10 bijzondere Kamasutra standjes voor op je bucketlist!

12 mei 2021 door BettyBoop

Doggystyle, de missionaris positie en de cowgirl: we’ve all been there, done that. Gelukkig hoeft het seksuele repertoire absoluut niet beperkt te blijven tot deze 3 favoriete standjes. De Kamasutra bestaat uit tig verschillende posities die jij en je partner vandaag nog eens moeten proberen! Ik heb voor jou 10 hele bijzondere standjes uitgezocht. Veel plezier!

10 bijzondere Kamasutra standjes!

1. De Afrodite

afrodite

De Afrodite is het perfecte standje voor de romantici onder ons. Hierbij neemt hij een comfortabele zithouding aan en zij (of hij die gepenetreerd wordt 🙂 ) kruipt teder op zijn schoot. Hij kan haar bij de dijen en rug optillen, om zo de penetrerende beweging te maken. Maar ook zij kan een op-en-neer beweging maken. Er is mogelijkheid om te zoenen en lekker te voelen aan elkaar. Intimiteit gegarandeerd!

De Afrodite is ook een perfect standje voor anale seks!

2. De Superman

superman

Voor de mannen die wild worden van een uitzicht op de bilpartij én niet vies zijn van een goede work-out, is de Superman het ultieme standje om vandaag nog te proberen. Eigenlijk heeft het veel weg van de reverse cowgirl, maar dan in een staande en gewaagde positie. Voor dit standje moet je als vrouw ook wel veel kracht hebben trouwens. Voor echte superhelden dus! 😉

3. De Kruiwagen

De KruiwagenBen jij een echte superheld maar wordt de Superman je iets te zwaar? Dan is de Kruiwagen heel geschikt om jullie Kamasutra ervaring mee voort te zetten. Hierbij steunt zij op haar handen of ellebogen op de grond, zodat het gewicht wat beter verdeeld wordt. Iets minder zwaar voor hem én haar!

kamasutra standjes

4. De Acrobaat

acrobaatVoor de lenige dames onder ons: maak kennis met de Acrobaat! Dit standje kent veel variaties. Hoe hoger het opgetilde been gaat, hoe beter en dieper hij kan penetreren. Om het standje wat makkelijker te maken kan je met de handen op de grond of tegen een muur steunen.

5. De Brug

De brug

Niet alleen de dames kunnen lenig zijn. Ook voor de heren zijn er uitdagende posities te bedenken waar de lenigheid op de proef wordt gesteld. Zo hebben we hier de Brug, waarbij zij bovenop hem gaat zitten. Hoe lager hij de brug maakt, hoe makkelijker zij kan afzetten met haar voeten om het ritme te bepalen.

Tip! De Brug kan nogal belastend zijn voor de rug. Beloon hem daarom met een heerlijke massage achteraf!

6. Yin-Yang

yin yangVoor een ieder die op zoek is naar wat variatie op standje 69, is Yin-Yang dé positie om eens te proberen. Hierbij ligt zij op haar rug, met haar benen omhoog richting het hoofd. Je kan de benen in positie houden door je enkels vast te houden. Hij kan haar zo makkelijk oraal bevredigen, terwijl hij precies met zijn pielemuis boven haar hoofd hangt. Wie zegt er nou nog ‘nee’ tegen dubbele orale seks!?

7. De Ballerina

De Ballerina

Nog eentje voor de lenige dames onder ons: de Ballerina. Vooral voor koppels die graag seks onder de douche hebben, maar een beetje worstelen met het vinden van het juiste standje, is de Ballerina (als de lenige spieren van haar daar voor in zijn), een heerlijke variatie op jullie douche-workout. Ook buiten de douche is de Ballerina natuurlijk geschikt. Met dit standje bereiken jullie een diepe penetratie!

8. De Gouden Poort

de gouden poort

De Gouden Poort, zal dit de gateway to heaven dan zijn? Nou als jullie ‘m goed uitvoeren kan het wel zo voelen! Standje 69 is lekker, maar op deze manier ervaren jullie sensatie als nooit tevoren! Goed, zij moet wel een lenige rug hebben en jullie moeten ongeveer even lang zijn om dit standje uit te kunnen voeren. Maar áls het jullie lukt, zal het alle moeite waard zijn.

Wist je dat… het woord Kamasutra letterlijk ‘liefde in het kort’ betekent?

9. De Orchidee

orchidee

Weer een variatie op standje 69! De Orchidee kon zo rechtstreeks uit de yoga aangewaaid zijn. Zij leunt ondersteboven op haar ellebogen, terwijl hij zich tussen haar armen nestelt. Zij kan hem dan makkelijk pijpen en hij zal haar dan wel haast móéten beffen (of rimmen!). Dit standje zet je wereld – letterlijk – op zijn kop 😉

10. De Boerin

Boerin

Howdi, wat heb je nodig voor de Boerin? Een muur! Hij gaat namelijk met de benen omhoog tegen een muur liggen. Zij kan in allerlei posities tegen hem aan gaan staan. Als je er zo over nadenkt: het lijkt een beetje op seks met een zuignap dildo die je tegen een muur bevestigt. Alleen een echte piemel is natuurlijk véél beter 😉

We zijn benieuwd of de Hijskraan jullie is gelukt 😉 Laat ons weten welk uitdagende standje jouw favoriet is!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 10 bijzondere Kamasutra standjes voor op je bucketlist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid