Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

how to deepthroat
38.414 keer bekeken

How to… deepthroaten als een pro

23 augustus 2022,

geschreven door

Deepthroaten: je hebt er vast wel eens van gehoord. Voor de ontvangende partij over het algemeen enorm lekker, maar voor de gevende partij kan het nog wel eens wat kokhalzen en andere vervelende praktijken opleveren. Gelukkig kan je net als veel andere dingen, ook leren om te deepthroaten. Benieuwd hoe? Lees snel dit artikel waarin wij uitleggen hoe jij dit het beste kan oefenen. 

deepthroaten:
werkw. (m.)

De seksuele handeling, een vorm van fellatio, waarbij een persoon andermans penis in erectie volledig in de mond en/of keel neemt.

Wat is deepthroaten nou precies?

Wij gaven hierboven al een kleine omschrijving, maar wij leggen het graag nog iets beter uit. Je kunt deepthroaten in dezelfde categorie plaatsen als het geven van een blowjob. Als je tijdens het geven van een blowjob de penis zo diep de keel in laat glijden dat de penis niet meer verder kan, dan noem je dit deepthroaten. Voor de ontvangende partij kan dit een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling zijn. Doordat de penis veel dieper de mond en keel binnendringt krijgt de ontvanger een ferme allround stimulatie, welke het meest gericht is op de eikel.

Het kokhalsreflex

Dus, stel je voor: je bent nieuw in de wereld van deepthroaten, toch? Het is net als leren fietsen – je hebt wat tijd nodig om je balans te vinden. Diep in je keel zit iets dat we het ‘kokhalsreflex’ noemen. Klinkt een beetje intimiderend, hè? Maar maak je geen zorgen, het is eigenlijk gewoon je lichaam dat zegt: “Hey, niet te ver, ik heb wat ruimte nodig.” Het kan zijn dat je hiermee te maken krijgt tijdens het deepthroaten, maar het hoeft niet per se te gebeuren. Het hangt af van hoe goed getraind je ‘kokhalsreflex’ is. Dus, net als bij elke andere training, oefening baart kunst! Het belangrijkste is dat je comfortabel bent en dat je plezier hebt. Dus, ga ervoor als je dat wilt, maar wees niet te hard voor jezelf als het even duurt om de slag te pakken te krijgen.

“Voor de ontvangende partij kan deepthroaten een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling zijn.”

deepthroaten

How to deepthroat – het begin

Wil jij een echte deepthroat-pro worden maar weet jij niet waar je moet beginnen? Bij deze handeling draait het er vooral om dat je je keel ontspant. Te veel stress en spierspanning in de keel is niet heel erg bevorderlijk voor een fijne deepthroat-ervaring. Het ontspannen van je keel kan je oefenen. Dit kun je natuurlijk bij je partner proberen, maar om ongemakkelijke kokhalssessies te voorkomen, hebben wij enkele andere manieren om te oefenen voor jou op een rij gezet;

“Bij deze handeling draait het er vooral om dat je je keel ontspant.”

#1 Je eigen vingers


Het beoefenen van deepthroaten kan zeker zonder dat iemand je hoofd (hardhandig) aanduwt. Gebruik bijvoorbeeld eens je vinger! Dit is namelijk een supergoede manier om je kokhalsreflex te trainen. Breng je vingers langzaam zo ver mogelijk je mond in, maar stop even op het moment wanneer je voelt dat je moet kokhalzen. Wacht dan even 10 seconden en probeer het opnieuw. Blijf dit met je vingers herhalen tot je het reflex geheel onder controle hebt.

De een zal dit sneller beheersen dan de ander, maar probeer het niet te snel op te geven. Je zou het eventueel ook nog kunnen proberen met een tandenborstel. De reguliere tandenborstels zijn vaak ietwat langer dan je vingers en het is waarschijnlijk ook wat makkelijker voor je. Je zou zelfs met de haren van de borstel rondom de huig kunnen poetsen om het kokhalzen uit te lokken ter oefening.

#2 Een dildo (met zuignap)


Een dildo is ontzettend fijn als je wat realistischer wilt oefenen. In dit geval is het wel aan te raden om een flexibel model te kiezen, want een dildo van glas of metaal geeft niet echt mee tijdens het deepthroaten. Het meest gangbare model dildo is natuurlijk degene met een zuignap, want deze kun je net zo positioneren zoals je zelf graag wil.

Experimenteer met verschillende hoeken om de fijne spots te vinden en ontdek je grenzen van het deepthroaten. Ook met een dildo geldt de regel; de een zal het sneller onder de knie hebben dan de ander! Neem in ieder geval alle tijd om de dildo te ontdekken én smeer de dildo eventueel in met glijmiddel of trek er een condoom (met smaakje) omheen.

