door CheekyCharly

5 hittebestendige standjes voor als het buiten warm is🔥

15 juni 2023 door CheekyCharly

We weten allemaal dat seks een ‘contact sport’ is, en hoe meer huid op huid contact, hoe intiemer de seks. Máár, als het buiten bloedheet is, kan een hete vrijpartij al snel iets té heet worden. Daarom is het verstandig om tijdens de zwoele zomeravonden (of middagen) gebruik te maken van standjes waarbij jullie iets meer afstand hebben. Lees snel dit artikel om te ontdekken welke 5 standjes volgens ons het meest hittebestendig zijn.

Laten we beginnen met wat tips!

De beste tip is eigenlijk: ochtend seks, want in de ochtend is het het koelst. Daarnaast wil je eigenlijk ook standjes kiezen waarbij jullie je niet heel erg hoeven in te spannen. Seks an sich is al een hele work-out waarbij je hartslag omhoog gaat en je veel calorieën verbrandt. En dat proces zorgt er ook voor dat je het warm krijgt en gaat zweten. Maak het jezelf niet te zwaar en ga dus voor een beetje lazy standjes! Wissel de penetratie af met wat orale verwennerij of handwerk om op adem te komen.

#1 Doggy Style

doggystyleHet standje Doggy Style is om veel redenen een geliefd standje: De diepe penetratie, het fijne uitzicht en in dit geval: weinig huid op huid contact! Tijdens dit standje kan je het beest in jezelf los laten zonder al te hard te hoeven werken. Jullie kunnen het zo ontspannen of wild maken als jullie zelf willen. Wissel hard en snel stoten af met rustige bewegingen om het niet té heet te krijgen. Als is het met dit standje wel lastig om je in te houden, dat weten wij ook wel 😉

“Tijdens dit standje kan je het beest in jezelf los laten zonder al te hard te werken.”

#2 De Cockscrew

cockscrewDe Cockscrew is een héél chill standje. De ontvanger neemt plaats op een verhoging zoals een tafel, het aanrecht of wat voor jullie goed uitkomt. De gever neemt erachter plaats. Als jullie een voorwerp hebben gevonden dat de perfecte hoogte heeft hoeft de gever niks anders te doen dan te staan en te stoten. Anders moet deze persoon misschien een beetje door zijn of haar knieën wat het iets zwaarder, maar zeker niet te zwaar, maakt.

“Ga op zoek naar de perfecte verhoging zodat de gever alleen maar hoeft te staan en te stoten ;)”

#3 De Deurwachter

deurwachter

De Deurwachter is een standje dat niet iedereen kan uitvoeren want je hebt er wel een seksschommel voor nodig. Maar als je deze hebt, of er wel een wil aanschaffen is dit standje geweldig! Er is echt minimaal huid op huid contact en de schommel neemt een groot deel van het tilwerk van je over. Waardoor er ook minimale inspanning is zodat jullie maximaal kunnen genieten van elkaar!

hete seks

#4 De leaning Cowgirl

leaning cowgirlYeeeehaw! Woman on top met het standje De Leaning Cowgirl bij deze positie zit de vrouw bovenop. Zij leunt naar achteren, in plaats van zoals bij de gewone Cowgirl naar voren. Omdat ze naar achteren leunt verandert de hoek van penetratie wat voor jullie beiden zorgt voor een lekkere afwisseling in sensatie. Daarnaast wordt de gever getrakteerd op een prachtig uitzicht! Dit is een standje waarbij in ieder geval één van jullie even een beetje kan ontspannen.

“De gever wordt getrakteerd op een héérlijk uitzicht!”

#5 De Hot Seat

hot seatEen heerlijk low intensity, sexy standje: de Hot Seat. Dit is echt perfect standje voor wanneer het eigenlijk te warm is om seks te hebben. Jullie zitten uitgeteld op de bank, moe, verhit, maar ook hartstikke geil. Wat doe je dan? Precies met een kleine aanpassing verschuiven jullie van náást elkaar naar óp elkaar. De ontvangende partij kan rustig zitten en op en neer bewegen terwijl de gevende partij lekker relaxed kan chillen. Hij/zij kan de persoon op schoot natuurlijk wel een handje helpen door wat mee te bewegen of te ondersteunen met zijn/haar armen!

Wat is jouw favoriete standje als het buiten heel heet is?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 5 hittebestendige standjes voor als het buiten warm is🔥

  • Ik zou zeggen in de supermarkt! Daar hebben ze airco. Doggy style is dan het meest geschikt behalve als ze een schommel hebben. Gr. Erwin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid