Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

tips pijpen
748.099 keer bekeken

Met deze 6 pijp tips blaas jij iedereen omver… 😏

26 oktober 2021,

geschreven door

Ben je op zoek naar manieren om je orale vaardigheden te verbeteren en wil je leren hoe je iemand met mannelijke geslachtskenmerken het beste kunt verwennen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel behandelen we de vraag “Hoe moet je pijpen?” en bieden we je zes essentiële tips om van deze intieme activiteit een fantastische ervaring te maken, voor zowel de gever als de ontvanger.

Bekijk ook:

1. Ga niet meteen op het doel af

Je zou het misschien niet zo snel zeggen, maar ook mannen moeten de kans krijgen om opgewonden te worden. Begin bovenaan en werk je weg naar beneden. Kus hem in de hals, geef likjes aan zijn tepels en masseer met je handen zijn schouders en buik. Plaag hem door hem niet direct in je mond te nemen. Kus zijn liezen en knijp eventueel in zijn billen.

Tegen de tijd dat jij klaar bent voor het echte werk, is de kans groot dat hij ook hard en opgewonden is. Maar ook wanneer jij zijn erectie in jouw mond neemt, hoef je hem niet direct achter in je keel te stoppen. Pak zijn lid stevig vast en krul je lippen langzaam om zijn eikel. Laat vervolgens je tong bedachtzaam over het puntje glijden en beweeg tegelijkertijd je hand op en neer. Voer het tempo daarna eventueel op.

2. Wissel af

Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde te blijven doen. De kans is groot dat je ook daar de ontvanger tevreden mee houdt. Maar stiekem is dat voor jullie beiden natuurlijk niet het leukst, want uit een pijpbeurt valt veel meer te halen! Zo kan jij ervoor kiezen om de grip op zijn penis te verzachten of te versterken. In plaats van de hele tijd te likken, kun je ook zachtjes zuigen. Probeer eens zijn penis diep in je keel te stoten in plaats van alleen met je lippen en tong te werk te gaan.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook aan de basis van zijn penis jouw tong naar boven laten glijden tot aan zijn eikel. Alsof je een smeltend ijsje probeert te redden. Ten slotte kan je met het puntje van de tong zijn urinegaatje opzoeken en licht penetreren. Pas wel op dat je dit niet te hard doet!

Tip! Wil je het voor jezelf nog iets leuker maken? Probeer een glijmiddel met een smaakje!

tips om te pijpen

3. Besteed aandacht aan zijn ballen

De ballen van een man zijn heel gevoelig en toch laten veel personen deze jongens links liggen. Zonde, want voor de ontvanger kan het zeer prettig zijn als je met de ballen speelt. Alleen al het vasthouden kan heel opwindend voor hem zijn. Van daaruit is het mogelijk ze zachtjes te masseren en er licht aan te trekken. Knijp en trek niet te hard, want dat kan extreem pijnlijk zijn.

Wanneer je iets verder wilt gaan, kun je er ook voor kiezen om daar kusjes te geven of te likken. Zuigen is ook groot favoriet bij veel mannen. Neem bijvoorbeeld een bal in je mond of zuig aan de huid. Wanneer je dit doet, kan je hem met de (andere) hand blijven aftrekken.

4. Pak gevoelige plekjes mee

Behalve dat zijn ballen erg gevoelig zijn, zijn er ook nog andere plekjes die jij best wat meer aandacht mag geven. Hieronder lees je een aantal handelingen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen.

