Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Perineum massage: stimuleer je prostaat op een andere manier!

4 maart 2021,

geschreven door

De prostaat is één van de fijnste plekjes om als man gestimuleerd te worden. Sommige mannen hebben er echter problemen mee om een vinger of een speeltje via de anus naar binnen te brengen. Hoewel het misschien iets moeilijker is, kan de prostaat óók van buiten gestimuleerd worden. Meer weten? Lees dan snel verder!

Prostaat stimulatie

Hoewel anale seks door sommige mensen nog steeds als taboe wordt beschouwd, beleven steeds meer mannen en vrouwen, ongeacht de geaardheid, veel plezier aan anale stimulatie. Toch is deze stimulatie niet voor iedere man vanzelfsprekend. Zij linken anale seks nog dikwijls aan homoseksualiteit of maken zich zorgen over het hygiënische aspect.

prostaat_massage

Zonde, want door middel van anale stimulatie kan bij mannen de prostaat worden gestimuleerd. De prostaat, ook wel de P-spot genoemd, is een klier die vlak onder de blaasuitgang zit. De prostaat maakt prostaatvocht aan. Zaadcellen komen vanaf de teelbal bij de prostaat aan en worden daar gemengd met het prostaatvocht. Dit vocht zorgt er namelijk voor dat de zaadcellen worden vervoerd. Ook houdt het prostaatvocht de zaadjes in leven tijdens hun reis naar buiten en in de vagina. Het masseren van de prostaat kan nuttig zijn om prostaatklachten te voorkomen en kan tevens leiden tot een intens orgasme. Voor de mannen die tegen een inwendige prostaatmassage opzien, is er goed nieuws: je kunt de prostaat ook uitwendig stimuleren!

“De prostaat, ook wel de P-spot genoemd, is een klier die vlak onder de blaasuitgang zit.”

De prostaat stimuleren zonder penetratie

De prostaat uitwendig stimuleren kan door druk uit te oefenen op het perineum. Het perineum is het gebied tussen anus en het scrotum. Een gevoelig plekje, aangezien hier veel zenuwuiteinden bij elkaar komen. De prostaat bevindt zich enkele centimeters boven het perineum. Wanneer je het perineum voorziet van een stevige massage, zal deze doordringen tot de prostaat. Het gevoel dat een prostaat massage geeft wordt door veel mannen als opwindend ervaren. Sommige mannen kunnen ook klaarkomen van prostaat stimulatie. Het prostaatvocht wordt vrijgegeven en zorgt voor een onvergetelijk hoogtepunt.

“Wanneer je het perineum voorziet van een stevige massage, zal deze doordringen tot de prostaat.”

Lukt het je (nog) niet om alleen van een perineum massage klaar te komen? Stimuleer dan het perineum gelijktijdig met je penis. Dit kan erg opwindend zijn. Je zult namelijk merken dat het een hardere erectie en heftiger orgasme oplevert!

perineum

Hoe masseer ik het perineum?

Voor het vinden van het juiste plekje is vaak een klein beetje onderzoek nodig. Plaats een of twee vingertoppen direct achter het scrotum en druk ze stevig in. Houd je vingers een aantal seconden vast voordat je weer loslaat en probeer vervolgens een plek iets verder naar de anus toe. Probeer verschillende hoeveelheden druk uit, maar zonder dat het ongemakkelijk wordt. Voor de meeste mannen ligt de sweet spot dichter bij de anus dan bij de ballen. Heb je het plekje gevonden? Sommige mannen vinden het fijn om rondjes te draaien met hun vingers, of een stuwende beweging met hun vingertoppen te maken. Probeer uit wat voor jou het beste werkt!

“Plaats een of twee vingertoppen direct achter het scrotum en druk ze stevig in.”

De makkelijkste positie om bij het perineum te komen, is door op bed te gaan liggen, met de knieën omhoog. Begin eerst rustig met aftrekken alvorens je op zoek gaat naar de P-spot. Bouw een beetje spanning op. Vervolgens kan jij of je partner rustig het perineum beginnen te verkennen.

