Met deze pijp tips geef jij een geweldige blowjob

13 april 2017 door KikkiKittens   105.880

Steeds meer vrouwen vragen zich af hoe ze het beste hun man verwennen. En dan met name hoe ze hun vriend, scharrel of man oraal kunnen bevredigen. Daarom beantwoord ik de vraag: hoe moet je pijpen? Lees de onderstaande tips en kom erachter hoe je geweldige blowjobs geeft met deze 6 pijp tips.

1. Ga niet meteen op je doel af

Je zou het misschien niet zo gauw zeggen, maar ook mannen moeten de kans krijgen om opgewonden te worden. Begin bovenaan en werk je weg naar beneden. Kus hem in zijn hals, geef likjes aan zijn tepels en masseer met je handen zijn schouders en buik. Plaag hem door hem niet direct in je mond te nemen. Kus zijn liezen en knijp eventueel in zijn billen.

Tegen de tijd dat jij klaar bent voor het echte werk, is de kans groot dat hij ook hard en opgewonden is! Maar ook wanneer jij zijn erectie in je mond neemt, hoef je hem niet direct achter in je keel te stoppen. Pak zijn lid stevig vast en krul je lippen langzaam om zijn eikel. Laat vervolgens je tong bedachtzaam over het puntje glijden en beweeg tegelijkertijd je hand op en neer. Voer het tempo daarna eventueel op.

2. Wissel af

Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde te blijven doen. De kans is groot dat je daar het klusje ook wel mee kan klaren. Maar stiekem is dat voor jullie beiden natuurlijk niet het leukst, want uit een pijpbeurt valt veel meer te halen! Zo kun je ervoor kiezen om je grip op zijn penis te verzachten of te versterken. In plaats van de hele tijd te likken, kun je ook zachtjes zuigen. En probeer eens zijn penis diep in je keel te stoten in plaats van alleen met je lippen en tong te werk te gaan.

Verder kun je bijvoorbeeld ook aan de basis van zijn penis je tong naar boven laten glijden tot aan zijn eikel. Alsof je een smeltend ijsje probeert te redden. Ten slotte kun je met het puntje van je tong zijn urinegaatje opzoeken en licht penetreren (niet te hard). Je ziet, er zijn er een heleboel nieuwe dingen te ontdekken!

Tip: Wil je het voor jezelf nog iets leuker maken? Probeer een glijmiddel met een smaakje!

3. Besteed aandacht aan zijn ballen

De ballen van een man zijn heel gevoelig en toch laten veel vrouwen deze jongens links liggen. Zonde, want voor een man kan het zeer prettig zijn als je ermee speelt! Alleen al het vasthouden kan heel opwindend voor hem zijn. Van daaruit is het mogelijk ze zachtjes te masseren en er licht aan te trekken. Knijp en trek niet te hard, want dit kan extreem pijnlijk zijn.

Wanneer je iets verder wilt gaan, kun je er ook voor kiezen om hem daar kusjes te geven of te likken. Ten slotte is zuigen een favoriet bij veel mannen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een bal in je mond te nemen of gewoon aan de huid te zuigen. Wanneer je dit doet, kun je met je (andere) hand hem blijven aftrekken.

4. Pak deze gevoelige plekjes mee

Behalve dat zijn ballen erg gevoelig zijn, zijn er ook nog andere plekjes die je best wat meer aandacht mag geven. Hieronder lees je een aantal handelingen die ongetwijfeld je man verwennen.

 • Besteed aandacht aan zijn toompje. Het toompje is het dunne stukje huid die zijn voorhuid met zijn eikel verbindt. Laat je tong op en neer gaan over dit riempje voor een fijne stimulatie.
 • Ook de onderkant van zijn eikel is gevoelig. deze rand heet ook wel de corona. Je kunt hier bij door zijn voorhuid voorzichtig iets verder naar beneden te trekken. Laat vervolgens je tong erlangs gaan.
 • Niet elke man vindt dit fijn, maar er zijn zeker heren die het kunnen waarderen: het masseren van zijn perineum. Een perineum heb jij ook en is in feite het stukje tussen zijn balzak en anus. (Bij vrouwen zit de perineum tussen de vagina en anus.) Wanneer je het gevoel hebt dat dit gebied niet ‘off-limits’ is, kun jij je vinger(s) op zijn perineum plaatsen en zachtjes wrijven. Voor extra gevoeligheid kun je een beetje druk zetten.

5. Kijk hem aan

Ook mannen zijn tijdens de seks op zoek naar intimiteit. En dat kun je uitstekend doen door oogcontact met hem te maken. Je hoeft hem niet de hele tijd aan te staren, maar een blik uitwisselen zo nu en dan is helemaal niet verkeerd! Door hem aan te kijken, kun je bovendien zien hoe hij reageert op je pijpkunsten. Let trouwens ook op de geluiden die hij maakt. Mannen maken over het algemeen geluid tijdens de seks, net als vrouwen. Het is een goed teken wanneer hij af en toe zachtjes een kreun uitstoot of zwaar ademt. Maar ook jij kunt door middel van geluidjes en een blik hem laten weten dat je het heel fijn vindt om hem een blowjob te geven. Grote kans dat hem dat ook weer zal opwinden!

