Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

22.884 keer bekeken

‘Wordt mijn kont groter van anale seks?’

13 mei 2019,

geschreven door

Aangezien anale seks nog niet zo heel lang uit de taboe is, zijn er nog steeds een hoop vragen en onzekerheden over deze vorm van seks. Een vraag die we vaak op het internet voorbij zien komen is: “Zal anale seks mijn kont groter maken?” Als je je dit afvraagt, ben je dus zeker niet de enige. Er circuleren een hoop theorieën over dit onderwerp op het internet. Maar voor wat meer betrouwbare informatie omtrent dit onderwerp moet je uiteraard op EasyToys Magazine zijn!

Dusss…wat is het antwoord?

Dat ligt er helemaal aan wat jij onder ‘kont’ verstaat. Wanneer we het over billen hebben, moeten we je helaas teleurstellen. Er zijn een hoop standjes voor anale seks, maar er zitten niet echt posities tussen die echt invloed hebben op jouw bilspieren.

Indien je uitging van de anus, dan wordt het antwoord al iets anders. Wanneer je regelmatig aan anale seks doet, kan het voorkomen dat de sluitspier – de ring van spieren rond de anus – iets wordt opgerekt. In het ergste geval zorgt dit voor fecale incontinentie, wat een mooie manier is om te zeggen dat je wat ontlasting doorlaat. Daar moeten we wel bij zeggen dat dit bijna niet voorkomt. Normaal gesproken kan af en toe anale seks dus niet zoveel kwaad. Maar let wel: overdaad schaadt!

big booty

Waar wordt je kont dan wel groter van?

Oké, terug naar je bilspieren. Er zijn een paar dingen die je kont groter echt groter maken. Je kunt meer gaan eten bijvoorbeeld Wil je een stevige bilpartij zonder dat deze voor het grootste gedeelte uit vet bestaat? Dan zijn squats, lunges en pilates je beste vriend!

Wist je dat… Kim Kardashian, toch wel de ambassadeur van grote konten, onlangs haar favoriete workout gedeeld heeft?

Dus ja, als je echt een grotere kont wil – los van of je nou fan van anale seks bent of niet – is de sportschool opzoeken toch het beste idee!

Ben jij veel bezig met je billen? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

808 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj narratofilie uit. Wil je wet…
808 keer bekeken