It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Standje van de week: Kneeling

8 maart 2020,

geschreven door

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Vandaag is het seksstandje Kneeling aan de beurt. Van naam misschien wat onbekend, maar de uitvoering ervan alom populair! Duik jij direct de slaapkamer in om dit intieme standje uit te voeren? Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje. 

Seksstandje: Kneeling

kneeling

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: Anaal, g-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Kneeling is een variatie op het klassieke standje Doggystyle, een populair en geliefd standje bij zowel mannen als vrouwen. Om dit bekende standje een stuk intiemer te maken, kan de Kneeling uitgevoerd worden. Hierbij nemen beide partners de houding van Doggystyle aan, waarbij de voorste partner (bij heterostellen de vrouw) omhoog komt en enkel op haar knieën zit. Beide bovenlichamen komen daarom tegen elkaar aan. Tevens zullen zowel de handen van hem als van haar vrij zijn om elkaar te strelen of gerichte plekjes meer te stimuleren, zoals de clitoris.

Tip! Wil je de Kneeling nog intiemer maken? Draai als voorste partner dan met je hoofd naar je partner toe, om elkaar innig te zoenen.

Sextoys combineren met standje Kneeling 

Om de Kneeling nog intenser te beleven, kan een duo vibrator worden toegevoegd. Dit geeft extra sensatie voor zowel hem als haar. Ook leent het standje zich uitstekend voor extra stimulatie van de clitoris of tepels, door middel van een clitoris vibrator of wand vibrator.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Ballerina. Dit standje is niet voor iedereen weggelegd. Een beetje lenigheid en spierballen zijn wel een vereiste! Het is echter wel een heerlijk standje om diep te penetreren en ook de G-spot wordt tijdens dez…
4.779 keer bekeken