Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

726 keer bekeken

Hematomania: aangetrokken voelen tot bloed

30 oktober 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is de fetisj hematomania aan de beurt. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

hematomania:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door spelen met bloed.

“Wie wordt er nou vrolijk van bloed?”, hoor ik je hardop afvragen. Een fetish voor bloed zal waarschijnlijk bij weinig mensen tot de verbeelding spreken. Een aantal vallen al flauw wanneer ze een klein druppeltje bloed zien, bijvoorbeeld tijdens het bloedprikken of bij het oplopen van een schaafwond. Daarnaast gaan bloed en pijn vaak hand in hand, waardoor een negatieve associatie met bloed snel is gemaakt. Toch zijn er een aantal mensen die er bloedje geil van worden. De officiële benaming voor deze bijzondere voorkeur is hematomania. Iemand met deze fetish kan het opwindend vinden om spelletjes te spelen met bloed, bijvoorbeeld door bloed op het lichaam of rond de geslachtsdelen en borsten van de partner te gieten/smeren. Andere fetisjisten raken weer opgewonden van het drinken van bloed.

“Iemand met deze fetish kan het opwindend vinden om spelletjes te spelen met bloed, bijvoorbeeld door bloed op het lichaam of rond de geslachtsdelen en borsten van de partner te gieten/smeren.”

De mensen met deze fetish hebben vaak een ‘donkere’ kant en een bovengemiddelde interesse in occulte activiteiten en mythische wezen, zoals vampieren. Bloedspelletjes kunnen bijvoorbeeld helpen om een middeleeuws rollenspel tot leven te brengen. In sommige gevallen wordt er eigen bloed gebruikt, maar nepbloed of bloed van dieren zijn voor veel fetisjisten ook uistekende opties. Net zoals bij vampieren, geven een aantal bloeddrinkers aan zich jonger en energieker te voelen na het drinken van bloed. Of dat echt zo is of dat deze mensen iets te veel films hebben gekeken, laten wij in het midden…

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.553 keer bekeken

Geschreven door

Mannen zijn echt niet de enigen die fantaseren om eens de volledige controle te hebben in de slaapkamer. Veel vrouwen lijkt het heerlijk om eens de leiding te nemen. Toch kan het best eng zijn om voor het eerst een dominante rol aan te nemen wanneer …
10.553 keer bekeken