 • Besteed aandacht aan zijn toompje. Het toompje is het dunne stukje huid dat zijn voorhuid met zijn eikel verbindt. Laat je tong op en neer gaan over dit riempje voor een fijne stimulatie.
 • Ook de onderkant van zijn eikel is gevoelig. Geloof het of niet, maar deze rand wordt ook wel de corona genoemd. Je komt hier bij door zijn voorhuid voorzichtig iets naar beneden te trekken. Laat vervolgens je tong erlangs gaan.
 • Niet elke man vindt dit fijn, maar er zijn zeker heren die het kunnen waarderen: het masseren van zijn perineum. Een perineum heb jij ook en is in feite het stukje tussen zijn balzak en anus. (Bij vrouwen zit de perineum tussen de vagina en anus.) Wanneer je het gevoel hebt dat dit gebied niet ‘off-limits’ is, kun jij je vinger(s) op zijn perineum plaatsen en zachtjes wrijven. Voor extra gevoeligheid kun je een beetje druk zetten.

5. Kijk hem aan

Ook mannen zijn tijdens de seks op zoek naar intimiteit. Seks is natuurlijk al iets intiems, maar gelukkig kan je het nóg intiemer maken door oogcontact met hem te maken. Je hoeft hem niet de hele tijd aan te staren, maar een blik uitwisselen zo nu en dan is helemaal niet verkeerd! Door hem aan te kijken, kan je bovendien zien hoe hij reageert op de orale verwennerij. Let trouwens ook op de geluiden die hij maakt.

Tip! Door hem aan te kijken kun je zien hoe hij reageert op jouw pijpkunsten. Let daarbij ook op de geluiden die hij maakt.

Mannen maken over het algemeen geluid tijdens de seks, net als vrouwen. Het is een goed teken wanneer hij af en toe zachtjes een kreun uitstoot of zwaar ademt. Maar ook jij kunt hem door middel van geluidjes en een blik laten weten dat je het heel fijn vindt om hem een blowjob te geven. Grote kans dat hem dat ook weer zal opwinden!

tips pijpen

6. Vermijd deze dingen

Nu je weet wat je allemaal wèl moet doen tijdens het pijpen, is het ook verstandig om te weten wat je beter achterwege kunt laten:

 • Je tanden gebruiken. Mannen zijn erg zuinig op hun lid. Omdat de penis zo gevoelig is, kunnen tanden al snel pijnlijk aanvoelen. Probeer je kiezen en tanden daarom een beetje uit de buurt te houden, tenzij hij erom vraagt.
 • Hard zuigen. Voor veel mannen is hard zuigen not done. Een eikel is bijna net zo gevoelig als jouw clitoris. Het kan vervelend voelen of zelfs pijnlijk zijn als je er hard op gaat zuigen.
 • Droge mond. Mannen willen graag dat je mond warm, zacht en vochtig is. Eigenlijk net als een vagina. Wanneer je een uitgedroogde mond hebt, kan dat voor een man minder prettig aanvoelen. Er ontstaat meer wrijving en dat is juist wat je niet wilt! Je wilt dat het lekker glijdt. Lukt het je niet meer speeksel aan te maken? Gebruik dan een beetje glijmiddel.
 • Te ruig gedrag. Je mag zijn penis best stevig vastpakken, dat is helemaal geen probleem. Maar wanneer je hard trekt, knijpt of zuigt (daar is hij weer) zal dat voor een man niet lekker aanvoelen. Het blijft tenslotte wel een gevoelig deel van zijn lichaam. Hij wil dan ook graag dat je er met respect mee omgaat!

Heb jij nog een pijp tip die niet mag ontbreken? Deel het met ons in een reactie!

77 reacties

 1. Mijn vrouw hoest elke keer terwijl zij bezig pijpen had. Zij had geen idee dat hoe kan nou dat opeens hoesten tijden pijpen. Hoe kan het nou dat?

  1. Uren???? Bij mij komt hij al na een paar tellen klaar…..niet altijd even leuk, maar dan maak ik er een ander spel van. Bijvoorbeeld mijn tepels insmeren met zijn zaad en dat dan zelf weer van mijn eigen tepels aflikken

 2. Jammer dat veel vrouwen het vies vinden om te pijpen. Ik geniet er van en slik vaak alles door, om daarna met mijn tong alles proper te likken. Dat geeft vaak nog een extra gevoel bij mijn man. Aan alle vrouwen zou ik zeggen, probeer het, desnoods eerst zijn penis zelf wassen, al een lekker voorspel op zich, lik hem en vergeet de ballen niet. Ik was er vroeger ook geen voorstander van, maar vind het nu heerlijk. Enne, worden we zelf niet graag oraal verwend?

 3. Via pegging ontdekt dat ik opgewonden wordt door het pijpen van een dildo. Wat ik niet kan plaatsen dat het echt opgewinend is terwijl ik geen oog heb voor mannen.
  Waardoor en hoezo is pijpen van een dildo voor mij dan intens opwindend als ik geen oog heb voor mannen maar ook geniet van pegging, bi en homo videos?

 4. Ik vind het fijn als er een vinger in mijn urinebuis wordt gestopt. Helaas wordt hier geen aandacht aan besteed. Jammer weer…………. 😢😢🥺🥺🥺

 5. ik vind het heerlijk dat mijn vrouw dat bij mij doet ze neemt hem niet heel diep mijn velletje beetje naar achter en dan begint het plezier voor mij toch en als ik klaar kom in haar mond is dat voor mij hemels daarom ziet ik haar zo hemels graag kus lieve

 6. Ik heb sinds kort een invisalign beugel, heeft iemand daar ervaring mee. Zou jammer zijn als ik niet meer zou kunnen pijpen. Vind het namelijk fijn en heb ook geen klachten gehad 🤣😂🤣😂

 7. Mijn vrouw wéígert om mij te pijpen omdat ze dat vies vind. Maar ík douche dagelijks en zou héél graag een keer oraal verwend worden. Hebben jullie náást hygiëne nog ándere tips??

  1. Vervelend voor je Edward. Mijn tip is; Ga samen vlak vóór het vrijen onder de douche waarbij zij jouw lul en kruis lekker in zeept, een beetje aftrekt en er mee speelt. Laat haar er de tijd voor nemen en dwing haar tot niets! Dan doe jij bij haar het zelfde (geen zeep in de vulva!) Was zachtjes haar anus. Spoel af en lik even haar frisse kut. Dit is allemaal voorspel. Tip 2;Als je haar beft zeg haar dan haar kut heerlijk smaakt. Laat haar je vingers aflikken. Ben jij klaargekomen proef dan eens je eigen sappen voor haar neus. Er zijn heel veel vrouwen die seksen onder de douche heerlijk vinden waarbij het neuken pas op de laatste plaats komt. Ze genieten van de aandacht die je ze geeft door haar lekker in te zepen en verteld hoe lekker jij haar vind. Er komt een moment dat zij jou ook zo behandeld. Succes!

 8. Ja ik ben nogal wat gepijpt geworden door verschillende dames. Dikwijls waren het blind dates maar op één keer na viel het altijd erg mee. En de meest opvallende die me nu nog dikwijls voor de geest komt was een jonge dame, zowat half mijn leeftijd. Het verliep wel mooi bijna volgens het boekje.
  Eerst douchten we samen waarbij het al tot wederzijds strelingen kwam, we droogden elkaar af en belanden uiteindelijk op bed. ipv dat ze me meteen pijpte begon ze bij mijn nek, oren, tepels, benen en moest ik op m’n buik liggen. Ze likte m’n anus, ballen om uiteindelijk te eindigen bij mijn erectie. Ik heb nooit gehouden van diep in de keel, het soms kotsende slikken daar knapte ik op af. Deze vriendin begreep me perfect. Nog terwijl ze me pijpte trok ik haar over me zodat ik close-up kreeg op haar poesje. Zo speelde ik haar naar een eerste orgasme, ze kreunde en schokte. Mijn speelkameraadje paste een bijzondere techniek toe, terwijl je m’n erectie vast hield kneep ze er tussendoor lichtjes in, het resultaat mocht er zijn, mijn erectie begon harder te worden en groter waardoor ik de huid en glans voelde opspannen, heerlijk gevoel. Uiteindelijk deden we een condoom om en neukten we nog in enkele posities waarbij ze opnieuw een orgasme kreeg en ik uiteindelijk het condoom vulde terwijl ik haar achterwaarts penetreerde. Het was ons beide erg goed mee gevallen zodat er nog enkele afspraken op volgden. Dit alles maar om te zeggen dat het trucje vh knijpen een geweldige en aan te raden vondst is.

 9. Vaak word er enorm om gelachen, maar heb je last van kokhalzen en wil je daar vanaf??
  Doe je duim van je linkerhand in je vuist en zo kan je hem dieper pijpen zonder kokhalzen.

 10. Hey
  Ik en men vriend zijn een bijna twee jaar samen en tijden pijen. Windt hij zich niet echt hellemaal op heb niet veel ervaring en vindt het moelijk om het met hem er over te hebben heb van alles geprobeerd

  Iemand nog tips 😇

 11. Ik stop tijdens het pijpen even om hem in zijn nek te zoenen en in zijn oor te fluisteren dat hij een heerlijke pik heeft. Dat windt hem heel erg op.

 12. Zo een geweldige ervaring toen ik gepijpt werft was helemaal nieuw voor mij. Voor mij geen probleem als dat elke dag zou gebeuren en m’n partner vind het ook heerlijk verteld ze mij steeds. Die is helemaal gek op mijn dikke lul . Ze heeft dan ook tussendoor ook geile praatjes en daar jouen we beide van!

  1. De tips opgevolgd om mijn man anders te kunnen verwennen, want sex hebben we al heel lang niet meer… maar nee dit werkte ook niet. Alles is voor hem gevoelig en ik mag nergens aan zitten. Ik hou het maar bij de fantasieën

 13. veel vrouwen stoppen met pijpen zodra de man klaarkomt. Heel jammer, het orgasme is daardoor beduidend minder intens. Het ergste is nog dat ze meteen vlak voor het klaarkomen de penis uit de mond halen en opzij duwen. Dwarslaesie!
  Doorgaan ook na het klaarkomen, minstens 1 minuut doorgaan. Zuig die laatste druppel er uit en hij gaat nooit bij je weg.

  1. Bedankt voor je reactie, tinderboy! Niet alle vrouwen vinden prettig om het sperma door te slikken, maar misschien zijn er een aantal vrouwen die wel wat met deze tip kunnen 😉

 14. Blijf met je gedachten bij hem en zijn pik. Hij merkt onmiddellijk dat je er niet (meer)bij bent met je gedachten. Laat merken dat je zijn lul heerlijk vind, toon passie, wees gretig, maak zijn pik op dat moment het middelpunt van jouw wereld. Speel geen toneel.

 15. Om voor ongehaast pijpen beiden in de juiste stemming te komen is elkaar eerst aandachtig kussen en strelen van belang want het wordt dan een onderdeel van intiem samen zijn i.p.v. een wat gehaaste en/of doelgerichte (be)handeling, of van ‘dit gedoe’.

  Een echte aanrader is om hem ook een of enkele kleine pauzes te gunnen, waardoor i.p.v. een korte steile rit naar het orgasme je liefdesgift verandert in het gefaseerd, en daardoor bevredigender, toegroeien naar zijn spuitmoment.
  Afwisselend aaandachtige oraal liefkozen van penis met balzak, liezen en pirineum verschaft hem een afwisselend gevoel van intensiteit en vertraagt zijn orgasme.

 16. Ik pijp mijn vriend als afwisseling altijd tijdens seks en het is zijn favoriet. Gewoon beetje experimenteren met mond en handen en opletten hoe hij reageert en als je het ook nog met enthousiasme doet krijg je waarschijnlijk te horen dat je talent hebt.

 17. Ikzelf vind het heelijk als mijn vriendin tijden het pijpen mijn anus streelt en een beetje penetreert. Daarvoor bevochtigt ze haar wijsvinger met het sap uit haar vagina. Dit blijft het beste glijmiddel.

 18. Wat doe je met de voorhuid als je aan het pijpen bent? Ik ben altijd bang dat het in de weg zit en ik dan onhandig overkom als die mee gaat in mijn mond. Trek je de voorhuid zachtjes naar achter of zijn er andere tips?

  1. Je kan het beste de voorhuid over het toompje schuiven. Dat is voor de meeste mannen het meest gevoelige, wat prettig is bij pijpen.

  2. Wegknippen met een nagelschaartje werkt ook goed 😜 nee zonder gekheid, laat je tong vooral lekker zn werk doen op verschillende manieren

  1. ja heel leuk, jammer dat mijn vriendin het uitspuwt inde pombak :'( :'(
   wat moet ik toch doen? help me.

   mvg,
   een man in nood

   1. Als je vriendin het vies vindt, zou je kunnen proberen om je sperma meer op smaak te brengen met bijvoorbeeld ananas. Het kan natuurlijk zo zijn dat dit ook niet helpt, maar het is het proberen waard.

   2. Je kunt indien je bent klaargekomen heerlijk gaan tongzoenen met het sperma. Mjin vrouw en ik genieten hier intenst van

 19. Zwaar discutabel deze handeling .1: Het is nog steeds zo dat mannen de vrouw niet nadat ze zelf zijn klaargekomen kunnen bevredigen ( dus vrouw onvriendelijk als je aan blowjob doet). 2: Mannen die smegma onder hun piemel rand hebben daar krijgen vrouwen keel of bij penetratie vagina, baarmoederhals kanker door. Bewezen !

  1. Allemachtig. Van sperma slikken wordt je zwanger geloof je zeker ook. Iemand met smegma moet z’n lul vaker en beter wassen.

 20. Ja ik heb het gebruikt de tips en het was heeeeeel lekker mmmmmmm we hebben ook al vast ge sekst en het ging heel uitgebreid we hebben ook elkaars kleding uit gedaan en hij had echt een mooie pik dit was ech heerlijk moet jij ook is doen

 21. Ik vond pijpen vies smaken maar heb het opgelost door een condoom met smaak (sinaasappel of drop 😋) te gebruiken
  Nu gebuik ik glijmiddelen met aardbeien smaak en vinden we ’t allebei lekker

 22. Hoi hoi,

  Ik zou wel eens willen weten hoe het is een man te pijpen samen met een vrouw.Ben zelf overigens hetero, maar lichtelijk nieuwschierig!

  Iemand die daarbij kan helpen?:)

  Gr.
  Danny

  1. “Lichtjes in de anus”, is alleen nog maar het begin Isamax, maar ik denk wel te begrijpen waardoor je het daarbij houdt. Gister, na het ontlasten spoelde ik 2x met de Easy Toy knijpbal, door het pijpje water in de anus; totaal een kleine beker vol. Door gebruik van glijmiddel gaat het pijpjje er moeiteloos diep in. Het reinigende water spuit ruim 5cm diep naar binnen en neemt later de p-restantjes mee terug.

   Dit laat een schone, makkelijk toegankelijke ruimte voor het traag inbrengen van 1 of 2 bevochtigde vingers. Dit, voor een tijdens het pijpen uit te voeren prostaat massage, terwijl je met je andere hand langzaam aftrekt tot hij je mond vol spuit.

 23. Mijn liefdespartner kent al deze heerlijke ’technieken’ en ik kan niet anders zeggen dat ze het goddelijk doet. Als er vroeger een griekse liefdesgod is geweest, is zij daar zeker een afstammeling van.

 24. Mijn vriend heeft al een paar keer vermeld dat ik super slecht ben in pijpen.😞 Ik hoop dat deze tips helpen om hier beter in te worden😟

  1. Nou bizar.. In plaats van dat hij dan tips geeft kraakt hij je af. Overleg samen wat hij wilt dan en kijk of jij dat wilt. Ga sowieso niet tegen je gevoel in.

