It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.185 keer bekeken

Trampling: seksuele opwinding bij vertrapt worden

27 maart 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj trampling uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

trampling:
werkwoord

Het verkrijgen van seksuele opwinding door vertrapt te worden door iemand anders.

Iemand die een Trampling fetisj heeft, ervaart seksuele opwinding zodra een dominant persoon (vaak een vrouw), over hem of haar loopt. Ook de gedachte eraan kan opwindend zijn. Trampling komt vaak voor in de vorm van een onderdanige man, waarbij een Dominante vrouw over hem loopt. De fetisj kan daarnaast nog specificeren naar de manier waarop de Dominant over de onderdanige loopt. Zo kan het met de blote voeten, maar ook met specifiek schoeisel, zoals blok- of naaldhakken.

Wist je dat… het machtsverschil bij Trampling een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de seksuele opwinding?

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

4 reacties

  1. liefst de hele dag een vrouw op me buik staan met hoge hakken of laarzen met geribbelde zolen dat haar af drukken in mijn buik staan met heel haar gewicht of op mij gaan zitten zodat ik geen lucht meer krijg of op mijn hals staan met het hele gewicht heerlijk ff stikken en springen op mijn buik met het volle gewicht

  2. laat maar een vrouw op me springen op mijn buik en lang blijven staan dat je geen lucht meer krijgt opf op mij gaan zitten met volle gewicht zalig een vrouw boven op je

  3. Ben 3 keer op een Footlove Meeting geweest, heb het 2 keer mogen ervaren, als een slanke man vindt ik het fijn om liever een slanke niet te zware vrouw, die lekker met haar lekkere zachte blote voetjes (wat mijn voorkeur is, geen hakken etc.) over mij heen loopt of lekker mijn buik betast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.182 keer bekeken

Geschreven door

Duurzaamheid en milieu- en klimaatbewust zijn: het zijn hot topics. En misschien denk je dat seks nog niets te maken heeft met sustainability, maar niets is minder waar! Met duurzame seks kan jij namelijk een steentje bijdragen aan een betere wereld….
2.182 keer bekeken