Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

squirten
88.032 keer bekeken

Dit zijn dé 5 beste toys waarvan je gaat squirten!

31 mei 2022,

geschreven door

Leren squirten en daadwerkelijk ejaculeren is al een hele opgave, maar met het gebruik van toys zou je dit kunnen vergemakkelijken. Het draait allemaal om de druk die je uitoefent op je G-spot. Zodra je dit onder de knie hebt, gaat het eigenlijk bijna vanzelf. In dit blog behandelen we 5 toys waarvan jij zeker gaat squirten!

Bekijk ook:

Voordat je echt gaat proberen te squirten en begint met masturberen, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je ontspannen en opgewonden bent. Dit zorgt ervoor dat je G-spot ietwat gaat opzwellen, waardoor je hem onder andere gemakkelijker kunt vinden en ‘ie beter te stimuleren is!

1 – Njoy Pure Wand

Om ervoor te zorgen dat de G-spot zo goed mogelijk wordt gestimuleerd, moet je constante druk uitoefenen en bewegingen maken waardoor je de G-spot lichtelijk naar beneden drukt. De Njoy Pure Wand zorgt voor deze constante druk en dankzij z’n vorm en gewicht voldoet de Njoy ook aan alle andere eisen.

Naast dat vrouwen de Pure Wand kunnen gebruiken, is hij ook perfect voor prostaat stimulatie (P-spot). Zelfs als squirten niet jouw doel is, is de Pure Wand een welkome toevoeging aan jouw collectie van toys.

Wist je dat… De Pure Wand ook perfect is voor het stimuleren van de prostaat?

Voordelen van de Njoy Pure Wand

Als je helemaal into de vibrators bent, dan is dit geen seksspeeltje voor jou. Geen enkele toy van het merk Njoy vibreert, maar ze zijn wel allemaal even speciaal en behoorlijk zwaar. Gegarandeerd een heleboel (voelbaar) plezier voor de liefhebber(s)!

De bijzondere vorm

De overdreven ronding van de Pure Wand, gecombineerd met de twee gebolde uiteindes, maakt deze squirt toy geschikt voor zowel beginners als experts. Dankzij dit kromme design helpt de Pure Wand jou klaarkomen zonder dat het je clitoris aanraakt! Het vergt wel wat oefening en (heel wat) glijmiddel, maar volgens de experts is dit het echt meer dan waard.

Het materiaal

Over het algemeen zijn sextoys gemaakt van siliconen, wat echt geweldig voelt en super hygiënisch is, maar de Pure Wand is net even anders. Het is gemaakt van roestvrij staal en dat maakt de toy erg gebruiksvriendelijk. Doordat het metaal is, past het materiaal zich snel aan en kan het verschillende temperaturen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan Temperature Play!

2 – LELO Gigi 2

De LELO Gigi 2 heeft een dieproze kleur, is erg functioneel en net als andere LELO vibrators ook erg stijlvol vormgegeven. Het luxe speeltje heeft een mooie platte kop, waardoor hij ook te gebruiken is voor externe stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris en tepels. In tegenstelling tot de eerste variant van de Gigi is deze oplaadbaar, krachtiger en eenvoudiger in gebruik.

Het siliconen speeltje is volledig waterproof. Je kunt ‘m dus gewoon afspoelen als hij wat nattig wordt tijdens het squirten! De Gigi mag uitsluitend gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis.

“De LELO Gigi 2 is ontzettend krachtig en heeft een mooie platte kop”

Voordelen van de LELO Gigi 2

De Gigi 2 is niet al te groot en hierdoor kun je hem makkelijk in verschillende posities houden, zowel intern als extern. Maar omdat de Gigi 2 zo compact is, is hij ook geweldig voor koppels. Binnen enkele minuten heb jij je (squirtende) hoogtepunt bereikt! Ja, zelfs mannen kunnen tot een heerlijk hoogtepunt komen met deze G-spot squirt vibrator.

Luxe G-spot vibrator

Het luxe speeltje met gekantelde top stimuleert dus met gemak al jouw erogene zones en de meest gevoelige plekjes. Met de platte top kun je het hele lichaam stimuleren. De Gigi 2 is in meerdere vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.

3 – Roze G-spot Vibrator

Het vinden én stimuleren van je G-spot kan soms lastig zijn. Zodra je het plekje hebt gevonden, kan het weer een enorme uitdaging zijn om deze goed te stimuleren. Een eenvoudige G-spot vibrator kan hierbij helpen. De gebogen top raakt de G-spot zonder dat je deze squirt vibrator hoeft te buigen! Mede hierdoor kan je de G-spot ook sneller vinden.

Daarnaast is een eenvoudige G-spot vibrator ook behoorlijk discreet in zijn design en heeft het gewoon goede, krachtige vibraties. Ook raak je ‘m echt niet kwijt binnenin je vagina of anus, want de lange steel kan je makkelijk vasthouden.

