It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

313 keer bekeken

Chasmofilie: seksuele opwinding door kleine ruimten

24 januari 2020,

geschreven door

Iedere vrijdag besteden wij aandacht aan de meest uiteenlopende fetisjen, want voor alles bestaat wel een bijzondere seksuele voorkeur. Deze week gaan we het hebben over chasmofilie, waarbij iemand een liefde of seksuele voorkeur heeft voor kleine of afgesloten ruimten, zoals grotten of valleien.

chasmofilie:
zelfst.naamw. (v)-Een seksuele voorliefde voor kleine of afgesloten ruimten.

Chasmofilie verwijst naar de voorliefde die iemand heeft voor kleine, afgesloten ruimten, zoals kloven, grotten of valleien. Het woord ‘chasmofilie’ is uit het Grieks af te leiden, waar het Griekse woord chasmata ‘kloof’ betekent.

Feitelijk is het een tegenhanger van iemand die last heeft van claustrofobie. Waar iemand met claustrofobie te allen tijde kleine ruimten wil vermijden, is een chasmofiel iemand die dol is op dergelijke ruimten. Naast dat iemand seksuele opwinding kan ervaren door het zien of zijn in grotten, zijn er ook gevallen bekend waarbij een chasmofiel voor erotisch genot zich verbergt in een kleine, kartonnen doos.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.418 keer bekeken

Geschreven door

Een lange afstandsrelatie kan eenzaam zijn, maar een lange afstand hoeft niet het einde van jullie seksleven te betekenen. Wij geven je 8 tips om een relatie op afstand spannend en sexy te houden. 1. Ontdek je fantasieën Een lange afstandsrelatie bi…
4.418 keer bekeken