door CheekyCharly

Standje van de week: Spiegeltje aan de wand

1 november 2020 door CheekyCharly

Het is weer zondag dus wij delen weer een nieuw seksstandje met je! Deze keer is het een solo-seks standje voor alle independent man and women out there. Voor dit standje heb je een dildo met een zuignap en een spiegel nodig. Nu ben je vast nieuwsgierig he? Nou lees snel verder!

Seksstandje: Spiegeltje aan de wand

Hoe

Voor dit standje heb je ten eerste een spiegel nodig de stevig aan de muur is bevestigd anders gaat dit geheid fout! Het is namelijk de bedoeling dat jij de dildo met de zuignap vast maakt aan de spiegel en hem vervolgens lekker gaat berijden. Als je dan achterom kijkt heb je een sexy uitzicht op hoe jouw intieme delen om de dildo glijden. Heb jij geen stevige spiegel? Geen probleem, je kan de dildo dan aan een muur in de badkamer vastplakken en een kleinere spiegel onder je neerleggen. Dan heb je eigenlijk net zo lekker uitzicht. Let dan wel even op dat je niet óp de spiegel zit want dat kan ook weer gevaarlijk zijn. Leg hem dus tussen je benen. Het fijne aan dit standje is dat jij kan bepalen hoe hoog of laag je de dildo plakt zodat hij jouw lekkerste plekjes precies goed raakt.

“Hét standje om jouw spots perfect te stimuleren”

Sextoys combineren met Spiegeltje aan de wand

Het zou je niet verbazen, maar voor dit standje heb je een dildo met zuignap nodig. En glijmiddel is ook aan te raken, zeker als je voor anale penetratie gaat. Wist je dat er speciale glijmiddelen bestaan voor anale seks?

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Standje van de week: Spiegeltje aan de wand

  • Doggy style met dildo op spiegel of wand is m.i. onmogelijk omdat je voeten en benen er tussen zitten dus zit je te ver weg. Enige mogelijkheid lijkt mij om dildo op (badkamer)kastje te bevestigen waar je met je benen en voeten onder kan zodat dildo wel achterlangs naar binnen kan. Of heeft iemand tips hoe het wel mogelijk is?

  • Mijn man zit helaas in het buitenland voor lange tijd, en sindsdien probeer ik het ea uit. Sinds vorige week heb ik dit standje ontdekt en moet eerlijk zeggen het was even wennen maar als je de juiste stand hebt gevonden……
    Ik ben er nu dus verslaafd aan geraakt, en mijn man vindt het super om te zien als we facetimen. Ik kan het iedere vrouw aanraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid