Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Spiegeltje aan de wand

1 november 2020,

geschreven door

Het is weer zondag dus wij delen weer een nieuw seksstandje met je! Deze keer is het een solo-seks standje voor alle independent man and women out there. Voor dit standje heb je een dildo met een zuignap en een spiegel nodig. Nu ben je vast nieuwsgierig he? Nou lees snel verder!

Seksstandje: Spiegeltje aan de wand

Hoe

Voor dit standje heb je ten eerste een spiegel nodig de stevig aan de muur is bevestigd anders gaat dit geheid fout! Het is namelijk de bedoeling dat jij de dildo met de zuignap vast maakt aan de spiegel en hem vervolgens lekker gaat berijden. Als je dan achterom kijkt heb je een sexy uitzicht op hoe jouw intieme delen om de dildo glijden. Heb jij geen stevige spiegel? Geen probleem, je kan de dildo dan aan een muur in de badkamer vastplakken en een kleinere spiegel onder je neerleggen. Dan heb je eigenlijk net zo lekker uitzicht. Let dan wel even op dat je niet óp de spiegel zit want dat kan ook weer gevaarlijk zijn. Leg hem dus tussen je benen. Het fijne aan dit standje is dat jij kan bepalen hoe hoog of laag je de dildo plakt zodat hij jouw lekkerste plekjes precies goed raakt.

“Hét standje om jouw spots perfect te stimuleren”

Sextoys combineren met Spiegeltje aan de wand

Het zou je niet verbazen, maar voor dit standje heb je een dildo met zuignap nodig. En glijmiddel is ook aan te raken, zeker als je voor anale penetratie gaat. Wist je dat er speciale glijmiddelen bestaan voor anale seks?

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Mijn man zit helaas in het buitenland voor lange tijd, en sindsdien probeer ik het ea uit. Sinds vorige week heb ik dit standje ontdekt en moet eerlijk zeggen het was even wennen maar als je de juiste stand hebt gevonden……
    Ik ben er nu dus verslaafd aan geraakt, en mijn man vindt het super om te zien als we facetimen. Ik kan het iedere vrouw aanraden.

  2. Doggy style met dildo op spiegel of wand is m.i. onmogelijk omdat je voeten en benen er tussen zitten dus zit je te ver weg. Enige mogelijkheid lijkt mij om dildo op (badkamer)kastje te bevestigen waar je met je benen en voeten onder kan zodat dildo wel achterlangs naar binnen kan. Of heeft iemand tips hoe het wel mogelijk is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb jij wel wat inspiratie nodig in de slaapkamer? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner helemaal los kunnen gaan! Deze week staat het seksstandje ‘Rimming Doggy’ centraal. Dit is een standje waarmee jij jouw partner…
7.043 keer bekeken