Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Suction Chair

4 oktober 2020,

geschreven door

Is zondag ook jouw favoriete dag van de week? Vast, want op deze dag bespreken wij weer een nieuwe sekkstandje met je! Voor het standje van deze week heb je geen man nodig, want een zuignap dildo komt al het werk doen. Dus voor de vrouwen en mannen die zin hebben in een avondje solo-seks mét penetratie, deze is voor jullie!

Seksstandje: Suction Chair

Hoe

Voor dit standje heb je drie dingen nodig; een dildo met zuignap, een stoel en sterke beenspieren. Bij dit standje ben jij in controle over alles. De snelheid, de diepte, de tijdsduur… Bij dit standje kan jij je lekker egoïstisch volledig op jezelf focussen. Je plakt de dildo op een stoel met rugleuning, maar zonder armleuningen. Je squat over de stoel met je gezicht richting de rugleuning. Zo kan je de leuning gebruiken voor houvast. En dan is het een kwestie van squatten zodat jij op en neer beweegt op de dildo. Je kan bij dit standje gaan voor vaginale of anale penetratie.

“Hét standje om ongegeneerd egoïstisch te zijn”

Sextoys combineren met de Suction Chair

Het zou je niet verbazen, maar voor dit standje heb je een dildo met zuignap nodig. Maar ook een glijmiddel is geen overbodige luxe, zeker als je voor anale penetratie gaat. Wist je dat er speciale glijmiddelen bestaan voor anale seks? Een zeer geschikte dildo voor dit standje is de Limba Flex, deze heeft namelijk ijzerdraad aan de binnenkant waardoor je de dildo in jouw favoriete vorm kan buigen! Zo kan hij je G-Spot of prostaat optimaal stimuleren.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Superman. Dit is een standje waarbij haar G-spot heerlijk gestimuleerd wordt. Het vergt enige spierkracht en vertrouwen, maar zodra je door hebt hoe dit standje werkt wil je niet meer anders! Het is écht de mo…
5.975 keer bekeken