door CheekyCharly

Seksfeest of classy avond met een erotisch tintje? Dit moet je weten

27 oktober 2022 door CheekyCharly

Sommige mensen gruwelen bij het idee van een seksfeest. Je partner delen met een ander? Seks in het openbaar? Absoluut niet! En dat is helemaal prima. Aan de andere kant staan er dan mensen die heel makkelijk over deze dingen denken en met plezier al verschillende seksfeesten hebben bezocht. En dán heb je nog een groep mensen die eigenlijk heel nieuwsgierig is, maar het ook een beetje spannend vindt. Voor die mensen is dit artikel.

Beetje spannend

En dat veel mensen het spannend vinden, is heel logisch. Zeker als je er nog niet zo veel over weet. Je hoort misschien af en toe wilde verhalen voorbij komen of misschien slaat je fantasie helemaal op hol omdat je eigenlijk geen idee hebt wat er op zo’n feest nou echt gebeurt. Want wat is een seksfeest? Wat kan je verwachten en hoe gaat zo iets eigenlijk?

Wat is een seksfeest?

Het is goed om te weten dat er héél veel verschillende soorten feestjes zijn. Als jij benieuwd bent naar seksfeesten, maar het ook spannend vindt, dan is het een goed idee om rustig te beginnen. Ga dus niet direct naar een parenclub of een heel kinky seksfeest. Begin bijvoorbeeld met een feest als dat van Caviar de la Nuit, Madame Homard of  Société-X. Zoals Caviar de la Nuit het zelf omschrijft: “luxueuze party’s met een erotisch tintje en ongekende klasse”.

“Luxueuze party’s met een erotisch tintje en ongekende klasse” – Caviar de la Nuit

Waarom gaan mensen naar een seksfeest?

Om veel verschillende redenen! Omdat ze houden van de spanning, gewoon omdat het heel erg leuk is, om mensen met een zelfde fetisj te ontmoeten… Je moet dus niet denken dat de mensen die naar seksfeesten gaan seksverslaafd zijn of van hele extreme dingen houden. Want echt allerlei soorten mensen zijn er. Ze hebben wel allemaal één ding met elkaar gemeen en dat is dat iedereen op een seksfeest open-minded en respectvol is!

“Alle gasten hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn open-minded.”

Sexy en verzorgd

Deze feesten kan je zien als een chique clubavond met een spannende twist en vrijwel altijd met een thema. Hier komen de mannen in pak en de vrouwen in lingerie. Klinkt dat een beetje oneerlijk? Dat mag je vinden, maar bedenk dat een goed pak voor een man doet wat sexy lingerie voor een vrouw doet. In een sexy setje komt het vrouwelijk figuur het beste naar boven en dat doet een pak voor mannen. Zeg nou zelf, zou jij het als vrouw warm krijgen van een ruimte vol mannen in hun boxershort? Daarnaast is de dresscode zeer streng, in een verwassen string met een sportBH kom je als vrouw niet binnen. Ze verwachten dat je lingerie van klasse is en luxe uitsraalt.

Classy party

Goede DJ’s draaien lekkere muziek, en iedereen is gelijkgestemd. Nette, respectvolle mensen met een open mind. Gasten omschrijven het zelfs als een fijnere ervaring dan een ‘gewoon’ feest of festival, omdat de sfeer zo ongedwongen en respectvol is. Veel vrouwen maken tijdens uitgaan wel eens mee dat ze ongewenst aangeraakt worden door mannen, maar op een van deze feesten hoef je daar absoluut niet bang voor te zijn. Zonder wederzijdse toestemming gebeurt er helemaal niks.

“Nette, respectvolle mensen met een open mind.”

Om toegang te krijgen tot dit soort feestjes moet je member zijn, alleen stellen en single vrouwen mogen dit. Single mannen hebben dus pech, sorry. Vaak hanteren ze ook een leeftijdsgrens zodat je weet dat je met mensen van je eigen leeftijd op het feest bent. Om toegang te krijgen moet je wat informatie én foto’s van jezelf opsturen.

Vervolgens is er een redelijk strenge selectie. Dat is ergens heel fijn, want je weet dat er alleen nette, hygiënische mensen op het feest zijn, maar het voelt misschien ook een beetje als een vleeskeuring: ‘een feest voor alleen knappe mensen.’ Je hoeft echt geen topmodel te zijn, maar ze kijken een beetje naar het soort mensen. Vaak zegt een foto meer dan duizend woorden, dus je hoeft niet bang te zijn als je geen Doutzen of George Clooney bent hoor!

“Vaak hanteren ze ook een leeftijdsgrens zodat je weet dat je met mensen van je eigen leeftijd op het feest bent.”

Geen orgies op de dansvloer

Het is helemaal niet zo dat overal orgies op de dansvoer plaatsvinden en iedereen je zomaar van alle kanten betast. Voor dat laatste hoef je sowieso niet bang te zijn, want deze feesten hanteren een zero-tolerance beleid. En consent is het allerbelangrijkste, als iemand zomaar aan je zit of zich niet netjes gedraagt, dan wordt deze persoon direct verwijderd en die mag nooit, nee, echt nooit meer naar een feest komen. Chill idee, toch?

En die orgies dan? Nou, die zijn er niet. Maar als jij op een feest bent en jij hebt wel behoefte aan seks met je partner of een ander, dan kán dat wel. Maar daar is een speciale afgeslote ruimte voor. Deze feesten zijn trouwens vaak bij of in samenwerking met een hotel. Alle gasten verblijven dan in hetzefde hotel, dus als jij een leuk stel hebt ontmoet, kan je elkaar na het feest opzoeken in de hotelkamer, voor meer privacy.

Seksfeest

Ik denk dat ik naar een seksfeest wil, wat moet ik doen?

Doe je onderzoek

Het is heel belangrijk dat jij je research doet. Zoek dus verschillende seksfeestjes uit en lees goed de regels op de website. Kijk of de grenzen van het feest overeenkomen met jouw grenzen. Voel jij je niet prettig bij volledig naakt en seks met anderen? Kies dan geen feest waar dit de norm is. Ben jij juist wel in voor seks met anderen? Kies dan geen feestje waar de grens ligt bij strelen en zoenen. Je moet dus even wat werk verrichten, maar als je dan het juiste feestje vindt, weet je (vrijwel) zeker dat het is wat je verwacht. Voor veel feesten geldt een dresscode, dus neem deze van tevoren ook goed door.

” Je moet dus even wat werk verrichten, maar als je dan het juiste feestje vindt, weet je (vrijwel) zeker dat het is wat je verwacht.”

Maak afspraken met je partner

Het belangrijkste is daarna: het gesprek met je partner! Bespreek van tevoren wat jullie wel en niet mogen doen. Het is héél belangrijk om dit van tevoren te bespreken. Je kan bijvoorbeeld ook wat handgebaren bedenken. Een signaal waarmee je de ander kan laten weten: “Dit is oké, ga maar door.” Of juist: “Ik voel me hier niet prettig bij, wil je stoppen.” Het kan namelijk zo zijn dat je van tevoren afspreekt dat jullie seks mogen hebben met anderen, maar dat je je op het moment suprême toch helemaal niet lekker voelt bij het idee. Spreek af dat jullie veel oogcontact houden en elkaar regelmatig checken. Zo voorkom je vervelende en pijnlijke situaties achteraf.

Genieten

Als je je onderzoek hebt gedaan en duidelijke afspraken hebt gemaakt met je partner dan zit er nog maar één ding op: genieten! Het kan zijn dat je eerste seksfeest geweldig is en dat je het veel vaker wil doen (grote kans), maar houd er ook rekening mee dat je er achter kan komen dat het toch niks voor jou is. En dat is helemaal niet erg, je hebt het  dan in ieder geval geprobeerd.

“Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaring of ideeën over seksfeesten. Deel jou verhaal in de reacties!”

Reageer

Gerelateerde berichten

5 reacties op Seksfeest of classy avond met een erotisch tintje? Dit moet je weten

  • Hi,

    Wij zijn onlangs op een feestje van Let us be Curious geweest. Wat een relaxte, maar vooral sensuele sfeer. Ik heb me die avond weer echt vrouw gevoelt en dat tussen allemaal mooie gelijkgestemde mensen. Ik zou zo’n feestje echt aanraden, dus niet twijfelen maar gewoon een keer doen !!

    -X- Kim

  • De laatste tijd heb ik veel gelezen over dit soort feesten. Helaas lees ik weinig over onze eigen leeftijdsklasse. Mijn vriendin en ik zijn beide dertig. Wij lezen veel over veertigers en vijftigers. Hebben jullie hiermee ervaring? We zouden graag een spannend feest mee willen maken en onze grenzen verleggen. Kunnen wij het beste naar een feest van Little Sins Caviar de la Nuit, Madame Homard of Société-X. Of naar een goede parenclub?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid