Standje van de week: Pregnant Spoon

15 maart 2020 door BettyBoop

Ook zo nieuwsgierig om nieuwe standjes in de slaapkamer te ontdekken? Iedere zondag lichten wij een standje van de week toe, zodat jij en je partner eens kunnen variëren. Deze zondag richten wij ons speciaal tot de zwangere dames en hun partners! Ontdek de Pregnant spoon en geniet van intieme seks, zonder last te hebben van je mooie, zwangere belly!

Seksstandje: Pregnant Spoon

  • Categorie: Van achteren, man-actief
  • Stimulatie: G-spot, clitoris
  • Penetratie: Niet diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

De Pregnant Spoon is de ‘zwangere’ variant van het klassieke Lepeltje, Lepeltje. Zelfs als je in het laatste trimester zit en die zwangere buik in de weg kan gaan zitten. Zij gaat comfortabel op haar zij liggen, waarbij haar partner achter haar ligt. Een heel intiem standje waarbij jullie beiden kunnen genieten! Het fijne van de Pregnant Spoon is dat je zelf kan ontdekken hoe je het meest comfortabel kan liggen. Het standje is tevens zeer geschikt om andere erogene zones, zoals de tepels of clitoris, extra te stimuleren.

Wist je dat… je tot ver in de zwangerschap ongestoord seks kan hebben? Dit kan absoluut geen kwaad voor jullie kindje.

Sextoys combineren met standje Pregnant Spoon

De Pregnant Spoon is een uitstekend standje om wat extra stimulatie toe te voegen, bijvoorbeeld aan de hand van een sextoy. Gebruik een wand vibrator om de clitoris, tepels of andere gevoelige plekjes te stimuleren. Ook kan een vibrerende buttplug een verrassende toevoeging zijn, voor zowel hem als haar.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid