door CheekyCharly

Hoe overleef je… seks bij extreme hitte! 🔥

10 juli 2022 door CheekyCharly

Door de tropische temperaturen waar ons land soms mee te maken heeft, neemt niet alleen de hitte in onze omgeving toe. Vanbinnen voel je het ook! Overal om je heen zie je meer bloot, kleding wordt strakker en kleiner. Met al dat moois om je heen, plus het effect van de zon, raak je veel meer seksueel geprikkeld dan in de winter. Maar seks tijdens een hittegolf? We willen niet oververhit raken. Gelukkig kun je jezelf voorbereiden! 

Houd je hoofd koel als je lijf heet is! In elk seizoen worden jullie lichamen klam van het zweet tijdens seks. Het is tenslotte een work-out. Maar die zwoele zomeravonden zorgen ervoor dat het wel héél zweterig kan worden tussen de lakens. Lees daarom onze hittegolf-bestendige sekstips.

Een fris briesje in de slaapkamer

Door de ramen tegen elkaar open te zetten laat je een lekker briesje door de kamer lopen. Maar seks met de ramen open? Als één van jullie nogal luiduchtig kan zijn tijdens de seks, is dat misschien niet het allerbeste idee. Gelukkig bestaan er ventilatoren! En wij hebben de gouden tip voor je: zet een ventilator neer met daarvoor twee flessen bevroren water of een koelelement. De wind die de ventilator dan verspreid is een stuk koeler dan zonder. Thank us later!

“Door twee flessen bevroren water voor je ventilator te zetten, creëer je een airco!”

Bestrijd de hitte met water

Zet alvast een fles water klaar naast je bed, of ga voor een handdoek die lekker is natgemaakt. Zeker na een intense, langdurige vrijpartij zul je dorst hebben. Seks is in zekere zin net sporten en daarbij verlang je natuurlijk ook naar water. Je lichaam verliest veel vocht, niet alleen door het zweten, maar ook door de seks zelf. Vul je reserves aan! En geniet van de koelte van een nat gemaakte handdoek. Heerlijk om je voorhoofd mee te deppen als je het echt heet krijgt.

“Seksen is net sporten. Tijdens en na het sporten verlang je natuurlijk ook naar water.”

temperature play

Temperature Play

Oh ja, Temperature Play op zijn best! Spelen met ijsblokjes is nu niet alleen sexy, maar ook heel functioneel. Gebruik ijsblokjes om het lichaam van je partner af te koelen en te prikkelen. Je kan ook bevroren fruit gebruiken. Wrijf dit over de hete huid van je partner en lik het er daarna af. Daarnaast zijn er ook speciale toys die je kan afkoelen in ijswater of in de koelkast (nooit in de vriezer!). Door gebruik te maken van koele toys wordt jullie hete avondje weer iets fijner.

Hittebestendige standjes

Oké, seks is natuurlijk een contactsport, maar probeer huid-op-huid contact zoveel mogelijk te vermijden. Ga dus niet voor missionaris of lepeltje lepeltje! Kies voor standjes die niet al te intensief zijn, zodat jullie niet heel hard hoeven te werken. Bij deze standjes is er, voor zover dat kan, wat afstand tussen jullie én kunnen jullie het rustig aan doen.

leaning cowgirl

Tot slot

En dan de bonustip! Vermijd de slaapkamer als het daar echt heel heet is. ’s Avonds koelt het natuurlijk buiten wel lekker snel af. Ga eropuit en zoek spannende locaties buiten. Ga voor een zwembad, een strandje bij een meer of de zee! Maar let wel op dat je écht alleen bent.

Heb jij nog andere tips? Deel ze dan in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid