Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

standje 69
100.761 keer bekeken

Standje 69: deze 8 variaties moét je echt geprobeerd hebben!

3 februari 2023,

geschreven door

Een van de populairste standjes ooit is natuurlijk het welbekende standje 69. Maar wist jij dat je op verschillende manieren van dit standje kan genieten? Voor alle Standje 69 lovers hebben wij een paar variaties zodat jullie nooit verveeld raken van the good old 69! En omdat dit standje niet veel ruimte inneemt, is het zéér geschikt voor on the road 😉

8 Variaties op standje 69

De standjes waar we het over hebben, zijn in dit artikel afgebeeld in een man-vrouw verhouding, maar natuurlijk zijn alle variaties op standje 69 ook perfect geschikt voor lesbische en gay koppels. In sommige posities zal het voor gay guys wat lastiger zijn om elkaar te pijpen, maar rimmen is dan een goed alternatief.

Standje 69 #1. Man onder

standje 69
De klassieker: standje 69 met de man onderop. Een comfortabele houding waarin jullie elkaar makkelijk oraal kunnen bevredigen. En hij heeft een heel opwindend en close-up uitzicht op haar billen én vagina! Ladies, maak het standje nog een tikkeltje spannender door over zijn gezicht te rijden.

Standje 69 #2. Vrouw onder

vrouw onderIets minder praktisch, maar daardoor niet minder lekker: de versie met de vrouw onderop. Door deze positie kan zij hem iets minder makkelijk pijpen, maar wel heerlijk met zijn scrotum spelen. Hij kan stootbewegingen maken om zo haar mond te penetreren. In deze positie is het voor hem wat moeilijker om goed bij haar clitoris te komen, maar dat kan je verhelpen met een kussentje onder haar billen.

Tip! Bevredig zijn perineum met de tong. Dit plekje tussen zijn scrotum en anus is mega gevoelig!

Standje 69 #3. De zijwaartse 69

zijwaartse 69
De zijwaartse 69 is super handig als jullie beide in zijn voor een wat lazy 69. Zijwaarts hebben jullie namelijk niet te maken met de zwaartekracht, zeker als jullie je buitenste been over elkaar heen leggen. Zo kunnen jullie onvermoeibaar door met likken en pijpen!

Standje 69 #4. Yin-Yang

ying yang
De Yin-Yang is een intiem standje waar jullie beiden veel plezier aan zullen beleven. De dames kunnen hun benen optrekken en aan de enkels vasthouden om ze op hun plaats te houden. Hierdoor komt de vagina wat omhoog zodat hij easy acces heeft en haar pérfect oraal kan stimuleren, terwijl zij hem van onderen pijpt.

Wist je dat… Dit standje ook perfect is om haar te rimmen?

Standje 69 #5. De Squat

Dit lijkt een eenvoudige variatie, maar dat is het zeker niet! Sterker nog dames, jullie hebben een zware taak voor de boeg. Probeer zo diep mogelijk te hurken. Hoe dieper dit lukt, hoe makkelijker je hem tegelijkertijd aan zijn eikel kan likken. Gelukkig kan hij je nog een handje helpen door zijn penis vast te houden. Een goede work-out dus, maar dan krijg je er wel wat heel fijns voor terug!

Standje 69 #6. De Downward Dog

downward dogAlle yoga chicks opgelet! Altijd al yoga willen combineren met seks? Dat kan! Want de Downward (facing) Dog is perfect geschikt voor een fijne variatie op standje 69. En niet alleen kan hij jouw vagina goed bekijken, ook kan hij – als hij naar beneden kijkt – zien hoe jij hem pijpt. Reken maar dat elke vent dit standje wil uitproberen 😉

Om dit standje iets makkelijker te maken, kan je zijn benen of enkels vastpakken. Ook kan hij jou vasthouden bij je heupen. Zo blijf je prima staan!

Standje 69 #7. De Gouden poort

gouden poort
Deze variatie is er eentje voor de flexibele ladies onder ons. Leg een kussentje onder zijn hoofd, zodat hij goed met zijn hoofd bij haar vagina komt. Ook zijn penis bevredigen zal makkelijk gaan. Hij kan zelfs wat stootbewegingen maken om net wat meer jeu te geven aan deze positie!

Standje 69 #8. De Orchidee

orchidee
Ook deze variatie vergt wat acrobatische skills. Om goed te blijven staan kan zij op haar ellebogen steunen. Hij zit in een makkelijke positie om haar goed te beffen, terwijl hij haar met zijn armen vast kan houden. Is het lastig om de benen wijd te houden? Dan kan zij haar benen ook om zijn nek klemmen.

Tip! Terwijl hij haar goed vasthoudt, kan hij haar ook met zijn vingers bevredigen.

Voordelen van standje 69

Het is niet voor niks een vande populairste standjes. Standje 69 heeft dan ook veel voordelen!

 • Super sexy
  Het is natuurlijk super sexy! Dit standje is echt beestachtig sexy en opwindend. Dat is al genoeg toch?
 • Controle
  De partner die bovenop ligt (handig als dit de vrouw is) heeft goed controle over de intensiteit van de stimulatie. Wordt het even te veel? Dan til je je heupen gewoon een beetje op. Mag het wel wat meer? Dan zak je wat dieper op je partner
 • Andere angle
  Als je oraal bevredigt wordt op de ‘normale’ manier komt je partner van een hele andere hoek. Dus tijdens standje 69 ervaar je een andere angle, wat het erg lekker en uniek maakt. In standje 69 kan je trouwens ook de anus makkelijk mee verwennen!

Nadelen van standje 69

Maar ‘elk voordeel heb z’n nadeel’, zeggen ze wel eens. Wat zijn eigenlijk de nadelen van standje 69?

 • Geven én nemen
  Het grootste nadeel, als je het ons vraagt, is dat je tijdens standje 69 tegelijkertijd geeft én ontvangt. Wat betekent dat je de aandacht moet verdelen. Je kan je dus niet volledig overgeven aan het genot. Het is wel een heel sexy standje, maar het zal niet zorgen voor de beste orale seks van je leven.
 • Puzzelen
  Als jullie veel lengteverschil hebben is het even puzzelen. Het kan zijn dat een van jullie er dus niet zo goed bij komt.

Welke variatie ga jij vandaag nog proberen!?

6 reacties

 1. Nmr 69! Nog altijd 1van de heerlijkste standjes!
  De acrobatische stuntjes laten wij wel achterwege maar de “simpelere” variaties komen bij ons vaak voorbij!
  Gebruik ook vaak nog een vibrator om haar te penetreren waneer ik heeerlijk aan het likken ben! (Misschien een idee voor kopels opzoek naar iets nieuws)

  Bij Alleen al de gedachten dat ze dr poesje over m’n gezicht heen vrijft staat mijn paaltje alweer recht overeind!

 2. Allemaal al eens geprobeerd, en wij zijn héél erg van proberen en ontdekken, ook na 30 jaar, maar we vinden deze eigenlijk allemaal niet je-van-het. En we vrijen zo goed als dagelijks. Behalve de Yin-Yang variant, die doen we regelmatig.

 3. Ik vind het altijd maar een benauwd gedoe dat 69-en! Ook geniet ik minder van wat ik ontvang omdat ik ook bezig ben met geven.
  Dus voor de zogenaamde geiligheid waag ik mij er wel ff kort aan. Maar niet mijn ding, liever geniet ik volledig van wat ik krijg of concentreer mij volledig op wat ik geef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.857 keer bekeken

Geschreven door

Eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om seks te hebben, op welk tijdstip dan ook. Toch hebben de meeste koppels seks vlak voor het slapen gaan. Maar waarom gooien jij en je partner het roer niet eens een keer om? Ga voor een stevig …
20.857 keer bekeken