onervaren 37 jaar. Mijn vriendin heeft het laatst ook zelf voor elkaar gekregen om te squirten. Maar nu lijkt er een druk op te liggen… werk aan de winkel voor ons beide.. echt sex genot is onbetaalbaar…

   Een volwassen vent 😉

 7. Kom maar bij mij hahaha. Echt gemeen van je vrouw en lastig voor jou, kies voor jezelf. Zoek iemand erbij die je wel weet te waarderen, sterkte Henk.

 8. Zo jammer dat nog veel mannen denken dat vrouwen plassen en vrouwen zich dan schamen.een vriendin vertelde mij 8 jaar gelede dat ze zich zo schaamde omdat ze alles onder “geplast” had, omdat haar vriend dat zei.
  Ik vertelde haar dat het niet iets was om zich voor te schamen, dat hij niet wist dat hij een groot geschenk had gehad. Wat vervelend is dat toch dat mannen onkundig zijn en de ander iets aan praten.

 9. Er is niets lekkerder als een spuitend orgasme.
  Mijn vriendinnetje weet het altijd bij mij voor elkaar te krijgen.
  Als ze mijn juiste plekje raakt spuit ik gewoon een meter ver.
  Heerlijk. Ik kan het vrouwen aanraden om het te onderzoeken.

 10. Bij ons lukte squirten eindelijk na 40 jaar huwelijk. We vonden het beide geweldig na zoveel jaren. Nu genieten we er nog wekelijks enkele keren van.

  1. Mijn nieuwe vriendin van 46 zwart lang haar cup d kan zich zelf laten spuiten en o wat is dat geil en lekker ik ga voor haar zitten en ze gaat zich dan vingeren en ik lik haar af en toe dan duurt het niet lang voordat ze gaat spuiten en o wat komt er dan een straal sap uit en ik lik het allemaal op zo geil

 11. Afgelopen 6 jaar heb ik 5 bedpartners gehad en 4 daarvan squirtten, bij de eerste daarvan was er niet zo’n grote klik en had ik geen idee hoe het kwam dat ze squirte, het gebeurde gewoon, tijdens het neuken of beffen bij de 2e bedpartner was dit iets anders, zij squirtte door G-spot stimulatie tijdens het beffen. De 3e vriendin was erg sceptisch over de G-spot, laat staan squirten, ze was feministisch ingesteld en vond het een echt mannending, stoer haantjes gedrag dat een man een vrouw kon laten squirten. Echter onze sex was zo intens dat het zomaar ineens vanzelf gebeurde. We vreeën soms wel 5x per dag heel intens. Daarna zijn we er iets meer op gaan letten, inderdaad ook eerst helemaal leegplassen voor de sex en het dan durven toelaten, het ik moet plassen gevoel er mogen laten zijn dus. Het gaat wel om het totaalplaatje, er is geen bepaalde plek of techniek waardoor ze ging squirten. Grote opwinding is de grootste stimulator. Het is zeker geen plas, het is iets dikker, het smaakt en ruikt een beetje weeïg en het is kleurloos. Later squirte ze ook tijdens het neuken, de hoeveelheid verschilde per keer. Het gebeurde gewoon en we lachten er om. Ze squirte soms ook zonder dat ze echt een orgasme had, wel voelde het als “ontladen”. Dat is denk ik vergelijkbaar met mijzelf, als ik heel erg opgewonden ben tijdens het neuken trek ik soms terug en dan spuit ik een kwak zonder dat ik klaarkom. Ze vertelde tegen een vriendin dat ze kon squirten, die riep uit wat? heeft hij dan een lul als een dikke komkommer? Ik kan je zeggen dat een gewone lul er ook voor kan zorgen dat de vrouw squirt. Nu met mijn huidige vriendin, zij had het squirten ook pas op latere leeftijd ontdekt en het afgelopen jaar hebben we 4x per week sex waarbij ze minimaal 1x squirt. Ze squirt vooral als ze heel erg opgewonden is. Voor het vrijen is haar blaas altijd leeg, 1x niet en toen squirte ze ook en rook het wel naar plas. Mijn huidige vriendin kan flink spuiten, tijdens het beffen met of zonder 2 vingers G-spot stimulatie komt ze vaak eerst clitoraal klaar dan mag ik haar klitje even niet meer beroeren, wel haar G-spot en dan heel zachtjes klitje weer likken. Meestal volgt er dan een klitje / G-spot orgasme en dan spuit ze mijn mond behoorlijk vol, ik moet dan wel 4x slikken. G-spot stimulatie werkt wel erg mee maar verhitte opwinding is echt de grootste drijfveer naast het helemaal fijn en vertrouwd bij elkaar hebben vinden, zijn er geen speciale technieken nodig dus. Zo hadden we eens al geruime tijd geen sex gehad en wreef ik alleen maar met 4 vingertoppen over en door haar gehele kletsnatte vulva. Ze kwam heel snel en heftig klaar en squirte er ook flink bij. Het is zeker geen plas! Het squirtvocht komt volgens mij wel via de urinebuis naar buiten. Tijdens het vrijen letten we daar niet zo op en het is zeker niet zoals in een pornofilm waarbij er aangekondigd gespoten wordt. Ook is het zo dat ze na de sex soms heel erg moet plassen, ze heeft dan niet of soms wel gesquirt, het squirtvocht is dan naar haar blaas gegaan, denk ik, ipv naar buiten. De meeste keren dat we sex hebben, squirt ze niet en dat is ook helemaal oké. Dan is de sex ook heel erg opwindend en zijn haar orgasmes ook heftig, het is dan niet zo dat we teleurgesteld zijn omdat ze niet squirtte. Het is er gewoon af en toe en het mag er ook zijn. We hebben wel eens een G-spot toy geprobeerd maar dat werkte niet, het was “te mechanisch”.

