Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotische verhalen

De meest opwindende erotische verhalen vind je op EasyToys Magazine. In onze rubriek vind je een uitgebreid aanbod aan sexverhalen waar je oortjes gegarandeerd van zullen gaan gloeien!

Elke week vind je hier weer een nieuw erotisch verhaal. De verhalen zijn 100% origineel en door verschillende auteurs geschreven, veelal door onze eigen lezers. Sommige van deze verhalen zijn ontstaan uit een fantasie van de schrijver, maar regelmatig krijgen we ook een waargebeurd verhaal opgestuurd. Inmiddels hebben we een enorm aanbod aan erotische verhalen om mee in de stemming te komen; voor een vrijpartij met je partner of een lekker momentje voor jezelf.

Een aantal van onze erotische verhalen bestaan uit meerdere delen en ook is er in sommige gevallen een optie om het verhaal te beluisteren.Ben jij goed in het schrijven van verhalen en beschik je over een gezonde portie ondeugende fantasieën? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sexy verhalen! Stuur je verhaal naar ons op en wie weet publiceren we hem (uiteraard tegen een leuke compensatie) op ons magazine. Zo ben je er zeker van dat jouw geschreven verhaal door duizenden mensen gelezen wordt!

Stuur hier jouw erotisch verhaal op >