   Hoe is het nu?

 25. Sommige mannen vinden het fijn om lichtjes gebeten door ander tijdens pijpen. Zelf heb ik vaak weinig speeksel, dan ga ik piemel tot diep in me keel, krijg ik wel erg veel speeksel uit die alleen maar blijven lopen. Het lijkt net alsof dat je dan dus zodanig olie op piemel overgieten, zoals hoe in porno gebeurt. Wat ik vaak ook doe, is tietjob en blowjob combineren, maar moet wel redelijke grote borsten hebben om dit kunnen uitvoeren. Als je vriendje lekker vindt om p-spot ook te stimuleren, is leuk om te combineren met blowjob.

 26. Ik wil best mijn vriend pijpen.. maar ik moet altijd zo snel kokhalzen. Ik vind dat echt niet chill en vermijd daarom ook liever pijpen. Mijn vriend vind het niet erg, die vind pijpen ook niet zo boeiend zeg ie. Toch zou ik best hem eens willen pijpen omdat ik denk dat het wel eens spannend in onze relatie kan zijn. Wat kan ik doen?

  1. Waarom moet je precies kokhalzen? Ga je te ver of vind je het niet prettig/vies om te doen? Je zou kunnen proberen alleen eerst de eikel oraal te bevredigen door alleen je tong te gebruiken. Wil je de penis ook in de mond nemen dan zou je kunnen oefenen met een banaan of eventueel een dildo. Op die manier kun je oefenen met het uitschakelen van je kokhalsreflex.

  2. Hoi Ellen, misschien dat jij niet tegen kan om zijn penis te diep in je mond te nemen.
   Is het je dat vaker opgevallen ?

   Mocht dat zo zijn dan kan je voor jezelf daar (iets) meer rekening houden lijkt mij.
   Succes ! !

 27. Ik heb een vriend maar merk dat tijdens het pijpen alles super gevoelig is waardoor het snel stop alleen diep in me keel pijpen vind hij lekker maar dat jou ik niet lang vol 😯wat kan ik hier aan doen

 28. Ben een jongen die graag wil experimenteren met seks met andere jongens.. Vind dit nog een beetje eng om zomaar te bespreken zeg maar. Ik ken iemand voetbal die bi is en wil wel met me afspreken maar weet dus niet zo goed hoe ik het allemaal moet doen. Heb hier denk ik wel wat aan, thankss

  1. Het is heel erg begrijpelijk dat je dit nog wat eng vind om te bespreken! Met onze tips ben je in ieder geval al een eind in de goede weg. Helaas kun je niet alles leren door het te lezen, veel zul je toch echt moeten doen en uitproberen. Wat natuurlijk spannend is, maar ook heel erg leuk en lekker kan zijn.

   Het kan enorm opluchten om iemand te vertellen over je situatie, bijvoorbeeld een goede vriend. Hier schreven we laatst een artikel over, misschien heb je iets aan deze tips: https://blog.easytoys.nl/coming-out/

   Heel veel succes en plezier met je ontdekkingsreis! 🙂

 29. Ik heb gemerkt dat het ook erg gewaardeerd word als je zijn penis liefkoost. En lieve woordjes over de penis vind mijn vriend heel leuk. Als hij klaar komt, klinkt misschien gek, probeer ik ook lief tegen zijn sperma te zijn. Niet snel wegvegen maar ook tegen praten en op z’n minst te proeven! Is leuk om te doen en wordt erg gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.598 keer bekeken

Geschreven door

Man of vrouw, we zijn het er allemaal over eens: er is weinig zo sexy als een lekker strak kontje! Maar wist je dat je billen trainen ook allerlei seksuele gezondheidsvoordelen heeft?…
1.598 keer bekeken