 12. Bij mijn ex heb ik nooit kunnen squirten, daarvoor was de seks te matig. Bij mijn nieuwe man spuit ik als de brandweer. De eerste keer wist ik niet wat ons overkwam. Het squirten wordt bij ons nog heftiger als hij met zijn penis op mijn vagina slaat, dan spuit het met stralen eruit.

 13. Begin dit jaar had ik mijn eerste bewuste ervaring qua squirten. Bij mijn ex was het bed weleens zeiknat, maar wisten we niet wat we nu precies hadden gedaan om dit te kunnen herhalen.
  Maar meteen de eerste keer keer bij een sekspartner, vloeide het eruit! Ik was verbaasd, maar zo lekker!
  Nu met een andere sekspartner die al had laten weten erg bedreven te zijn in het laten Squirten, spoot het er letterlijk uit! Zo bizar, meteen een half kopje zoveel! Daarna nog 2 keer, het was écht de techniek.
  Maar squirten en klaarkomen voelt echt wel heel anders, al kan dit óók tegelijk gebeuren.

 14. Bedankt voor de tips! Na het samen lezen van deze uitleg zijn we samen aan de slag gegaan. Het was even zoeken maar oh my god mijn wat heeft mijn vrouw gespoten! Dit was voor ons beide echt de meest intense ervaring ever!

  1. Wat geweldig om te horen dat de tips geholpen hebben! Op naar nog meer geweldige, spetterende avonden samen dus 😉

 15. Net dit blog zitten lezen. Zelf lukt het echt niet al jaren niet. Mijn vriend heeft mijn beste vriendin wel kunnen laten squirten ( trio gedaan) maar hij heeft het zo vaak geprobeerd dat ik de hoop een bee hoe heb opgegeven dat het mij ooit gaat lukken.
  Zelf denk ik ook dat het te maken heeft dat ik een smal bekken heb. Weet niet of dat kan natuurlijk.
  Gelukkig heb ik niks te klagen over mijn sexleven hoor. We hebben elke dag wel sex en soms meerdere keren per dag.
  En we leren elke dag veel bij ook al zijn we allebei ervaren qua sex als ik het zo mag noemen.

