Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.424 keer bekeken

Koninklijk genieten met deze Royal Sextoys!

26 april 2024,

geschreven door

Het is weer tijd voor Koningsdag en dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is nou een betere manier om dat te doen dan jezelf of je partner royaal te verwennen? 😉 Ben jij klaar om koninklijk te genieten?

Cobra King cockring

Wat is een koning zonder gouden ring? Gelukkig hoef jij daar niet achter te komen met de Cobra King! Deze cockring is voorzien van een gedetailleerde cobrakop met rode ogen. Deze metalen ring kun je om je penis en balzak schuiven om zo te kunnen genieten van een hardere en langdurige erectie en een intens orgasme.

Daarnaast is de Cobra King ook heel geschikt voor Temperature Play. Leg hem bijvoorbeeld van tevoren in een bakje warm of koud water (afhankelijk van jouw voorkeur) voor extra sensaties.

Evolved Sunflower vibrator

Geef jezelf of je partner een koninklijke behandeling met de Evolved Sunflower vibrator. Dit unieke speeltje heeft een multifunctioneel design, waardoor je hem op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Genot voor iedereen dus! Beide uiteinden van de toy zijn voorzien van een eigen motor die je apart van elkaar kunt bedienen met de lichtgevende knoppen. De vibrator heeft 10 vibratiestanden en is waterproof, oplaadbaar en latexvrij. Hoe ga jij de Sunflower gebruiken?

“Dit unieke speeltje heeft een multifunctioneel design, waardoor je hem op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Genot voor iedereen dus!”

Goudkleurige vaginaballetjes

Een treasure in je speeltjescollectie! Met deze gouden balletjes train je je bekkenbodemspieren en geniet je tegelijkertijd van heerlijke stimulatie. De balletjes zijn eenvoudig in te brengen en door het touwtje ook weer makkelijk te verwijderen. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor anaal gebruik!

Maar dat is niet alles, want in de balletjes zijn contragewichtjes geplaatst die heen en weer rollen bij elke beweging. Zo train je je spieren nog beter en zorgt het voor nog meer genot.

ROMP Switch X vibrator

Keer op keer klaarkomen wanneer je maar wilt? Je voelt je de koning(in) te rijk wanneer jij jouw gevoeligste plekje verwent met de ROMP Switch X vibrator! Deze toy maakt gebruikt van luchtdruk om je clitoris te stimuleren voor een intens gevoel zonder overstimulatie.

De Switch X is uitgerust met 6 verschillende standen en het mondje is gemaakt van siliconen, wat lekker zacht en glad aanvoelt op je huid. De toy werkt op batterijen en is makkelijk te bedienen. De batterijen worden meegeleverd en gaan tot wel 300 minuten mee.

Buttplug met steen

Dit mooie sieraad geeft glans aan jouw anaal genot! Met deze goudkleurige buttplug geniet je voor langere tijd van een fijne anale stimulatie. Doordat hij is gemaakt van metaal is hij niet alleen heel makkelijk hygiënisch schoon te maken, maar kun je hem voor gebruik ook opwarmen of afkoelen in een bakje warm water of in de koelkast (let op: niet in de vriezer). Op de basis van de buttplug is een mooie transparante steen geplaatst die mooi tussen je billen glinstert tijdens het dragen.

“Warm de buttplug voor gebruik op in een bakje warm water of koel hem af in de koelkast voor extra sensaties.”

Corona koningsdag

Fun Factory Vim wand vibrator

Op zoek naar de machtigste toy in het land? Dan zit je met de Vim wand vibrator van Fun Factory zeker goed. Deze vibrator is voorzien van zeer krachtige vibraties om al jouw diepste verlangens te bevredigen. En dan is hij ook nog eens een stuk lichter én stiller dan de meeste wand vibrators!

De Vim vibrator biedt 5 vibratiestanden en 3 patronen en is voorzien van een travellock, zodat hij niet per ongeluk aan kan gaan als je hem meeneemt in je tas. Daarnaast is hij draadloos, oplaadbaar en volledig waterdicht.

LOCKINK vibrerende kubus ketting

Als we voor een koninklijke ervaring gaan, dan kunnen luxe en elegantie natuurlijk niet ontbreken. En dat is precies wat de LOCKINK ketting jou biedt! De kubusvormige hanger is een vibrerende sextoy die je heel discreet mee kunt nemen waar je ook gaat. Sterker nog, je kunt hem gewoon om je nek hangen als ketting! Niemand zal zien dat het eigenlijk een seksspeeltje is en ondertussen heb jij het genot lekker altijd binnen handbereik. De kubus is voorzien van maar liefst 9 vibratiestanden en is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Dame Eva LL vibrator

Wil je echt royaal genieten? Dan is de Eva LL vibrator iets voor jou! Deze luxe clitoris vibrator heeft twee ‘armen’ die je tussen je schaamlippen plaatst, waardoor hij perfect op z’n plek blijft en de clitoris optimaal stimuleert. Hij is voorzien van 3 vibratiestanden en heeft een fluisterstille motor. Zo kun je hem dus discreet onder je kleding dragen zonder dat iemand het doorheeft. Ook kun je de toy gebruiken tijdens penetratie, zodat jij en je partner nog meer kunt genieten tussen de lakens.

De Eva LL wordt geleverd met handig oplaadstation en uiteraard is de vibrator volledig waterproof.

“De Eva LL vibrator is een unieke toy voor solo genot én plezier met je partner.”

Gouden Mamba dildo

Met de Gouden Mamba heb jij geen gouden troon meer nodig 😉 Deze mamba weet precies jouw gevoelige plekjes te raken met zijn gebogen kop. De dildo is voorzien van een sterke zuignap, waarmee je hem ook elk vlak en glad oppervlak kunt plaatsen. Op die manier kun je handsfree van de Gouden Mamba genieten, op een manier die voor jou het prettigst is. Ook maakt de zuignap het mogelijk om de dildo aan een strap-on harnas te bevestigen, zodat je ook samen intens genot kunt ervaren.

ROMP Riot bullet vibrator

Oranje boven! Of beneden, of aan de zijkant… De Riot bullet vibrator kun je namelijk gebruiken waar je maar wil. Hij is ideaal voor het stimuleren van elk gevoelige plekje op je lichaam. Dus of je nu houdt van tepel-, clitoris-, eikel-, of perineumstimulatie (of een totaal andere plek), met de Riot vibrator kun je alle kanten op.

Deze vrolijke toy is eenvoudig te bedienen, oplaadbaar en spatwaterdicht. Daarnaast is hij voorzien van 10 vibratiestanden, zodat je altijd eentje vindt die perfect is voor jou. Dankzij het compacte formaat is de Riot bullet vibrator ideaal om mee te nemen in je tas of zelfs in je zak. Waar je ook gaat, jij neemt je genot gewoon lekker met je mee 😉

Hoe ga jij dit jaar Koningsdag vieren? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Beste, ik zit met een vraag, ik ben eigenlijk opzoek naar den vibrator voor mij en een voor mijn vriend, ik heb hier ook geen ervaring mee en tast een beetje in het duister, wat zouden jullie mij kunnen aanraden?

    Met vriendelijke groeten

    Shauny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam, die in een belangrijke rol spelen in de spirituele wereld. Door meditatie kan je deze energiepunten stimuleren en openen. Maar het orgasme kan dat ook! Een orgasme voelt immers als een enorme explosie van e…
3.861 keer bekeken