Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Valentijnsdag
10.761 keer bekeken

10 spannende dingen om te doen op Valentijnsdag

13 februari 2024,

geschreven door

Valentijnsdag staat voor de deur en dus is het weer tijd om met een origineel cadeau of leuke date op de proppen te komen. En dat is niet altijd even simpel. Rozen, chocolade of een etentje zijn altijd een optie, maar ja… Dat kennen we nu wel. Van ons mag het allemaal best wat spannender op de dag van de liefde. Heb je wat inspiratie nodig? Hier zijn 10 dingen die jij dit jaar kan doen tijdens Valentijnsdag!

Valentijnscadeaus

Spannende cadeaus geven en krijgen blijft altijd leuk, zeker tijdens Valentijnsdag. Je kunt natuurlijk kiezen voor een cadeau speciaal voor je partner, maar het is misschien nog wel leuker om iets te geven waar jullie beiden van kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan de I Love You Loveboxxx. Die zit vol met spannende cadeaus om uit te proberen en keer op keer van te genieten! Wil jij nog meer ideeën voor de leukste Valentijnscadeaus? Lees dan onze cadeautips in de blog hieronder.

Lees hier de volledige blog: Sexy Valentijnscadeautips voor koppels

Erotische massage

erotische massageWat is nou een betere manier om je partner te verwennen dan met een ontspannende én opwindende massage? Voor een erotische massage kun je lekker de tijd nemen voor elkaar en het constante huid-op-huid contact zorgt daarnaast ook nog voor een diepere fysieke en emotionele connectie. Precies wat je wil op Valentijnsdag, toch? Je kunt de massage zo uitgebreid of spannend maken als je zelf wilt.

Tip: Gewone massageoliën zijn niet geschikt voor de erogene zone. Gebruik daarom een 2-in-1 massageglijmiddel. Hiermee kun je je partner veilig uitwendig én inwendig masseren 😉

Lees hier de volledige blog: De beste tips voor erotische massages verzameld!

Kinky seks

kinky seksVeel koppels lopen met diep gekoesterde wensen en fantasieën rond die te maken hebben met onderwerping en dominantie. Maak dit eens bespreekbaar! Je weet maar nooit wat je partner zelf voor fantasieën heeft. Dit met elkaar delen kan jullie liefdesleven verreiken op manieren waar je misschien niet eens aan hebt gedacht. Het zorgt namelijk voor extra spanning en opwinding, breekt de routine van jullie seksleven en kan de vertrouwensband met je partner nog verder versterken.

Klinken woorden als bondage en dominantie je nogal heftig in de oren? Hoeft niet! Wist je bijvoorbeeld dat het gebruik van een simpele blinddoek of een setje handboeien al onder bondage vallen? En ook zoiets kleins kan al heel spannend zijn. Met de ideeën en tips in onderstaande blog moet je jouw kinky ervaring zeker tot een goed einde kunnen brengen!

Lees hier de volledige blog: De beste soft SM ideeën voor een sexy & kinky ervaring

Prostaat massage

prostaat massageDe prostaat is een van de belangrijkste erogene zones van de man. Toch wordt er vaak weinig tot geen aandacht besteed aan dit super gevoelige plekje. Zonde! Het stimuleren van de prostaat kan namelijk een zeer intens gevoel geven en een geweldige toevoeging zijn aan jullie seksleven. Het kan zelfs leiden tot een zeer diep en overweldigend orgasme. Absoluut de moeite waard om een keer te proberen dus. Het wordt niet voor niks de mannelijke G-spot genoemd!

Lees hier de volledige blog: Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Spannende date

seksdateBen je al langere tijd samen met je partner? Dan heb je waarschijnlijk alle standaard dates inmiddels uitgespeeld en ben je wel toe aan iets nieuws. Maar ook als je net samen bent is het plannen van een spannende date altijd een goed idee. Tijd om de boel wat op te schudden dus!

Geen zorgen, je hoeft echt niet meteen een weekendje Parijs te boeken om het spannend te houden, de simpelste dingen zijn vaak het verrassendst. Denk bijvoorbeeld eens aan een rollenspel of het dragen van sexy of kinky lingerie. Plan een seksdate in het bos of in de duinen, ga op dubbeldate of maak samen een seksbucketlist. Kook iets voor elkaar of ga samen naar een concert van jullie favoriete artiest. De opties zijn eindeloos, zolang jullie maar iets nieuws proberen wat voor jullie beiden spannend is.

