Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

30.286 keer bekeken

6 bondage standjes die zeker en vast de moeite waard zijn!

12 november 2020,

geschreven door

Je partner vastbinden of zelf vastgebonden worden tijdens de seks kan heel erg opwindend zijn. Als jij graag experimenteert of fantaseert over bondage ben jij zeker niet de enige. Wij hebben zes bondage standjes op een rijtje gezet die jou gegarandeerd zullen boeien.

Bijzonder boeiende bondage standjes

Waarom vinden we bondage zo opwindend? Nou, ten eerste is het heel sexy om jezelf volledig over te geven aan je partner. Omgekeerd is het natuurlijk hartstikke opwindend om jouw partner vast te binden en te weten dat deze jou volledig vertrouwt met de letterlijke touwtjes in handen.

Door middel van bondage kunnen jij en je partner naast het spelen met controle en vertrouwen ook samen experimenteren met het onbekende. Onderdeel van bondage kan namelijk ook het ontnemen van andere zintuigen zijn, zoals bijvoorbeeld zicht. Een partner die vastgebonden zit en/of niet kan zien wat er gebeurt zal extreme opwinding ervaren door het onbekende… wat gaat er nu gebeuren? Waar zal mijn partner mij nu aanraken…

#1 The Hogtie

Bij de Hogtie bind je de voeten en handen op de rug aan elkaar vast terwijl de persoon op zijn of haar buik ligt. Je kan wel begrijpen dat deze persoon op deze manier nauwelijks kan bewegen dus dat jij vrij je gang kan gaan. Als jij een knopenmeester bent kan je touw gebruiken, maar er zijn ook speciale Hogtie sets waarmee het iets makkelijker wordt om je partner op deze manier vast te binden. Het gaat bij dit bondage standje niet om penetratie maar meer om hand of mond werk!

“Bij de Hogtie gaat het niet om penetratie.”

#2 Handen omhoog

Voor dit standje bind je jouw partner vast met de handen boven het hoofd en bij elkaar. Bijvoorbeeld over een deur heen, aan balken in het plafond of aan een (hele stevige) kast. Je partner kan in deze positie dus alleen maar blijven staan. Knikkende knietjes omdat jij zo lekker tekeer gaat, zijn dan extra spannend. Als je je partner vast maakt aan een deur of bij een muur kan je ervoor kiezen om hem/haar naar de deur of muur te laten kijken zodat het nog spannender is wat jij gaat doen.

#3 Bondage Spread Eagle

De naam van dit bondage standje zegt het al; spreiden maar! Bij de bondage Spread Eagle ligt de ontvangende partner op een bed met de benen zo wijd mogelijk uit elkaar. Dat kan je doen met touwen aan weerzijden van het bed of met een sprijdstang. Ook de handen bind je boven het hoofd vast. Zo kan je partner geen kant op. Omdat de benen zo wijd liggen kan je als gever overal goed bij en door de positie kan je partner niks anders dan zich volledig overgegeven en ondergaan wat jij doet… je kan bij alle gevoelige plekjes op de voorkant van het lichaam dus maak hier gretig gebruik van. Plaag je partner en maak hem of haar helemaal gek!

“je kan bij alle gevoelige plekjes op de voorkant van het lichaam, dus maak hier gretig gebruik van.”

#4 Hot Seat met blinddoek

Bij dit standje zet je jouw partner vast op een stoel met rechte leuning. Je maakt de voeten vast aan de stoelpoten en de handen achter de leuning. Als de partner op de stoel een man is kan je hem naast oraal verwennen ook berijden. Omdat hij door het bondage niet kan bewegen moet jij al het werk doen, en het ‘erge’? Je partner kan je niet eens aanraken! Dit zal zijn verlangen naar jou alleen maar doen groeien. Speel daarnaast met de zintuigen door je partner een blinddoek om te doen. Gebruik dan veertjes, warme massageolie en koude ijsblokjes om de gevoelige huid extra te prikkelen….

#5 Bondage Exposed Eagle

Bij dit standje heb jij wederom heerlijke toegang tot de gevoelige plekjes van je partner. In deze positie gaat je partner op haar rug liggen met haar benen onder zich, haar handen zijn vastgebonden aan haar enkels en als een klein pakketje ligt zij zo op jouw benen. Jij kan haar heerlijk penetreren én hebt toegang tot haar borsten. Ook is dit een heel sexy bondage standje voor orale seks. Ze kan geen kant op en als haar vrijheid om te kronkelen van genot wordt afgenomen zal dit voor haar alleen maar extra opwindend aanvoelen.

“Ook de Bondage Exposed Eagle is een erg sexy bondage standje voor orale seks.”

#6 Bondage Staande Doggy

Bij deze variatie op de Staande Doggy maak je het je partner extra moeilijk om te blijven staan terwijl je haar van achteren neemt. Dus jij moet haar wel heel stevig vasthouden bij haar heupen om te zorgen dat jullie niet omvallen. Zij kan extra naar achter leunen om het makkelijker te maken en daardoor kunnen jullie nog dieper penetreren.

Wat is jouw favoriete bondage standje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

478 keer bekeken

Geschreven door

We hebben opwindend nieuws voor je! Spot jij namelijk onze megagrote adventskalender in de stad, dan kun je kans maken op een heel jaar lang gratis seksspeeltjes! Hoe je mee kan doen? Dat leggen we uit. Kun jij onze adventskalender vinden? Aftellen n…
478 keer bekeken