 16. Hoi hoi,

  Kun je ook squirten door clitoris stimulatie zonder klaar te komen?
  Ik heb me zojuist lekker laten gaan tijdens soloseks. Ik had het plassen gevoel en heb dat niet tegengehouden. Het stroomde er uit en ik kon het bed verschonen. Nu twijfel ik dus of het plassen of squirten was…

  Dank!

  1. Beste Marielle,

   Sommige vrouwen kunnen inderdaad squirten na enkel stimulatie van de clitoris. Door de stimulatie zwelt het inwendige gedeelte van de clitoris aan, waardoor een verhoogde druk op de blaas kan ontstaan (dit veroorzaakt het plasgevoel). Het vocht dat tijdens het squirten vrij komt, is voor een deel sterk verdunde urine, maar bestaat ook uit andere stoffen, onder andere vaginaal vocht.

  1. Hoi Inge,

   Ja dat kan zeker! Er zijn ook vrouwen die kunnen squirten door alleen stimulatie van de clitoris of waarbij het alleen lukt wanneer ze de clitoris en G-spot tegelijkertijd stimuleren.

 17. Ik wist niet wat me overkwam! Wat was dat een geweldige sensatie! Ik had het juiste plekje gevonden en toen kwam het los. We hebben er beide geweldig van genoten.
  Dus dat gaat meer gebeuren dat willen allebei ! Was heftig hoor.
  Adje

 18. Anderhalf jaar heb ik prima kunnen squirten met mn nieuwe vriend die ik eens per maand zie. Nu had ik pas het geluk dat we samen 2 nachten konden doorbrengen en het waren 3 geweldige dagen. Helaas lekte het mij de laatste dag ineens niet om te squirten; er kwam gewoon niets uit! Terwijl 6-8x niet ongewoon was. Ik word hier erg verdrietig van want ik weet hoe opwindend m’n lover het vindt! Wie kan hier wat meer over vertellen?

 19. Dit zijn inderdaad de richtlijnen die we gevolgd hebben om het te proberen. En na een 3-tal maandjes oefenen zijn we er behoorlijk goed in geworden 😉
  Het is altijd waterachtig, enkel op een bepaald aantal dagen in mijn maandelijkse cyclus kan het wat dikker en witter zijn.
  De goede opwinding en vrij gevoel is de sleutel 🙂

 20. Het klinkt misschien raar maar ik doe alles goed maar mijn schaam lippen gaan samen knijpen en hoe erg ik het ook probeer te laten gaat gaat het steeds harden en stopt het andere gevoel en er komt niks uit… kan iemand me helpen?

  1. Mij lukt het squirten toch ook echt dmv clitorus. Verder herken ik alles wat er in staat. Ook zou er Altijd urine meekomen dus of het echt melkachtig is..?

 21. Ik had 1x gesquirt 6 jaar geleden bij mijn ex vriend . Terwijl ik bovenop zat. Daarna nooit meer, niet in verdiept ook. ( letterlijk HAha)

  Sinds een tijdje een nieuwe relatie en het is ongelofelijk. Hij heeft ervoor geoefend . Maar 6x squirten in een halfuur is mogelijk. Geeft wel wat rommel . Maar het is geweldig ! Vooral na een clitoraal orgasme . Bij mezelf kan ik het ook niet, misschien iets meer blijven oefenen ..

 22. Mijn ex kon ook zo heerlijk squirten. En ook meerdere keren achter elkaar. En om eerlijk te zijn streelt het, als man zijnde, enorm je ego als je ziet dat ze zo geniet.
  Wat me bij haar opviel was dat hé, hoe vaker ze squirten op z’n dag, de vloeistof ook steeds ” zoeter” leek te proeven.
  Ik kon er geen genoeg van krijgen in ieder geval.

 23. 3 jaar lang spetterende squirt orgasmes gehad met mijn ex. Ben bang dat ik dit nooit meer op deze manier ga ervaren. Super geil. Heerlijke ontlading.

