Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

80.456 keer bekeken

De 7 beste standjes voor onder de douche en in bad

3 februari 2019,

geschreven door

Seksscènes in de badkamer zien er in films en series altijd zo fijn en sensueel uit. Maar wanneer jij en je partner onder de douche stappen, gaat alles echter een stuk stroever. Zo kan je te maken krijgen met hoogteverschillen, iemand die het koud heeft omdat hij of zij net niet onder de straal staat, of een gladde ondergrond. Desalniettemin kan seks in de badkamer echt wel een succesnummertje zijn. De beste 7 beste standjes voor onder de douche en in bad vind je hier!

1. Three-legged Doggy

positie 1

Zet je voet op de rand van het bad of de douchecabine, zoals je zou doen als je je benen zou scheren. Deze positie maakt de penetratie eenvoudiger. Zorg dat je een goede badmat onder je hebt om vervelende glijpartijen te voorkomen. Jullie kunnen je beide vasthouden aan alles wat beschikbaar is – zeephouders, handdoekhouders, douchedeuren. Veiligheidshelmen zijn optioneel

2. Orale seks in bad

positie 2

De douche en bad lenen zich uitstekend voor orale seks! Het water en het algemene gevoel van reinheid helpen sommige mensen, die normaal niet zo fan zijn van het orale werk, zich meer te ontspannen tijdens deze daad. Ga om de beurt tegen de rand van het bad zitten (een ingebouwde douchestoel werkt ook) en laat de andere persoon jou wat natte en spetterende liefde geven!

Wist je dat… Je een stuk minder troep hebt van seks onder de douche? Alle ‘rommel’ is zo weggespoeld!

3. Waterwerk

positie 3

Blijkbaar vinden een hoop mannen het vervelend om een stevige straal op hun pielemuis te krijgen. Ontlast hem daarom van dit ongemak en gebruik de douchekop lekker op je eigen intieme delen. Ondertussen kan jij hem op een steamy blowjob trakteren.

4. De fiets zonder zadel

positie 4

Als staande seks gewoon niet werkt, is zitten ook een optie! Dit standje is wel een beetje afhankelijk van je badkamer.

Je hebt nodig:

De man leunt met zijn rug tegen de douchecabine of badkamermuur aan. De vrouwelijke partner laat zich vervolgens, met haar lichaam richting dat van haar mannelijke partner toe, langzaam op zijn erectie zakken. Je kunt dit standje doen voor vaginale seks, maar ook voor anaal!

Wist je dat… Glijmiddel op waterbasis niet werkt onder de douche? Een glijmiddel op waterbasis spoel je namelijk gelijk weg. Gebruik daarom een glijmiddel op siliconenbasis. Wees wel op je hoede voor een gladde ondergrond!

5. Nat en wild

positie 5

Laat de man als eerste in bad gaan, met zijn voeten recht voor hem uitgestrekt. Het standje werkt beter als je de badkuip niet helemaal vol laat lopen. De vrouwelijke partner kruipt bovenop hem en gebruikt de rand van het bad of zijn schouders om zich omhoog te stuwen. Hij kan vervolgens de borsten beginnen in te zepen!

6. Staande doggy

positie 6

Bij een vrijpartij onder de douche is de makkelijkste oplossing soms de beste oplossing. Zorg dat je een anti-slip matje op de grond hebt liggen en laat de vrouw voorover buigen. Het werkt het beste wanneer zij de benen wat uit elkaar spreidt en ergens tegenaan kan steunen. De man gaat vervolgens achter haar staan en houdt zich stevig vast aan haar heupen. Succes gegarandeerd!

7. Staande kaars

standje 7

Er hoeft natuurlijk niet altijd gepenetreerd te worden! Soms is het net zo lekker om gelijktijdig met elkaar te spelen. De man kan achter de vrouw plaatsnemen en vanachter haar lichaam met haar vagina spelen. Zij kan vervolgens met haar handen naar achteren reiken, of met haar kont tegen zijn penis aanrijden. De mannelijke partner heeft daarnaast ook nog een hand over om met haar borsten te spelen.

Welk standje onder de douche ga jij met je partner proberen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.489 keer bekeken

Geschreven door

Op vakantie willen we het allemaal: baden in luxe! Een mooi hotel met zwembad, bounty strand met helderblauwe zee, of een kampeerplek met het toiletgebouw op 5 meter afstand zodat je niet hele kilometers met je toiletpapier onder de arm naar de wc mo…
9.489 keer bekeken