#3 Positionering is belangrijk


Zowel bij het oefenen met deepthroaten als bij het echte werk is je positie onwijs belangrijk! Als je besluit om je vingers of tandenborstel te gebruiken, kun je meerdere posities kiezen. Denk bijvoorbeeld aan staand voor de spiegel, zittend op een stoel of liggend op bed. Indien je een dildo met zuignap gaat gebruiken, zou je bijvoorbeeld op je rug kunnen gaan liggen met je hoofd net iets over de rand van het bed. Of met je benen in de lucht terwijl je je buikspieren aanspant. Het schijnt dat je hierdoor de kans op een kokhalsneiging drastisch vermindert.

“Indien je een dildo met zuignap gaat gebruiken, zou je bijvoorbeeld op je rug kunnen gaan liggen met je hoofd net iets over de rand van het bed.”

Een andere fijne positie die ook voor velen aantrekkelijk is, is door op je knieën te gaan zitten met je hoofd richting het plafond. Denk er wel om dat je een comfortabele positie aanneemt waardoor je je keel kan ontspannen.

#4 Je partner


Op een gegeven moment kom je logischerwijs op een punt dat je voor the real deal wilt gaan, maar verwacht de eerste keer nog niet te veel. Na het oefenen met minder levensechte attributen is het alsnog verstandig om rustig aan te doen met een echte penis. Vergeet tijdens het deepthroaten niet te ademen door je neus, steek je tong ver uit, houd je kin iets omhoog en bekijk gewoon hoe het je afgaat. Maar, let wel op dat je het zelf ook fijn vindt en voel je niet onder druk gezet. Als het niet prettig voelt, moet je het deepthroaten even links laten liggen voor een periode. Het kan ook zo zijn dat het niet jouw ding is!

“Er komt een moment dat je voor the real deal wilt gaan, maar verwacht de eerste keer nog niet te veel.”

Goed om te onthouden bij het deepthroaten

Bij elke vorm van orale seks is er een kans dat het wat minder soepel loopt dan dat je zou willen. Een goed glijmiddel kan ervoor zorgen dat onder andere het deepthroaten een stuk aangenamer en fijner verloopt. Naast dat je een glijmiddel gebruikt zou je er ook voor kunnen kiezen om nog een gewoon condoom of condoom met smaakje te gebruiken.

Misschien is deepthroaten wel helemaal niet voor jou weggelegd en dat is helemaal niet erg. Het is niet de bedoeling dat je iets gaat doen waar jij je niet fijn bij voelt, maar natuurlijk is het wel leuk om iets nieuws uit te proberen voor de verandering. Het kan je tegenvallen, maar ook onverwachts heel erg meevallen. En onthoud: onbekend is onbemind 😉

Heb jij de deepthroat techniek al onder de knie? Of zet je net je eerste stapjes? Deel je ervaring met ons in een reactie!

6 reacties

 1. Al best wat ervaring met pijpen maar zou graag deepthroat beter onder de knie krijgen. Ben ook volop bezig met oefenen, ik merk dat je langzaam wel progressie maakt, bijna iedere dag wat dieper en vlotter. Vlotte ademhaling door de neusgaten is superbelangrijk. Super leuk om te doen, kan het zeker aanbevelen…
  Nog iemand tips? Maakt een glijmiddel echt een verschil ? Dat laatste heb ik nog niet geprobeerd.

  1. Niet gelijk na eten.
   Soms denken mensen er niet bij na maar tijdens zo impact is beter even tijdje te wachten na eten voor dat je gaat deepthroaten. Je wil niet dat eten naar boven haalt

 2. Mis het puntje zorg dat je een aantal uur niet gegeten heb, dan kan je wat vaker kokhalzen zonder dat de inhoud van je maag mee komt. Idd vuist maken met je duim erin helpt. En regelmatig oefenen helpt je reflex te minderen. Bij mij werkt tong naar buiten steken niet maar mijn kokhalsrelex is ook heel gevoelig. Gelukkig vind mijn partner het wel sexy.

  1. Mijn partner krijgt de kokhalsreflex ook niet onder controle maar ook ik vindt het juist enorm opwindend om haar te zien kokken als ze bezig is!
   Ze zegt dat ze door het kokhalsen meer speeksel aanmaakt waardoor het voor haar fijner voelt als ik haar keel in glij, dus win win!!

 3. ik gebruik soepele dildo en geil erop om dildo in een keer minstens 25cm diep in te brengen en door te zuigen tot ik ga spuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.204 keer bekeken

Geschreven door

Het lijkt soms makkelijker om online met een wildvreemde over seks te praten dan met je eigen partner. Veel mensen vinden het zo ongemakkelijk om met hun partner over seks te praten, dat ze de gesprekken het liefst helemaal uit de weg gaan. Met je pa…
3.204 keer bekeken