 24. Mijn vrouw kan alleen maar klaar komen en tijdens de masturbatie en dan veelvocht kwijt raakt. Ikmag dat niet zien en wordt weg gescholden als zij zich bevredigt Stiekum heb ik het gezien het resultaat was en klap in mn gezicht. Het was voor haar een geheim , ik mocht niet zien na 50 jaar huwelijk, GA WG GAWEG schreeude ze dan . Wat moet ik hier mee???Henk v G

  1. Dag Henk,

   Ik kan me voorstellen dat je niet goed weet wat je hiermee aan moet. Wat maakt het dat je na 50 jaar huwelijk hier iets mee doen? En wat maakt het dat het voor jouw vrouw zo’n geheim is? Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen seksuele grenzen, die we allemaal dienen te respecteren. Toch snap ik dat je graag deze vorm van seksualiteit met je vrouw zou willen delen. Heb je ook aangegeven waarom je graag deel zou willen uitmaken van haar seksualiteit? Het lijkt me voor jullie goed om hier eens rustig samen over te praten. Maak ruimte voor elkaars beleving en deel waar je zelf tegenaan loopt en wat jij eigenlijk zou willen (zou je graag willen zien hoe zij masturbeert?). Wellicht word voor jou dan ook duidelijk waarom jouw vrouw dit graag voor haar zelf houdt.

  2. Heeft er iemand ook tips voor squirten tijdens de sex?, als ik me zelf bevredig gebruik ik satysfyer en een groot formaat dildo met de dildo geef ik kleine korte diepe stootjes en de satysfyer staat op standje 4 a 5 en dan kan ik squirten,, nu zou ik met partner ook graag tijdens penentratie eens willen squirten, of zou ik gewoon een man met een grotere penis moeten zoeken ☺️

 25. Ik had gisteravond voor het eerst een squirt ervaring. Alleen had ik het niet door. Na een heftige sex avond had ik op de wc wel wat bloed. En de volgende ochtend zag ik dus op ’t deken een grote vlek vocht met bloed. Kan het zijn dat hij Te wild is geweest of omdat ik een spiraaltje heb? Ik genoot er heel erg van en ja tis nu wel beurs daar onder. Iemand ideeën, dat niet elke keer me bed onder ’t bloed zit?

  1. Hoi Es,

   Een bloeding na het vrijen kan wijzen op een contactbloeding. Het kan inderdaad zijn dat het wat heftig is geweest, waarbij jouw baarmoedermond door contact met de penis wat is gaan bloeden. Het kan ook wijzen op een komende menstruatie die doorbreekt.
   Het is in ieder geval niet direct iets om je zorgen om te maken. Houd het wel even in de gaten, mocht het vaker voorkomen, dan kan je het best even contact opnemen met je huisarts.

 26. Tip
  Haal draynight matjes liggen bij de peuter spullen
  Hou je het bed droog wat met handdoek echt niet lukt
  Tenminste bij ons dan
  Voor de man of vrouw 1 tip neem er de tijd kijk hoe je partner reageert
  En als je het goed doet ligt ze zijn 30min na alles nog na te genieten of klaar te komen zonder dat je haar vagina aan raakt

 27. Na een zo goed als sexloos huwelijk, nu 3 jaar samen met mijn nieuwe partner. Hij is geweldig, maar onze sex ook! Waar klaarkomen een zeldzaam gebeuren was, is het nu elke keer raak. En dat squirten, dat is pas fantastisch!

 28. Het is me nog niet gelukt om mijn vrouw (of vriendinnen in eerdere relaties) te laten squirten. Het lijkt me echter wel bloedjegeil om me te maken. Met deze tips in de hand gaan we binnenkort maar eens rustig aan de slag in de slaapkamer. Of op de bank. Of onder de douche…. 😉 Dank voor het delen van deze tips op deze belachelijk overzichtelijke site. Jullie zijn goed bezig!

