Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Bondage Spread Eagle

15 augustus 2020,

geschreven door

Het Standje van de week is er weer! Dit keer hebben wij een leuke touch gegeven aan de Spread Eagle voor de kinky koppels onder ons. Deze spannende variant op het welbekende missionaris standje zorgt voor een diepe penetratie en wij hebben hem nu extra spicy gemaakt voor nog meer spanning in de slaapkamer.

Seksstandje: Bondage Spread Eagle

  • Categorie: Man on top, face to face
  • Stimulatie: Clitoris, g-spot, anaal
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Let’s spice things up! Bij de Bondage Spread Eagle ligt de vrouw op haar rug vastgebonden aan een spreidstang. Haar benen zijn zo wijd mogelijk gespreid. Door deze houding moet de vrouw de volledige controle overgeven aan haar bedpartner. De man ligt bovenop, tussen haar benen en heeft zijn armen gestrekt ter ondersteuning. Vergis je niet bij dit standje; hij kan erg zwaar voor de man zijn!

Tip! Is het standje nog niet spannend genoeg voor jullie? Laat de sub dan een blinddoek om doen!

Sextoys combineren met Bondage Spread Eagle

De naam zegt het al, maar dit standje vereist een spreidstang. Dit geeft de man de controle en vereist volledige overgave van de sub. Maak het nog extra spannend met een blinddoek zodat de sub zich maar op één ding kan focussen..

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Is zondag ook jouw favoriete dag van de week? Vast, want op deze dag bespreken wij weer een nieuwe sekkstandje met je! Voor het standje van deze week heb je geen man nodig, want een zuignap dildo komt al het werk doen. Dus voor de vrouwen en mannen…
4.517 keer bekeken