Hulpmiddelen

Om de perineum massage aangenamer te maken kan je een beetje massage olie gebruiken. Daarnaast zijn er ook seksspeeltje die je kunnen helpen bij het masseren van het perineum en de prostaat. Met een prostaat vibrator kan de prostaat in- en uitwendig worden gestimuleerd. De prostaat vibrator heeft een grote en ronde punt, waarmee je goed druk kunt zetten. Om het masseren van het perineum soepeler te laten verlopen, kan ook wat glijmiddel gebruikt worden. Een normale vibrator kan ook gebruikt worden om het perineum te masseren. Wel adviseren we om een kleinere uitvoering te kiezen, zodat je eenvoudig bij de P-spot kunt komen.

“Met een prostaat vibrator kan de prostaat in- en uitwendig worden gestimuleerd.”

Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een vibrerende (en rekbare) penisring. Deze kan bijvoorbeeld om de ballen worden bevestigd. Zorg dat het vibrerende gedeelte richting de anus wijst. Vanwege zijn krachtige trillingen, kan ook een (compacte) wand vibrator ingezet voor het extern stimuleren van het perineum en de prostaat.

Heb jij ervaring met het stimuleren van het perineum? Weet je misschien nog andere technieken? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

8 reacties

  1. Ik heb meerdere speeltjes om mijn P-spot te masseren maar het lekkerste en fijnste blijft nog altijd als mijn vrouw dat doet. 2 Vingers naar binnen schuift en zacht begint te masseren van de prostaat. Als deze “opgewarmd” is gaat ze verder met me oraal te bevredigen. Een beter en heftiger hoogte punt is er niet.

  2. Ik ben er bij toeval achter gekomen dat het masseren tussen de anus en ballen er lekker is voor mijn vriend. Was een probeersel maar hij reageerde er zo intens op, dat ik het nu vaker toepas. Ook lekker om gelijktijdig oraal te bevredigen.

  3. Perineum massage is makkelijk om uit te oefenen. inderdaad door met 1 of 2 vingers te beginnen met een beetje druk uit oefenen en rondjes draaien. Als je merkt dat het perineum opzwelt kun je je hand eromheen drukken, duim aan de ene kant, vingers aan de andere kant. En zo heen en weer bewegen alsof je aan het aftrekken bent. Je kunt kijken hoe je partner reageert op de druk, ze kunnen best wat hebben. Mijn vriend heeft zo meerdere orgasmes gehad, veel heftiger dan een gewoon orgasme met zaadlozing. Je kan je handpalm net onder de ballen leggen, duim ene kant, vingers recht gestrekt en je drukt/trekt met de ringvinger en de pink aan de andere kant en met je andere 2 vingers vlak bij de anus. Probeer maar eens uit 😁

  4. Ik doe regelmatig aan anale mastribatie. Het gevoel is heerlijk. Omtrent of een man daardoor bi is, ja en nee. Doordat ik zelf mij anaal bevredig, komt de gedachte regelmatig in mij op om door een man geneukt te worden. Als ik een man vindt die ik aantrekkelijk zou vinden, dan laat ik dit zeer zeker doen. Maar dit voelt voor mij niet als homo aan.

    1. Hi Marcel,

      Bedankt voor je reactie 🙂 Ook heteroseksuele mannen kunnen inderdaad genieten van anale stimulatie. Ook fantaseren over anale seks ontvangen van een man, komt voor bij heteroseksuele mannen. Dat betekent inderdaad niet direct dat je homoseksueel of biseksueel bent. Ik moedig je alleen maar aan om vooral te doen waar jij je fijn bij voelt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.480 keer bekeken

Geschreven door

In dit artikel delen wij een aantal wetten met betrekking tot aantrekkingskracht met jou. We beginnen met uiterlijke kenmerken die wij schijnbaar allemaal héél aantrekkelijk vinden, maar omdat je die zelf niet echt in de hand hebt (zonder plastisch…
1.480 keer bekeken
746 keer bekeken

Geschreven door

Glijmiddel waar je high van wordt? Niet helemaal! Het cannabis glijmiddel van Floria staat garant voor een “blije vagina”. Ook voor een onvergetelijk hoogtepunt. Het glijmiddel met cannabisolie geeft een lustopwekkend effect voor vrouwen. Het extra …
746 keer bekeken