Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

15.755 keer bekeken

Adios soixante-neuf! Standje 68 is het écht helemaal

4 maart 2019,

geschreven door

Het meest bekende standje, namelijk standje 69, kun je aan de kant schuiven! Standje 68 maakt zijn opmars én het is stiekem ook nog eens fijner. Het tijdperk van tegelijkertijd oraal bevredigen is voorbij, standje 68 werkt net even wat anders. Wanna try?

Het tijdperk van tegelijkertijd oraal bevredigen is voorbij!

Het vergeten broertje

Zo kun je dit standje wel noemen, het vergeten broertje van standje 69. Waar je bij 69 jij en je bedpartner elkaar op hetzelfde moment oraal bevredigen, mag je bij standje 68 nu eens lekker egoïstisch zijn! Daarnaast is dit standje ook perfect voor de mensen die het liefst niet te veel bewegen tijdens de seks (lees: een beetje lui zijn).

In feite is standje 68 niks meer dan een variant op standje 69, maar dan wel als eenrichtingsverkeer. Het vergeten broertje is erg intiem en is ook nog eens relaxed voor jullie allebei. Tevens zou je je kunnen onderdompelen in een egoïstisch genotsmomentje, want afvragen of je partner het fijn vind is geen optie. Net als soixante-neuf is ook dit standje een geweldige stimulatie voor beide!

Ehh.. hoe gaat dit in z’n werk?

Wil je een 68 poging doen? Oké, ga even rustig zitten en lees het volgende goed door. De ene persoon gaat op z’n rug liggen, met de voeten plat op de grond en de knieën gebogen. De andere persoon gaat boven op liggen met zijn/haar billen op de borst en het hoofd tegen/tussen de dijbenen. Als het ware fungeert de onderste persoon als een soort loungebank! Je gehele vagina kan worden ‘verkend’ als jij als vrouw bovenop ligt, als man kun je natuurlijk een diepgaande blowjob verwachten. Oh, vergeet de anus trouwens niet!

“Je gehele vagina kan worden ‘verkend'”

Blijf lekker liggen en concentreer je op jezelf en het aankomende orgasme. Speel ondertussen wat met je handen, als het goed is zijn deze vrij. En probeer elkaar natuurlijk af te wisselen!

Zet jij standje 69 geheel aan de kant voor standje 68? Of bedenk jij je nog 68 keer? Wij horen graag jouw mening en/of bevindingen wat betreft dit standje in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.537 keer bekeken

Geschreven door

Driving home for Christmas… Er gaat niks boven dat gevoel dat je op kerstavond na je werk of studie terug naar huis rijdt. Het is donker en koud, maar thuis staat gezelligheid, een heerlijk diner en warme chocolademelk op je te wachten. Daar kijk…
1.537 keer bekeken