door MarvelousMir

Alles wat je wil weten over glazen dildo’s

26 april 2022 door MarvelousMir

De meeste mensen hebben online wel eens een glazen dildo of ander speeltje van glas voorbij zien komen. Vaak zien deze sextoys er prachtig uit, maar door het ogenschijnlijk kwetsbare materiaal laten veel mensen deze seksspeeltjes toch links liggen. En dat is zonde! Want glazen dildo’s hebben zoveel te bieden!

Zijn glazen dildo’s echt gemaakt van glas?

Jazeker! Nu hoor ik je denken: uhm, wat als het breekt? Ik hoef écht geen glassplinters in mijn lichaam. Don’t worry! Glazen seksspeeltjes zijn namelijk gemaakt van borosilicaatglas. Sorry, wat? Tja, het is een hele mond vol, maar borosilicaat is een speciale glassoort die sterker en lichter is dan normaal glas. Het is zeer moeilijk te breken, zelfs als je het op de vloer laat vallen.

Glazen toys zijn gemaakt van een speciale glassoort die sterker en lichter is dan normaal glas en zeer moeilijk te breken is.

Mocht je toy in een uitzonderlijk geval toch stukvallen, dan zal het nooit versplinteren. Het glas valt dan namelijk in grote stukken uiteen. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je glazen speeltje bij het minste of geringste stootje het loodje legt. Laat je gewoon lekker meeslepen door je genot en maak je geen zorgen over je glazen dildo. Hij is je vriend, niet je vijand 😉

glazen dildo

Wat zijn de voordelen van glazen dildo’s?

Hoe mooi ze ook zijn, glazen dildo’s hebben nogal een harde en koude uitstraling. Niet per se de meest voor de hand liggende keuze als je een nieuw speeltje gaat uitzoeken. Toch heeft een glazen dildo behoorlijk wat voordelen ten opzichte van de meeste andere materialen, waar je misschien niet meteen aan denkt!

  • Precieze stimulatie. De niet-buigzame schacht zorgt ervoor dat je je toy makkelijk kunt manoeuvreren en daardoor precies de juiste plekjes kunt stimuleren.
  • Hygiënisch en duurzaam. Glas is hygiënischer dan bijvoorbeeld siliconen of TPE, omdat het geen stof aantrekt en heel eenvoudig schoon te maken is. Het is niet-poreus en kan daardoor gebruikt worden in combinatie met elk soort glijmiddel. Ook slijten glazen speeltjes in principe niet en gaan ze dus veel langer mee. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!
  • Stijlvol en discreet. Glazen dildo’s en buttplugs van glas zien er prachtig uit en zijn vaak versierd met gekleurde patronen. Zonde om weg te stoppen in je nachtkastje dus! Zet ze op een mooie plek neer, bijvoorbeeld op een kast of in een vitrine. Wedden dat niemand ziet dat het eigenlijk een seksspeeltje is?
  • Temperature Play. Waarschijnlijk het grootste voordeel van glazen toys is dat ze geschikt zijn voor Temperature Play. Hiermee zorg je voor opwindende sensaties en een unieke stimulatie.

Hoe werkt Temperature Play?

Temperature Play betekent spelen met koude en warme sensaties. Seksspeeltjes van glas kun je opwarmen of afkoelen door ze een paar minuten in warm of koud water te leggen (let op: doe sextoys nooit in de magnetron of oven!). Even kort in de koelkast leggen kan ook, maar wees voorzichtig met vriezers. Je wilt geen frostbite krijgen in je intieme delen. Yikes.

Als het koude of warme glas van je glazen toy in aanraking komt met je lichaam, wordt je huid als het ware ‘wakker geschud’. Dit betekent dat de neuroreceptoren in je huid op scherp komen te staan en je huid zeer gevoelig wordt. Elke aanraking voelt daardoor nog intenser aan.

Welke soorten glazen speeltjes zijn er?

Dildo’s

Net als gewone dildo’s, zijn glazen dildo’s er in veel verschillende soorten en maten. Elke glazen toy is natuurlijk uniek qua design. Maar in deze collectie vind je ook alle gangbare, verschillende soorten dildo’s, zoals XL dildo’s, G-spot dildo’s, anaal dildo’s, dubbele dildo’s en zelfs dildo’s met zweep.

Buttplugs

Ook is er een grote collectie glazen buttplugs. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende designs. Je kunt in de categorie glazen buttplugs zelfs speciale toys vinden, waaronder buttplug sets, vibrerende buttplugs, glow-in-the-dark buttplugs en buttplugs met staart!

Bekendste merken

De drie bekendste merken die gespecialiseerd zijn in glazen seksspeeltjes zijn Gildo, Prisms Erotic Glass en Icicles. Gildo is een huismerk van EasyToys en biedt een uitgebreide keuze aan dildo’s en buttplugs met unieke en bijzonder kleurrijke designs. Prisms Erotic Glass richt zich vooral op glazen speeltjes voor specifieke stimulatie, zoals G-spot/P-spot stimulatie en verschillende soorten buttplugs. De glazen speeltjes van Icicles hebben speciale functies en prachtige, diepe kleuren.

Heb jij al eens een glazen dildo geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Alles wat je wil weten over glazen dildo's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid