Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Standje van de week: Orchidee

25 augustus 2019,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje uit zodat jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week staat het seksstandje Orchidee in the picture. Een acrobatisch avontuur voor twee, gaat dit jullie lukken?

Seksstandje: Orchidee

afrodite

  • Categorie: Orale seks
  • Stimulatie: Clitoris, penis, anaal
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Moeilijk

Hoe

De Orchidee is een typisch standje waarbij je lenig moet zijn. Zodra de vrouw oraal wordt bevredigd door haar partner zal ze ‘bloeien’. Hier komt de naam ‘Orchidee’ vandaan! De man gaat rustig zitten, in de buurt van een muur, terwijl de vrouw op haar handen steunt en tegen de muur aan leunt. Op deze manier kan de vrouw met haar handen of oraal spelen met de penis van haar partner, terwijl de man met zijn handen of mond de vagina, clitoris of anus stimuleert!

Wist je dat… de Orchidee perfect is om te deepthroaten?

Sextoys combineren met standje Orchidee 

Om nog meer uit dit standje te halen kun je de Orchidee ook combineren met seksspeeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van mini vibrators of clitoris stimulators. Maar een spannende buttplug is ook perfect. Vooral een buttplug die tijdens het gebruik vibreert of de prostaat stimuleert kan een echte toevoeging zijn.

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het standje van de maand: Double Trouble is gemaakt voor anale óf vaginale penetratie. Het ziet er misschien tricky uit, maar geen zorgen, dat valt best mee!…
8.283 keer bekeken