 29. Hallo

  Ik wil heel graag squirten maar het lukt me maar niet .. wat kan ik allemaal doen om dit toch te kunnen of zou ik het misschien gewn niet kunnen .. ik wil graag tips

  1. Hi Deb!
   Squirten vergt veel oefening en de een zal het sneller kunnen dan de ander. Je zou bijvoorbeeld eerst kunnen beginnen met je G-spot stimuleren, want dit is toch echt de basis van squirten. Het stimuleren kan gewoon met je vinger, maar er zijn ook genoeg toys waarmee je je G-spot kunt stimuleren. Wij hebben ook een artikel waar je de beste squirt-toys kunt vinden! Blijven oefenen en geef jezelf over aan het gevoel 😉

   1. De linkjes die in deze comment aangegeven worden werken niet meer. 2019 ik begrijp dat ik 3 jaar later mij in dit gesprek meng. Ik ben op onderzoek uit hoe dit gaat en werkt. Is er een nieuwe link? Wat een vragen en antwoorden. Dit helpt iedereen 😘

  2. Probeer diep vanuit je buik te ademen en uitademen diep je clit naar binnen trekken, volhouden en je zult zien dat het geheim in het uitademen en intrekken van de clitoris zit. Geniet ervan. Ik ben al wat ouder en ik kan het zelf, heerlijk ( bij gebrek aan partner, jammer genoeg)

 30. Heb zelf het geluk dat ik iedere vrouw in mijn relaties kon laten squirten.In mijn relatie nu durfde mijn vriendin zich niet over het randje te laten gaan.Daar we soms ook kinky sex hebben,en ze dan onderdanig is,heb ik haar bevolen om over de rand te gaan bij de stimulatie.Dit had geweldig orgasme tot gevolg en ze wil nu steeds squirten !

  1. Dag Dany,
   Wat een leuke reactie, hartelijk dank!
   Moge jij en je vrouw nog veel plezier samen beleven 🙂

 31. Hier de satisfyer aangeschaft en gebruikt. Waarbij ik het idee kreeg ook te hebben gesquirt(?). Alleen kan dit door alleen clitoris stimulatie en niet te penetreren? Loop er sinds dien maar continue mee rond omdat ik niet weet wat het was/is. Is al meerdere keren voorgekomen. Dacht namelijk altijd dat de g-spot gestimuleerd moet worden voor te kunnen squirten..

  1. Hoi G.,

   Het kan inderdaad voorkomen hoor, squirten door clitoris stimulatie. Dat komt omdat de clitoris eigenlijk veel groter is dan het zichtbare knopje. De clitoris heeft twee inwendige uitlopers, die opzwellen bij seksuele opwinding. Deze zwelling van de clitoris kan ervoor zorgen dat er uiteindelijk druk ontstaat in het gebied waar ook de blaas ligt. Dat zou dan het squirten kunnen verklaren.

 32. Sinds 2 a 3 weken deze ervaring gehad en behouden! Wauw heerlijk😍

  Het hele ding eromheen de aandacht de stimulatie, oh wauw!

  Mijn vriend richtte zich in het begin erg op alleen de clitoris, ook super en in combinatie op zijn hondjes kwamen we heerlijk samen klaar.

  Hij vond het “vreemd” maakte de opmerking dat ik in bed had geplast. Verlachtte (geen nl woord, maar weet geen andere😉) het. En de volgende dag kon ik merken dat hij het toch heerlijk, geil, super vond dat ik opnieuw zo nat werd. Hij doet nu nog meer zijn best en gaat ook met zijn vingers naar binnen, icm stimulatie aan mijn kringspier en clitoris. Wauw wauw wauw! Ik “spuit” niet echt maar ooooo! De nattigheid loopt er uit en af en toe zo’n squird😍

  En ja het heeft echt met vertrouwen in elkaar te maken. Het weten hoe de vrouw werkt en wat de vrouw lekker vind.

  En het heeft ook te maken met het zelf vertrouwen van de man. Mijn vriend durft nog niet super veel, vind al snel dingen gek.

  Maar inmiddels wat speeltjes en kockringen glijmiddeltjes rijker, en we genieten er beide van😍😍
  Worden samen opener in de dingen rondom seks en weet zeker als we weer seks hebben, heb er nu al zin in🙈

 33. mijn vriend wil zo graag dat het lukt maar ik kan het maar niet uit mijn hoofd zetten dat het voelt alsof ik moet plassen 😱 hoe kan je die gedachte nog beter loslaten ?