Lees hier de volledige blog: “Ik wil een spannende date met mijn partner. Heb jij tips?”

Anale seks

anale seksVeel mensen willen anale seks weleens proberen, maar vinden het ook een beetje spannend. Zo spannend zelfs dat ze het er niet over durven te hebben met hun partner. Laat daar verandering in komen deze Valentijnsdag en spring gewoon eens in het diepe 😉 Natuurlijk moet je altijd voorzichtig en langzaam te werk gaan, maar anale seks is echt niet zo eng als het lijkt. Toch kunnen we ons voorstellen dat je wel wat goede tips kunt gebruiken. Lees daarom onderstaande blog eens goed door, zodat je goed voorbereid aan je eerste anale sessie begint. Enjoy!

Lees hier de volledige blog: Tips voor de eerste keer anaal

Nieuwe seksstandjes

Iedereen heeft wel een favoriet seksstandje. En dat is niet voor niks, want jij weet zelf tenslotte het beste in welke houding jouw gevoeligste plekjes het beste worden gestimuleerd. Maar als je telkens hetzelfde standje doet, kom je al snel in een sleur terecht. En dat is zeker niet wat je wil! Probeer daarom eens te variëren door nieuwe seksstandjes uit te proberen. Zo breng je spanning terug in de slaapkamer en ontdek je nieuwe soorten stimulatie. Wie weet heb jij binnenkort wel een nieuwe favoriet standje!

Lees hier de volledige blog: Dé complete seks standjes index – alle seks standjes verzameld

Afrodisiaca

afrodisiacaAfrodi-, wattes? Afrodisiaca is de (nogal moeilijk te spellen) benaming voor lustverhogende voedingsmiddelen. Er zijn namelijk bepaalde soorten voedsel en dranken die een positief effect hebben op je libido. Het woord ‘afrodisiaca’ is afgeleid van Afrodite, de Griekse godin van de liefde. Aaah, de romantiek!

Van sommige lustverhogende voedingsmiddelen heb je vast weleens gehoord. Denk bijvoorbeeld aan oesters, truffels, aardbeien, chocola en champagne. Succes gegarandeerd, want of het nou werkt of niet, intens genieten wordt het sowieso 😉 Kun je wel wat sexy voedseltips of inspiratie voor lustopwekkende recepten gebruiken? Bekijk dan eens het Kama Sutra Food boek!

Lees hier de volledige blog: Afrodisiaca: omdat liefde door de maag gaat

Temperature Play

temperature playTemperature Play klinkt misschien een beetje spannend, helemaal als je er nog geen ervaring mee hebt, maar no worries! Het is super makkelijk en je hoeft er niet eens iets voor in huis te halen. Met koud of warm water kun je namelijk al heel veel doen. Daarnaast kun je het zo simpel of intens maken als je zelf wilt.

Temperature Play is eigenlijk niets anders dan spelen met warme en koude sensaties. Gebruik bijvoorbeeld een ijsblokje om de huid van je partner te prikkelen of warm je favoriete (waterproof) seksspeeltje op in warm water. Ook kun je spelen met warme massageolie of SM-kaarsen. Met Temperature Play kun je je creativiteit lekker de vrij loop laten!

Lees hier de volledige blog: Temperature play – spelen met koude en warme sensaties!

Erotische spelletjes

erotische spellenKan jouw seksleven wel een extra boost gebruiken, maar weet je niet hoe dat moet of waar je moet beginnen? Dan bieden erotische spelletjes een uitkomst! Hiermee word je op een leuke en laagdrempelige manier uitgedaagd en uit je comfort zone gehaald.

Seksdobbelstenen geven bijvoorbeeld suggesties voor standjes en locaties, terwijl andere spelletjes je ondeugende opdrachten geven. Ook zijn er spelletjes waarmee je je partner beter kan leren kennen op seksueel gebied door middel van leuke vragen. Ideaal voor Valentijnsdag dus!

Lees hier de volledige blog: Top 10 beste sex spelletjes die je gespeeld moet hebben

Heb nog goede tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag? Deel ze met ons!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.552 keer bekeken

Geschreven door

Je houdt je misschien nog niet bezig met de geavanceerdere of extremere vormen van bondage, zoals zelfbondage, maar je moet alsnog voorzichtig zijn met zelfs de simpelste praktijken. Een stel tepelklemmen ziet er misschien onschuldig uit, maar als ze…
5.552 keer bekeken