Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

14.052 keer bekeken

Hoe gebruik je een waterdichte vibrator?

19 juni 2019,

geschreven door

Ultiem genot in het bad of onder de douche is een van de meest voorkomende seksfantasieën, maar het hoeft zeker niet bij een fantasie te blijven. Met een waterdichte vibrator en andere producten die seks in de badkamer een realiteit maken, ervaar je heerlijk genot en een fantastische stimulatie die je naar een ongeëvenaard hoogtepunt leiden. We leggen je uit hoe je erachter komt of jouw vibrator waterproof is en hoe je hem gebruikt!

Hoe weet ik of mijn vibrator waterdicht is?

Van elk type vibrator is wel een waterdichte variant beschikbaar. Omdat er zo veel verschillende soorten waterdichte vibrators zijn, is het niet altijd eenvoudig om erachter te komen of jouw vibrator geschikt is om mee te nemen onder de douche of in bad. In onze webshop kun je in veel categorieën filteren op ‘waterproof’. Ook kun je uiteraard een kijkje nemen in de categorie waterdichte vibrators. Als je van een specifieke vibrator wil weten of hij waterdicht is of niet, kijk dan goed naar de specificaties die bij het product staan. Hier wordt altijd vermeld of het product volledig (waterproof), gedeeltelijk (spatwaterdicht) of helemaal niet bestand is tegen water.

Wist je dat… van elk type vibrator wel een waterdichte variant beschikbaar is?

Waterproof versus spatwaterdicht

Er zit een belangrijk verschil tussen waterproof en spatwaterdicht. Let hier altijd goed op! Vibrators die spatwaterdicht zijn kun je wel meenemen onder de douche, maar mogen niet ondergedompeld worden in water. Als een speeltje waterproof is betekent dit dat hij zowel onder de douche als in bad gebruikt kan worden.

Welke soorten waterproof vibrators zijn er?

Er is een waterdichte vibrator van elk formaat, met elk design en in elke kleur die je kunt bedenken. Voor een heerlijke dubbele stimulatie (van de G-spot en de clitoris) tijdens het douchen of badderen ga je voor een rabbit vibrator. Liefhebbers van anale seks kunnen kiezen voor een waterdichte anaal vibrator en mensen die liever een levensechte sensatie beleven gaan voor een realistische vibrator.

Als je vooral iets zoekt wat je discreet kunt gebruiken en makkelijk kunt meenemen, dan is een waterproof mini vibrator de ideale keuze voor jou. Je kunt hem eenvoudig in je tas of in je make-up etui doen, zodat je hem altijd bij je hebt.

Tips voor het gebruiken van je nieuwe waterdichte vibrator

  • Glijmiddelen op waterbasis worden makkelijk weggespoeld met water, waardoor deze glijmiddelen minder geschikt zijn om te gebruiken onder de douche of in bad. Gebruik in plaats daarvan een glijmiddel op siliconenbasis. Dit blijft beter op je speeltje zitten en spoelt niet gemakkelijk weg. Let er wel op dat je nooit een glijmiddel op siliconenbasis gebruikt in combinatie met een speeltje die gemaakt is van siliconen. Dit tast namelijk de buitenlaag van je vibrator aan, wat schadelijk kan zijn voor je lichaam.
  • Als je vibrator op batterijen werkt, zorg er dan voor dat de draaidop van je vibrator goed aangedraaid is voordat je hem meeneemt naar de badkamer. Draai hem stevig aan totdat hij goed gesloten is en draai daarna nog een keer, zodat hij extra goed vastzit.
  • Houd er rekening mee dat het geluid van je vibrator wordt versterkt door het water en de vorm van het bad. Als je het liever discreet wil houden, gebruik je vibrator dan onder de douche.

Gebruik jij graag een vibrator in bad en/of onder de douche? Deel je ervaring met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.372 keer bekeken

Geschreven door

Wil jij graag een keer experimenteren met anale stimulatie, maar schrikken de meeste anaal speeltjes jou af? In dat geval is het interessant om je eens te verdiepen in anal beads. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze speel…
10.372 keer bekeken
19.559 keer bekeken

Geschreven door

Wij kunnen ons voorstellen dat een dubbele dildo er vrij intimiderend uitziet. De kans is hierdoor aanwezig dat jij dit speeltje tot nu toe links hebt laten liggen. Dat is hartstikke zonde, want een dubbele dildo is een geweldig speeltje om solo én …
19.559 keer bekeken