NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.454 keer bekeken

Een penisbreuk? Ja, het bestaat!

2 december 2019,

geschreven door

Nee, het is geen grap mannen. Een penisbreuk bestaat echt! En ja, het is net zo erg als het klinkt. Ben je nog niet afgehaakt? Dan vertellen we je in dit blog alles wat je moet weten over dit bijzondere fenomeen, inclusief wat je moet doen mocht het ooit bij jou gebeuren! 

Een penisbreuk, wat?

Een penisbreuk is niet hetzelfde als het breken van een bot, wat de naam misschien doet vermoeden. De penis heeft immers helemaal geen botten. Wanneer de penis breekt, breekt het membraan wat om de zwellichamen van de penis zit en deze met elkaar verbindt. Je kunt misschien dus beter spreken van een gescheurde penis. Het breken van de penis gaat vaak gepaard met een luid knallend geluid en ondraaglijke pijn. De penis komt na het breken krom te staan en op de plek van de breuk ontstaat een flinke zwelling. In sommige gevallen kan ook de plasbuis beschadigd raken, waardoor je bloed kunt aantreffen bij het plassen. Ai!

“Wanneer de penis breekt, breekt het membraan wat om de zwellichamen van de penis zit en deze met elkaar verbindt.”

Hoe ontstaat een penisbreuk?

Een penis kan alleen breken wanneer deze in stijve toestand verkeert. Een penisbreuk is meestal het gevolg van hele wilde en harde seks. Vaak ontstaat de breuk door een verdraaiing of buiging van penis of krijgt de deze een behoorlijke klap te verwerken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat iemand in een vlaag van opwinding hard tegen een onbedoelde plek van zijn partner stoot. Ook bepaalde standjes kunnen de kans op een breuk vergroten. Volgens een onderzoek uit 2014, is het cowgirl standje bij meer dan de helft van de mannen met een penisbreuk de boosdoener. Daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen, aangezien het hele gewicht van de vrouw op de penis zakt. Doggystyle kwam op een goede tweede plaats.

“Vaak ontstaat de breuk door een verdraaiing of buiging van penis of krijgt de deze een behoorlijke klap te verwerken.”

Wat moet je doen bij gebroken penis?

Gelukkig komt een penisbreuk in de praktijk maar zelden voor. Mocht het je toch overkomen, is het zaak om je zo snel mogelijk richting de spoedeisende hulp te haasten. In bijna alle gevallen is een operatie nodig om de schade te herstellen. Wanneer je er niet op tijd bij bent, kan er littekenweefsel ontstaan wat weer nadelige gevolgen kan hebben voor je erectie.

Durf jij nog seks te hebben na het lezen van deze blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.723 keer bekeken

Geschreven door

Borstenliefhebbers opgelet! Hoewel de borsten een veelbesproken onderwerp is, valt er nog altijd genoeg over te leren! Helemaal als je bedenkt dat deze prominente vrouwelijke vormen schijnbaar erg belangrijk is voor seksueel plezier. Ook voor de dame…
3.723 keer bekeken