NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de maand: Het Klimrek

14 augustus 2023,

geschreven door

Welkom in de PLAYground. We zitten helemaal in het play thema deze maand, dus het standje van deze maand is ook in een lekker speels thema. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren én te spelen. We bespreken vandaag Het Klimrek, een standje waarbij jullie naast lekker genieten, ook kunnen spelen en lachen met elkaar.

Seksstandje: Het Klimrek

  • Categorie: Acrobatisch
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Een heerlijk speels standje met ruimte voor eindeloze variatie. Zo kunnen jullie voorlangs, achterlangs, vaginaal of anaal kiezen. Hij kan hangen, zij kan hangen, jullie kunnen zelfs allebei hangen als jullie een stevige stang of deurpost hebben gevonden!

Voor dit standje hebben jullie dus iets nodig om aan te hangen. Dat kan een deurpost zijn, een stang in huis,  een monkey bar in een verlaten gym of speeltuin? Wees creatief. Zoals we al zeiden, er zijn heel veel variaties, dus je mag zelf bedenken hoe jij je partner het liefst beklimt

“Met dit standje kunnen jullie echt eindeloos varieren!”

De gevende partij kan bijvoorbeeld aan de stang hangen en de benen optrekken. Zo moet de ontvangende partij al het werk doen. Als gevende partij kan je je benen ook om je partner heen slaan om te helpen bij het bepalen van het ritme. Of de ontvangende partij draait met het gezicht naar de partner, slaat de benen om de partner en houdt zich vast aan de stang. Zo kan de gevende partij hard stoten, zonder veel gewicht te dragen. Ontdek vooral wat voor jullie fijn werkt en vergeet niet af en toe te lachen als het wat stuntelig gaat. Ook dat hoort erbij en maakt de seks alleen maar leuk en spontaan!

Sextoys combineren met standje Het Klimrek

Een standje dat zich goed leent voor bijvoorbeeld het gebruik van een seksschommel of bondage producten zoals bondagetouw, enkelboeien, blinddoeken en zweepjes!

Hoe belangrijk vind jij lachen tijdens de seks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.298 keer bekeken

Geschreven door

Deze maand nemen we het thema ‘hoe meer, hoe beter’ even als voorbeeld. Want we bespreken deze keer weer een trio standje! Sommige dingen zijn nou eenmaal lekkerder als je het kan delen, dus hey ho, let’s go! Lees snel verder en ontdek alles over het…
6.298 keer bekeken