Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

30.711 keer bekeken

Is pijpen niet je ding? De beste toys die het werk overnemen!

5 juli 2017,

geschreven door

Vind jij het niet lekker om je partner te pijpen, maar wil hij wél graag oraal bevredigd worden? Om je geliefde toch te plezieren kun je met een blowjob simulator hem het gevoel van orale bevrediging geven zonder dat jij je mond en tong hoeft te gebruiken. En uiteraard hoef jij niet van de zijlijn toe te kijken. Met deze masturbators kun jij hem oraal bevredigen.

1. Mond masturbator

Een mond masturbator is een simulator met een mondopening die het gevoel van een blowjob nabootst. Perfect voor je man aangezien jij niet van orale seks houdt en hij wel graag oraal bevredigd wil worden. Met dit speeltje hoef jij niets met je mond te doen, maar je kunt hem wel bedienen. Smeer de penis van je partner met voldoende glijmiddel in en laat de zachte lippen en tong van de masturbator over zijn eikel glijden. De stimulerende noppen aan de binnenkant zorgen voor extra stimulatie. Tip: als je de opening aan de achterkant dichthoudt, dan wordt de zuigkracht nog sterker.

2. Fleshlight masturbator

Een masturbator van Fleshlight is een kunstmond die realistisch aanvoelt. Fleshlight is een bekend merk dat als eerste op de markt kwam met de masturbator in de vorm van een penetreerbare koker. Het materiaal toont veel gelijkenis met echte huid. Hierdoor krijgt je partner het gevoel alsof hij echt gepijpt wordt. Laat de nepmond zijn hele penis omsluiten en beweeg het speeltje op en neer. Tip: houdt het speeltje onder de warme kraan zodat je liefje een warme blowjob krijgt.

3. Tenga masturbator

De Tenga masturbator ziet er niet uit als een seksspeeltje. Deze toy kun je gewoon in huis laten rondslingeren zonder dat mensen gekke vragen gaan stellen. Deze futuristische sextoy voelt volgens sommigen zelfs lekkerder aan dan een echte blowjob. Heb jij daar even geluk mee want door dit speeltje smeekt je partner nooit meer om een echte pijpbeurt. De masturbator heeft drie verschillende knoppen om het juiste opwindende gevoel op te wekken. Speel een beetje met de knoppen en bezorg je partner een ongekend orgasme.

4. Een Autoblow masturbator

Een Autoblow masturbator is een blowjob simulator die een levensecht gevoel geeft. Met dit speeltje heeft je partner jou niet meer nodig om te genieten van orale bevrediging. Hij kan hiermee onbeperkt genieten van de meest realistische pijpbeurten. Aan de binnenkant van de masturbator zitten kralen die op en neer rond de penis bewegen en ze voelen aan alsof je echt door een mond verwend wordt. Om nog enigszins met het spel mee te doen, kun jij via een drukknop het tempo bepalen.

5. Een opblaasbare pop

Een opblaaspop, of sekspop, kan jouw man of vriend een realistische ervaring geven. Zo’n vrouwelijke opblaaspop heeft vaak meerdere openingen, namelijk de mond, vagina en anus. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je partner de laatste twee gaten gaat gebruiken want die kun jij hem gewoon zelf aanbieden. Daarom zijn er ook opblaasbare poppen die je alleen voor het gezicht kunt gebruiken. Smeer wat glijmiddel op zijn penis en beweeg het hoofd van de sekspop op en neer.

6. Hot Lips masturbator

De Hot Lips masturbator geeft je partner het gevoel van orale bevrediging. Schuif dit speeltje over zijn penis en de lippen omsluiten gelijk stevig zijn lid. Terwijl je man of vriend bevredigd wordt, hoef jij niet als een stille toeschouwer aan de kant te zitten. Jij regelt namelijk de zuigbewegingen door in de pomp te knijpen die aan de masturbator vastzit. Zo breng jij hem alsnog tot een oraal hoogtepunt.

7. Travel masturbator

Als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief dat niet direct te herkennen is als masturbator, zit je goed met de travel masturbator. Dit speeltje ziet er eigenlijk gewoon uit als een zakje water, maar dat wil niet zeggen dat hij zijn werk niet goed doet. Gebruik een beetje glijmiddel en je lover komt uitstekend aan zijn trekken.

8. Vulcan Mouth Vibe

Met de Vulcan Mouth Vibe laat jij je partner aan zijn trekken komen zonder dat jij je mond daarbij hoeft te gebruiken. Deze masturbator heeft een open mond en een diepe keel. Smeer zijn penis in met wat glijmiddel en laat zijn edele deel omsluiten door de zachte lippen van dit speeltje. Voor wat extra pret voeg je wat trillingen toe dankzij de meegeleverde mini vibe.

9. Sqweel XT masturbator

Is jouw vriend dol op een lekkere blowjob, maar vind jij het verschrikkelijk om te geven? Deze Sqweel XT masturbator geeft jouw partner een heerlijke pijpbeurt waardoor hij het niet eens jammer vindt dat jij het niet zelf met je mond wilt doen. De stimulator heeft tien ronddraaiende tongetjes die zijn penis stimuleren. Voor een nog realistischer gevoel gebruik je een glijmiddel op waterbasis of maak je met je eigen speeksel zijn penis nat. Ook bij dit speeltje blijf je deel van het spel: jij bedient de masturbator door te variëren met de verschillende snelheden en standen.

10. 2-in-1 masturbator

Verdient jouw partner een extraatje? Laat hem dan genieten van deze 2-in-1 masturbator. De masturbator heeft een mond en vagina opening. De zachte en zwoele lippen van de masturbator weet je partner ongelooflijk goed te plezieren. Zelfs het zuigende effect wat je ook voelt wanneer je een echte mond of vagina penetreert, heb je bij deze masturbator. Gebruik deze 2-in-1 masturbator als voorspel en laat je partner het afmaken op jou. Oh la la!

Weet jij nog een (mond)masturbator die absoluut in dit rijtje thuishoort? Laat het ons weten! Ook wanneer jij je ervaringen wilt delen, kun je hieronder een reactie achterlaten!

5 reacties

  1. hi,
    Vind t p… op zich niet heel vreselijk maar zo dat er nattigheid bij komt, dat vind ik zooo goor. Kan daar niet aan wennen, vandaar dat t niet mn hobby is. Jaren niet gedaan, maar binnenkort ben ik wel weer de “pineut”, dus en met zo’n regenjas lijkt me ook helemaal niks, dus wat is wijsheid?

    Gr.
    CC.

  2. Ik zoek iets wat te vergelijken is als je vrouw je aan het pijpen is.
    Welke aankoop kan ik dan het beste doen?

    1. Hoi André,

      Onze productspecialist Megan heeft jouw vraag onlangs behandeld in een video! Er zijn een heleboel verschillende orale masturbators verkrijgbaar, die een sensatie geven vergelijkbaar met dat van een blowjob. Om het gevoel zo realistisch mogelijk te maken kan je de sleeve van tevoren opwarmen of kiezen voor een masturbator met een verwarmende functie!

  3. Ik vind het eigenlijk een beetje ongemakkelijk.. Dat ik het hoofd van een opblaaspop een beetje beweeg zodat mijn vriend dan oraal bevredigt wordt door die pop. Zijn er niet tips om toch te kunnen pijpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.477 keer bekeken

Geschreven door

Zo stilletjes aan naderen we de donkere dagen van december. En dat betekent dat kerst eraan komt! Een tijd van warmte, lekker eten, drinken, gezelligheid en samenkomen met je dierbaren. Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau om deze kerst nét eve…
6.477 keer bekeken