  1. Dat is inderdaad een vervelende gedachte. Het kan helpen om te blijven denken dat het slechts een gevoel is, zonder dat je echt gaat plassen.
   Probeer het eventueel eerst onder de douche. Voor veel meiden voelt dat wat minder heftig, mocht het toch ‘fout’ gaan.

 34. Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe vriend die mij, door te penetreren kan laten spuiten. Heerlijk!!!
  Maar het lijkt wel of ik iedere keer steeds heftiger spuit (meerdere keren achter elkaar) Het is geweldig om zo klaar te komen maar het is echt een zeiknatte zooi!
  Omdat het zo nat wordt is het voor hem ook minder strak natuurlijk.
  Is er een manier dat ik niet iedere keer spuitend klaar kom 😖
  Tnx Bobbi

  1. Squirten gebeurt vooral naar aanleiding van g-spot stimulatie. Probeer wat meer te variëren met clitorisstimulatie en seksposities die wat minder diep gaan (of minder de G-spot stimuleren).

 35. Wow wow wow! Spetterend het nieuwe jaar in! Vandaag wel een keer of vijf gekomen, waarvan zeker twee keer gesquirt. Een leuke man gevonden die mijn gspot goed weet te vinden. Nooit gedacht dat er zó veel vocht uit zou komen, alles nat. De vent in kwestie vond het geweldig, voor mij was het nieuw en een hele gewaarwording. Het voelt wel erg als moeten plassen, daar moest ik wel even doorheen, maar man man man..

  1. Hi Roos,

   Wat leuk om te lezen dat jouw jaar in ieder erg goed is begonnen.
   Bedankt voor het delen van je ervaring! Hopelijk zal je nog vaker op deze manier ervan genieten 🙂

   Groet,
   Talitha

 36. Is mij nog nooit zelf gelukt om te squirten, maar wel als mijn sekspartner het op de juiste manier stimuleert! Maar met alleen G-spot stimuleren lult het ook niet, ook mijn klit moet gestimuleerd worden.

 37. Ik heb al 3 jaar een geweldig goede relatie met nog steeds veel seks. Helaas ben ik nog nooit klaargekomen. Mijn clitoris word te gevoelig (als ik toch door ga moet ik plassen ook al heb ik van te voren geplast)en tijdens seks kom ik niet klaar. (Soms kan een vrijpartij tot een uur duren en een vluggertje is bij ons al snel een kwartier) Daar ligt het dus niet aan. Ik heb vaak het gevoel dat ik bijna kom maar ik kom gewoon niet over het randje. Wat te doen?

  1. Bij veel clitoris stimulatie kan inderdaad het ‘gevoel van plassen’ ontstaan. Vooral als de clitoris heel gericht wordt gestimuleerd (het kan dan ‘overprikkeld’ raken). Er zijn veel verschillende manieren om de clitoris te stimuleren, waar sommige manieren wat subtieler en zachter zullen zijn. Hoe wordt jouw clitoris meestal gestimuleerd? Misschien kan je experimenteren met andere manieren? Eventueel in combinatie met verdovende spray.

   Wat maakt het verder dat je niet over het randje komt? Wat gebeurt er als je je eens helemaal laat gaan? (indien je bang bent voor urine, kan je het eens onder de douche proberen, of met een handdoekje eronder). Als je tijdens de seks jezelf ‘aanleert’ om je niet over te geven, is het vaak te moeilijk om toch tot een orgasme te komen.

 38. Ik kan squirten, meestal 1x tijdens het vingeren, dan is het wel lekker maar kom ik verder niet echt klaar. Voor mijn gevoel moet ik dan ook een beetje de boel opengooien. Gister hadden we er zin in, En bij de 3e keer bleef ik maar squirten en kwam ik ook geweldig klaar. Voor mijn gevoel zet ik er dan ook wat druk op zodat het blijft komen. Nu kwam er ook best wat bloed mee en daar schrokken we van. Dat stopte daarna ook weer, niet ongesteld. Weten jullie waar dat door komt? Want nu durf ik me niet zo goed meer te laten gaan.
  Mn partner had gladde korte nagels, daar komt het niet door.