“De gebogen top raakt de G-spot zonder dat je de vibrator hoeft te buigen”

Voordelen van de Roze G-spot Vibrator

In tegenstelling tot veel vibrators heeft deze Roze G-spot Vibrator een vaste kop. Dit houdt in dat die niet flexibel is, waardoor je veel meer druk kunt uitoefenen op de G-spot. En doordat deze G-spot vibrator meerdere standen heeft, kun je precies aanvoelen wat jij fijn vindt. Waar nodig kun je hierin wisselen!

Review van C&M: “Mooie kwaliteit g-spot vibrator. Materiaal is lekker glad. Trilt behoorlijk intens op hoogste stand. Wel even zoeken naar de juiste hoek.”

Perfecte eerste G-spot Vibrator

Het voordeel van een G-spot Vibrator zoals deze roze is dat hij niet te groot is, maar wel alles doet wat je ervan mag verwachten. Hij glijdt makkelijk, is stevig en heeft meerdere opties om als ‘beginner’ mee te spelen. Maar ook voor de ervaren toygebruikers onder ons is een eenvoudige G-spot vibrator nog een fijne aanwinst. Naast dat je de G-spot kunt stimuleren, maakt de ronde kop het ook makkelijk om de clitoris te bevredigen. Het is wel aan te raden om flink wat glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

4 – Womanizer Duo

De Womanizer kun je in één adem met Heleen van Royen noemen. Dankzij haar boek ‘Het Sexdagboek’ heeft de Womanizer een flinke boost gekregen en heeft men kennisgemaakt met de plezierige voordelen van luchtdrukstimulatie. Dit wonderlijke seksspeeltje combineert het beste van twee werelden. De toy stimuleert zowel de clitoris (luchtdruk) als de G-spot (vibraties).

Door beide technieken te combineren is er een toy ontstaan die jou 100% orgasme garantie biedt.

“De Womanizer Duo combineert het beste van twee werelden”

Voordelen van de Womanizer Duo

De Womanizer Duo heeft maar liefst 12 verschillende intensiteiten! De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kun je apart van elkaar regelen met de drukknoppen aan de bovenzijde. Doordat je zelf de controle hebt over de toy, kun je genoeg druk uitoefenen op je G-spot én clitoris.

Makkelijk voor onderweg

Deze Womanizer is uitermate geschikt om mee op reis te nemen, omdat hij vrijwel geen ruimte in beslag neemt door het compacte formaat. Het luxe seksspeeltje kun je meenemen in de toybag die standaard wordt meegeleverd. Én je hoeft je geen zorgen te maken over het geluid, want de Womanizer is ontzettend stil. Je kan hem ook meenemen in bad of onder de douche, de Duo is namelijk geheel waterproof! Dat is ook weer makkelijk tijdens het schoonmaken.

Clitorale stimulatie

Voor veel vrouwen is de clitoris het meest gevoelige gedeelte van de geslachtsorganen. Er zijn ontzettend veel manieren om de clitoris op een juiste manier te stimuleren en hiervan is de luchtdrukstimulatie van de Womanizer Inside Out één. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere vibrators die de clitoris stimuleren. Gebruik bij clitorale stimulatie altijd wat glijmiddel en gebruik wat extra glijmiddel als je een gevoelige of pijnlijke clitoris hebt.

5 – OhMyG G-Spot Vibrator

Het befaamde merk Ioba Toys staat bekend om haar toys die je écht moet hebben in je nachtkastje! Zo is de OhMyG G-spot Vibrator ook beslist een must-have. De stijlvolle toy is voorzien van een gebogen kop voor geweldige gerichte stimulaties van je G-spot. Het unieke ontwerp en de perfect nagebootste ‘kom-hier’ beweging, zullen jou een ongekend orgasme leveren.

“Het unieke ontwerp en de perfect nagebootste ‘kom-hier beweging’, zullen jou een ongekend orgasme leveren.”

Voordelen van de OhMyG G-Spot Vibrator

De OhMyG is de eerste onder haar collega-toys die door het pulserende effect van het pareltje de “kom-hier” beweging kan maken. Hierdoor brengt de toy jou nog sneller naar een waanzinnig orgasme. Met maar liefst één knop is de vibrator makkelijk te bedienen en kan je gemakkelijk switchen tussen de drie vibratiestanden. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor dunne wandjes, want deze toy is fluisterstil.

Was jij al bekend met deze squirt-toys? Of lukt het jou ook zonder toys? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

92.938 keer bekeken

Geschreven door

Helaas valt er op het internet nog niet zo heel veel te vinden over verschillende standjes voor gays en hoe zij hun seksleven kunnen verbeteren. Om hier verandering in te brengen en om je te inspireren, hebben we de 7 lekkerste gay standjes voor je v…
92.938 keer bekeken