Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

6.543 keer bekeken

De beste snacks voor een betere erectie!

18 juli 2019,

geschreven door

Dat voeding veel invloed heeft op hoe je eruit ziet en hoe je je voelt, is algemeen bekend. Maar beste mannen, weet wat je eet! Want bepaalde snacks kunnen er daadwerkelijk voor zorgen dat jouw erectie nóg prominenter aanwezig is. Check gauw dit blogartikel en haast je naar de supermarkt 😉

Koffie zorgt voor een betere erectie

Koffie-liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen! Volgens een onderzoek van het Health Science Center, heeft een kopje koffie een positief effect op je seksleven. Mannen die twee tot drie kopjes koffie per dag naar binnen slurpen, hebben minder vaak last van een erectiestoornis. De cafeïne zorgt er namelijk voor dat de aders in je penis ontspannen, waardoor de bloedstroom toeneemt. Het effect is volgens de onderzoekers te vergelijken met erectie stimulerende middelen.

Genoeg vitamine D voor The D

We hebben allemaal vitamines nodig, maar voor betere seks en een betere erectie is vitamine D enorm belangrijk. Een Oostenrijkse studie suggereert dat je het beste zalm, eidooiers en volle melk kunt nuttigen voor de juiste hoeveelheid vitamine D. Bovendien staan onvoldoende vitamine D-waardes gelijk aan een verhoogde kans op erectiestoornissen, volgens een Italiaans onderzoek.

Dus, hoeveel D heb je nou echt nodig? De één raad aan om niet meer dan 600 IE te nemen per dag, terwijl de ander zegt dat tussen de 1500 en 2000 IE per dag aanbevolen is. Oftewel, als je het echt wil weten zou je contact kunnen opnemen met je huisarts!

Kies voor meer noten!

Iedereen weet dat noten erg gezond zijn. Probeer dus wat meer noten te eten! Turkse onderzoekers hebben een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat verschillende noten (pistachenoten, amandelen en walnoten) enorm bijdragen aan het erectiel functioneren. Maar ook op het uithoudingsvermogen, het orgasme en ook het algemeen geluk in het leven. Al deze noten zijn een grote bron van gezonde vetten, die erg goed zijn voor je hart én penis.

Ronde fruitsoorten

Het blijkt dat bepaalde ronde fruitsoorten, met name de bosbessen en sinaasappels, je seksuele gezondheid verbetert. Maar ook aardbeien, appels en citrusvruchten hebben een positieve invloed! Je hoeft nu niet gelijk een kilo fruit in te slaan, want 2 stuks fruit per dag is meer dan genoeg voor een betere erectie.

Mediterraans dieet

Dit is een dieet dat niet alleen invloed heeft op je erectie, maar het is ook enorm goed voor je hart en vaten. Hart- en vaatziekten zijn een van de meest voorkomende oorzaken van erectiestoornissen. Zodra het zich opbouwt in je bloedvaten, is je penis vrijwel als eerste aan de beurt om af te sluiten. Diegene die een Mediterraans dieet zou volgen, heeft minder kans om een hart- of vaatziekte te krijgen, daarmee dus minder kans op een erectiestoornis! Onder zo’n Mediterraans dieet vallen onder andere veel granen, oliën en peulvruchten.

Vitamine C = gezond sperma

Geloof het of niet, maar waar vitamine D goed is voor de penis, is vitamine C juist goed voor gezond sperma! Volgens een onderzoek beschermt de vitamine C de celwand van het sperma, waardoor de cel minder snel of helemaal niet wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Het sperma gaat door de vitamine C efficiënter te werk na de ejaculatie en het leeft ook nog eens langer. De vitamine C kun je onder andere vinden in paprika’s, perziken en spinazie. Een gezonde dosis sperma leidt dus uiteindelijk tot betere seks!


Let jij op je voeding zodat je beter ‘in shape’ bent in bed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.024 keer bekeken

Geschreven door

Nee, dit keer geen seksspeeltje met een afstotelijk of mega vreemd uiterlijk. De Zinnia clitoris vibrator is gevormd naar een prachtige bloem en voelt heerlijk aan op het lichaam. Het is niet een vorm die we elke dag tegenkomen en daarom wouden we he…
1.024 keer bekeken