It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

11.274 keer bekeken

5 beste seksstandjes voor wanneer je verkouden bent

10 november 2019,

geschreven door

Seks staat waarschijnlijk niet bovenaan je to do-lijstje wanneer je verkouden bent, maar juist dan heeft seks ook heel wat voordelen. Seks versterkt namelijk je immuunsysteem en verzacht de pijn door endorfines die vrijkomen tijdens een vrijpartij. Een verkoudheid hoeft de pret echt niet te drukken, zolang je maar de juiste seksstandjes weet. 

1. Lepeltje-Lepeltje

Een standje waarbij jullie niet face-to-face liggen is wel zo verstandig als je verkouden bent. Op deze manier steek jij je lover minder snel aan dan wanneer je in zijn gezicht ademt. Ook heb jij je handen vrij om even je neus te snuiten wanneer dat moet.

2. Staand

Wanneer je heel verkouden bent kan het soms lastig zijn om te ademen. Bij een liggend standje kan het zijn dat je alleen nog maar benauwder wordt. Kies in dat geval voor een standje waarbij je kan staan, zodat jij je luchtwegen wat meer ruimte geeft.

3. In de buitenlucht

Wat is nou gezonder dan wat frisse buitenlucht wanneer je verkouden bent? Probeer natuurlijk wel zoveel mogelijk kleren aan te houden, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kou vat en nóg zieker wordt.

4. Doggy-style

Doggy-style is een perfect standje voor wanneer je verkouden bent. Bij dit standje kijk je elkaar niet aan en dat is natuurlijk ideaal voor wanneer jij niet op je paasbest uitziet. (lees: rood doorlopen ogen, snot everywhere) Daarnaast heb je de handen vrij om je neus te snuiten. Voel je een niesbui opkomen? Laat het lekker gaan, want bij dit standje nies je ook niet vol in je partners gezicht.

5.  In bad

Lotus-bad

In bad gaan helpt niet alleen om te ontspannen, het kan ook helpen bij verlichting van je verkoudheid. Fijne producten voor een bad tegen verkoudheid zijn bijvoorbeeld oliën van eucalyptus. Deze oliën kunnen de doorbloeding stimuleren en de luchtwegen vrijmaken.

Welk seksstandje vind jij het fijnst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

453 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj lipofilie uit. Als je wil we…
453 keer bekeken