  1. Hoi June, een bloeding tijdens of na seksuele bevrediging is in veruit de meeste gevallen onschuldig. Het kan wijzen op een contactbloeding (bloed dat vrijkomt doordat iets de baarmoedermond aanraakt), een ovulatiebloeding (indien je ovuleert) of het vrijkomen van oud bloed. Dat staat dan los van jouw menstruatie. Houd het wel even in de gaten of deze bloeding vaker optreedt. Indien de klachten langer aanhouden, raadpleeg dan de huisarts.

 39. Wow had stuiteren nog nooit meegemaakt maar wat is dat lekker en geil. Bij partner in zijn gezicht en dat hij het opving in zijn mond. Super geil was dat en ik wilde meer en meer. Top avond gehad.Frederique

   1. Hallo iedereen,
    Ik wil graag squirten maar het lukt nooit
    Iemand tips en hoe ik me geilen kan maken in mijn eentje

    Xxx

 40. Iemand tips over hoe je je bekkenbodemspieren naar buiten kunt drukken? Is dat hetzelfde als ontspannen? Of moet je op een ander soort manier aanspannen? Hebben jullie misschien een voorbeeld uit het dagelijks leven (bijv. is het zoals wanneer je naar de wc gaat, of wanneer je je plas ophoudt, etc.). Alvast bedankt!

  1. Eigenlijk is dat inderdaad hetzelfde als ontspannen. Wat we hiermee bedoelen is dat je je hele bekken een beetje naar voren kantelt, waardoor de bekkenbodemspieren “naar buiten” komen. Wat je eigenlijk vooral niet moet doen is aanspannen (dat plas-ophouden-gevoel). Ik hoop dat je hier iets aan hebt, Debora 🙂 Succes!

 41. Iemand tips om op een handige manier te squirten 😏? Sinds 2 jaar kom ik elke vrijpartij zo intens klaar waardoor telkens de nodige voorbereidingen moeten getroffen worden met het leggen van verschillende grote dikke handdoeken op elkaar. Maar zelfs dat is vaak nog niet goed genoeg als ik zo blijf komen. Leuk, maar daarna is het hoeslaken ed allemaal vuil.. iemand tips voor materiaal om eronder te leggen dat handig is in gebruik en zeker niets door laat?

  1. Een onderlaken, die geen vochtdoorlaat.laatst bij de Aldi een goede gekocht. Ikea heeft ze ook maar na een aantal keren…of meerdere keren spuiten…lekt het wat door. Wij hebben er ook last van…de troep. Veel was. Helaas. Maar super lekker.

  2. Een Kinder matras beschermer van bij de Ikea… Ideaal voor bedplassers … EN andere vloeistoffen ook😁

  3. Ik koop bij action onderleggers voor training bij honden die plassen.
   Kosten niks ,want bij mij word ook alles zeiknat.

 42. Ik zeg altijd tegen vriendinnen waarbij het niet lukt, ligt echt aan de techniek van de man. Je kan als vrouw nog zo je best doen, maar als er niet op de juiste wijze gestimuleerd en op gedrukt wordt, dan lukt het gewoon niet! En je moet echt bloedgeil zijn.

  1. Klopt, Tamara 🙂 Natuurlijk is het belangrijk dat de man de G-spot weet te vinden en de juiste druk op weet te oefenen.

 43. Op je knieën zitten, kontje een beetje naar achteren, je partner voor je met zijn middel- en ringvinger naar binnen, de beweging maken zoals omschreven in de uitleg… succes verzekerd! En je kunt in dit standje je partner lekker pijpen…
  Zorg wel voor een handdoekje onder je want het kan zomaar een kletsnatte boel worden!

   1. Als G-spot stimulatie, of zelfs squirten, pijn doet, is dat in veruit de meeste gevallen een goede reden om te stoppen met de soort stimulatie.

   2. Hai hai
    Ook ik heb het squirten vorige week mogen ervaren, mijn vriend vind het helemaal geweldig. Op het moment dat ik het eindelijk kon loslaten was het fijn, we hebben het daarna nog 2x gedaan vond het toen minder fijn en het begon zelfs pijn te doen in mijn vagina en in mijn onderbuik… daardoor wil ik het niet meer, nagels van mijn vriend zijn kort geen ruwe randjes maar waardoor ontstaat de pijn dan??

    1. Hé Shammy,

     Diepe pijn in de onderbuik/vagina kan het gevolg zijn van te lang of te heftig doorgaan met penetreren. Ik begrijp uit jouw verhaal dat na het succesvol squirten jullie doorgegaan zijn. Mogelijk had jouw lichaam tijd nodig om te herstellen waardoor de opwinding na het orgasme verminderde. Doorgaan met penetreren kan dan pijnlijk worden door de aanhoudende druk op de baarmoedermond, g-spot en blaas.

     Groet,
     Talitha

 44. Ik heb al met verschillende vrouwen seks gehad .” En iedere keer geprobeerd haar te laten squirten .” Maar iedere keer kwam ik van de koude kermis thuis .

  1. Aii G-LO, jammer dat het gewenste resultaat nog niet is behaald. Toch is squirten ook zeker iets waar de vrouw wat voor moet doen.

   1. Ik ben 71 en voor het eerst spuitend klaargekomen. Een geweldige ervaring voor ons allebei. Mijn partner werd er zo door opgewonden dat we tegelijk klaar kwamen.

  2. al 21j een relatie, de sex is steeds zalig. maar haar nog nooit kunnen doen squirten. al vanalles geprobeerd. denk dat ik alles goed doe want als ze komt trilt ze enorm en wordt ze heel nat. mss remt zij het af.

   1. Dag Jens,

    Het kan heel goed zijn dat zij het deels tegenhoudt. Uiteindelijk lukt het ook pas als de vrouw zich er aan overgeeft. Voor veel dames is dat best lastig, doordat het gevoel kan overeen komen met ‘moeten plassen’, iets wat veel dames dus proberen tegen te houden.

    Groet,
    Talitha

    1. Mijn vriendin kan het regelmatig.
     Ze spuit m’n gezicht dan vol en drink het lekkerlijk op zoveel dat er uitkomt. Door over haar clit te strelen en het zelfde tempo komt ze klaar en zeggen dat het mag en dat ze zich zelf kan laten gaan. Kan er een boek over schijven. Dit is mij eerst vriendin die het kan. Ze moeten op der gemak voelen.

   2. Ik heb net zo lang een relatie maar het is bij ons ook pas kortgeleden gelukt.
    Onbewust hield mijn vrouw het, bleek achteraf, tegen. Nu ze over het punt heen is, lukt het telkens als we dat willen. Bij ons gast het het best als ze op haar rug ligt, met een opgerolde handdoek onder haar billen, zodat haar bekken omhoog komt en haar benen vanzelf wijder open gaan.
    Het wordt wel telkens een hele natte boel want het vocht komt er op een gegeven moment echt met golven uit.
    Succes, het lukt echt wel een keer!

   3. Het lijkt me heel leuk en fijn om te doen, om zo een vrouw lekker klaar te laten komen. Heerlijk spannend

  3. Heerlijk als ik mijn vriendin laat komen komt ze wel keer of 10spuitend en stopt bijna niet heerlijk al dat vocht

 45. Spuitend klaarkomen….. een heftiger orgasme ken ik niet. Mijn clitje moet onaangeroerd blijven dan lukt het het beste. Mijn man is er verzot op en vraagt of ik in zn gezicht wil spuiten. Hoe geil is dat…. love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.151 keer bekeken

Geschreven door

De feestdagen: ze zitten vol gezelligheid, maar ook vol verplichtingen. Hoe zorg je ervoor dat jij en je lief nog tijd voor elkaar hebben rond de drukke feestdagen? Wij zetten allerlei spannende tips voor je op een rijtje! Dit zijn de allerbeste tips…
1.151 keer bekeken