6. Vermijd deze dingen

Nu je weet wat je allemaal wèl moet doen tijdens het pijpen, is het ook verstandig om te weten wat je beter achterwege kunt laten:

 • Je tanden gebruiken. Mannen zijn erg zuinig op hun lid. Omdat de penis zo gevoelig is, kunnen tanden al snel pijnlijk aanvoelen. Probeer je kiezen en tanden daarom een beetje uit de buurt te houden, tenzij hij erom vraagt.
 • Hard zuigen. Voor veel mannen is hard zuigen not done. Een eikel is bijna net zo gevoelig als jouw clitoris. Het kan vervelend voelen of zelfs pijnlijk zijn als je er hard op gaat zuigen.
 • Droge mond. Mannen willen graag dat je mond warm, zacht en vochtig is. Eigenlijk net als een vagina. Wanneer je een uitgedroogde mond hebt, kan dat voor een man minder prettig aanvoelen. Er ontstaat meer wrijving en dat is juist wat je niet wilt! Je wilt dat het lekker glijdt. Lukt het je niet meer speeksel aan te maken? Gebruik dan een beetje glijmiddel.
 • Te ruig gedrag. Je mag zijn penis best stevig vastpakken, dat is helemaal geen probleem. Maar wanneer je hard trekt, knijpt of zuigt (daar is hij weer) zal dat voor een man niet lekker aanvoelen. Het blijft tenslotte wel een gevoelig deel van zijn lichaam. Hij wil dan ook graag dat je er met respect mee omgaat!

Heb jij mijn tips al gebruikt? Laat me weten hoe je het vond gaan! Ook wanneer je nog andere pijp tips hebt die niet mogen ontbreken, kun je hieronder een reactie achterlaten!

Reageer

Gerelateerde berichten

16 reacties op Met deze pijp tips geef jij een geweldige blowjob

 • Ik heb gemerkt dat het ook erg gewaardeerd word als je zijn penis liefkoost. En lieve woordjes over de penis vind mijn vriend heel leuk. Als hij klaar komt, klinkt misschien gek, probeer ik ook lief tegen zijn sperma te zijn. Niet snel wegvegen maar ook tegen praten en op z’n minst te proeven! Is leuk om te doen en wordt erg gewaardeerd!

 • Ben een jongen die graag wil experimenteren met seks met andere jongens.. Vind dit nog een beetje eng om zomaar te bespreken zeg maar. Ik ken iemand voetbal die bi is en wil wel met me afspreken maar weet dus niet zo goed hoe ik het allemaal moet doen. Heb hier denk ik wel wat aan, thankss

  • Het is heel erg begrijpelijk dat je dit nog wat eng vind om te bespreken! Met onze tips ben je in ieder geval al een eind in de goede weg. Helaas kun je niet alles leren door het te lezen, veel zul je toch echt moeten doen en uitproberen. Wat natuurlijk spannend is, maar ook heel erg leuk en lekker kan zijn.

   Het kan enorm opluchten om iemand te vertellen over je situatie, bijvoorbeeld een goede vriend. Hier schreven we laatst een artikel over, misschien heb je iets aan deze tips: https://blog.easytoys.nl/coming-out/

   Heel veel succes en plezier met je ontdekkingsreis! 🙂

 • Ik heb een vriend maar merk dat tijdens het pijpen alles super gevoelig is waardoor het snel stop alleen diep in me keel pijpen vind hij lekker maar dat jou ik niet lang vol 😯wat kan ik hier aan doen

 • Ik wil best mijn vriend pijpen.. maar ik moet altijd zo snel kokhalzen. Ik vind dat echt niet chill en vermijd daarom ook liever pijpen. Mijn vriend vind het niet erg, die vind pijpen ook niet zo boeiend zeg ie. Toch zou ik best hem eens willen pijpen omdat ik denk dat het wel eens spannend in onze relatie kan zijn. Wat kan ik doen?

  • Waarom moet je precies kokhalzen? Ga je te ver of vind je het niet prettig/vies om te doen? Je zou kunnen proberen alleen eerst de eikel oraal te bevredigen door alleen je tong te gebruiken. Wil je de penis ook in de mond nemen dan zou je kunnen oefenen met een banaan of eventueel een dildo. Op die manier kun je oefenen met het uitschakelen van je kokhalsreflex.

 • Sommige mannen vinden het fijn om lichtjes gebeten door ander tijdens pijpen. Zelf heb ik vaak weinig speeksel, dan ga ik piemel tot diep in me keel, krijg ik wel erg veel speeksel uit die alleen maar blijven lopen. Het lijkt net alsof dat je dan dus zodanig olie op piemel overgieten, zoals hoe in porno gebeurt. Wat ik vaak ook doe, is tietjob en blowjob combineren, maar moet wel redelijke grote borsten hebben om dit kunnen uitvoeren. Als je vriendje lekker vindt om p-spot ook te stimuleren, is leuk om te combineren met blowjob.

 • Mijn vriend heeft al een paar keer vermeld dat ik super slecht ben in pijpen.😞 Ik hoop dat deze tips helpen om hier beter in te worden😟

 • Mijn liefdespartner kent al deze heerlijke ‘technieken’ en ik kan niet anders zeggen dat ze het goddelijk doet. Als er vroeger een griekse liefdesgod is geweest, is zij daar zeker een afstammeling van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2018 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid