Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.290 keer bekeken

Laat ze hangen die ballen!

23 maart 2018,

geschreven door

Is jouw man weleens een beetje stout ondeugend? Een boze blik in zijn richting kan al een hoop duidelijk maken, maar met een passende straf leert hij dat vervelende gedrag misschien wel sneller af! Met de Hell’s Bucket Ballstretcher zet jij je vent in ieder geval weer even op zijn plaats.

Wat is de Hell’s Bucket Ballstretcher?

Een ballstretcher wordt door mannen gebruikt om hun balzak mee op te rekken. Sommige mannen genieten van het gezicht van een laaghangende balzak. Het scrotum hangt lager, waardoor de penis extra wordt benadrukt en in sommige gevallen ook groter lijkt!

ballstretcher

BDSM

Vaker nog worden dit soort speeltjes gebruikt binnen een BDSM-rollenspel. Binnen BDSM wordt een hoop plezier beleeft aan het straffen, pijnigen en vernederen van de submissive (de onderdanige persoon binnen het rollenspel).

De Hell’s Bucket bestaat uit leren ‘parachute’, die om de balzak wordt bevestigd. Aan de parachute zijn drie kettingen bevestigd die op hun beurt weer aan een emmer vastzitten. De emmer biedt ruimte voor diverse spelletjes, waarbij een gewicht naar keuze kan worden gebruikt. Je kunt de emmer ook vullen met bijvoorbeeld water, en je sub extra straffen wanneer hij het op de grond morst. Opties genoeg voor verschillende leuke spelletjes dus! Je kunt je sub zijn scrotum al pijnigen voor een bedrag van € 37,95,-!

Is jouw partner/sub ook wel een stout? Zou het je leuk lijken om deze ballstretcher bij hem te gebruiken? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

412 keer bekeken

Geschreven door

In onze dromen verwerken we van alles dat ons overkomt, maar wat betekenen ze eigenlijk? Met name seksdromen! Wij duiken jouw hoofd in en ontleden jouw meest stomende seksdromen 💤…
412 keer bekeken