Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.814 keer bekeken

Het oog wil ook wat: de mooiste sextoys!

4 december 2022,

geschreven door

Meestal kies je een sextoy uit vanwege het soort stimulatie, de verschillende mogelijkheden of omdat het gewoon een praktische optie is. Maar soms komen er speeltjes voorbij die zo mooi zijn dat je ze eigenlijk wel moet hebben. Gewoon omdat ze zo mooi staan op het nachtkastje. Of omdat je een last-minute cadeau nodig hebt 😉 Dit zijn de mooiste sextoys in onze shop!

Horoscope sets

We beginnen met de prachtige setjes van Horoscope. Elk setje in deze collectie heeft een ander sterrenbeeld als thema en bevat een vingervibrator, clitorisbalsem en een edelsteen die bij het sterrenbeeld past. Stijlvol, uniek en perfect als cadeau!

Feel My Power wand vibrator

De New Yorkse kunstenaar Jade Purple Brown heeft een grote liefde voor kleur, wat zeker naar voren komt in de vrolijke print die ze heeft ontworpen voor deze Le Wand wand vibrator. Deze toy is onderdeel van een 9-delige set met toybag, nagelstickers, stropdas, sleutelhanger, ketting, magneten, kaartenset en een Pleasure Guide informatiegids. De set is vrij prijzig, maar dan heb je ook echt iets unieks in je nachtkastje!

Een unieke 9-delige wand vibrator set van de New Yorkse kunstenaar Jade Purple Brown!

La Gemmes yoni eggs

De yoni eggs van La Gemmes zijn sets van 3 ei-vormige stenen die als vaginaballen gebruikt kunnen worden. Deze ‘eggs’ zijn gemaakt van edelstenen, zoals amethist, jade of rozenkwarts. Ze zijn voorzien van een gaatje bovenin, zodat je ze ook aan een kettinkje of touwtje om je nek kunt dragen. Elke edelsteen heeft zijn eigen eigenschappen. Je kunt dus het setje kiezen dat het beste past bij jouw behoeftes. Een hele persoonlijke keuze dus!

Gildo glazen toys

Glazen toys zien er niet alleen prachtig uit, maar hebben ook een hoop te bieden in de slaapkamer. Het zijn hele sterke toys die jarenlang meegaan, ze zijn hygiënisch, ze zijn perfect voor Temperature Play en ze geven precieze en intense stimulatie. Het is zonde om glazen toys in het laatje van je nachtkastje te bewaren. Zet ze op een mooie plek en laat ze lekker shinen in het licht!

Vita Kegelbal set

Als je van vrolijk en kleurrijk houdt, dan zit je met de Vita Kegelbal set van PMV20 wel goed! Deze leuke set bestaat uit 2 verschillende balletjeshouders en 5 vaginaballetjes met verschillende gewichten. Je kunt de balletjes eenvoudig in de houders plaatsen en verwisselen wanneer je maar wilt. Dat maakt deze set ideaal voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Ook is de hele set heel makkelijk schoon te maken met water en toycleaner of milde zeep. Een echte must-have!

Bijoux Indiscrets Body Mist parfum

De Body Mist parfums van Bijoux Indiscrets komen in prachtige flesjes met grote strik en stijlvolle verstuiver. Echte eye-catchers, waar je ze ook neerzet! De parfums verspreiden niet alleen een heerlijke geur, maar zijn ook verrijkt met feromonen. Als je het draagt, ruik je dus niet alleen heel lekker, maar verhoog je tegelijkertijd ook je aantrekkingskracht.

Shunga eetbare massageolie

Als je van massages houdt, dan mogen deze sierlijke flesjes van Shunga niet in je collectie ontbreken. Deze massageoliën zijn eetbaar en voorzien van een lekker smaakje. Je kunt de olie dus van je partners lichaam aflikken nadat je hem of haar een massage hebt gegeven, voor een sensuele en intieme ervaring. Ook heeft de olie een verwarmend effect. Blaas zachtjes op de olie om de warmte te activeren.

Petite Sensations Discover anaal vibrator

Het bijzondere merk Rocks-Off heeft een groot aanbod aan unieke sextoys, van vibrators en koppeltoys tot buttplugs. De Petite Sensation Discover is een stijlvolle anaal vibrator met een luxe design. Hij is voorzien van een afstandsbediening en stimuleert met zowel vibraties als pulsaties. Deze vibrator is verkrijgbaar in het paars en in het zwart.

Wat is de mooiste sextoy die jij in je nachtkastje hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.902 keer bekeken

Geschreven door

Wees gewaarschuwd voordat je begint met lezen van deze blog! Het kan namelijk zomaar zijn dat je je na het lezen gaat afvragen welke collega er over je fantaseert op het werk. Huh? Ja! Uit onderzoek van online datingbureau eDarling blijkt namelijk da…
1.902 keer bekeken