Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

725 keer bekeken

Cannabis Glijmiddel

21 december 2015,

geschreven door

Glijmiddel waar je high van wordt? Niet helemaal! Het cannabis glijmiddel van Floria staat garant voor een “blije vagina”. Ook voor een onvergetelijk hoogtepunt. Het glijmiddel met cannabisolie geeft een lustopwekkend effect voor vrouwen. Het extra stimulerende effect van het cannabis glijmiddel is heerlijk tijdens de seks, maar ook zeer geschikt om te gebruiken bij masturbatie.

 Cannabis glijmiddel

Hou je van orale seks? Ook dan is het glijmiddel met cannabisconcentraat veilig te gebruiken. Het cannabisconcentraat zorgt niet alleen voor een “blije vagina”, maar heeft een antibacteriële werking voor een gezonde vagina. Tot nu toe is het cannabis glijmiddel Floria alleen nog in Amerika te verkrijgen, maar wij wilden niet wachten. Daarom hebben we bij Easytoys onze eigen variant! Cannabis glijmiddel van Cobeco Pharma!

Stimulerende glijmiddelen

Zie je dat glijmiddel toch niet zo zitten en speel je liever op safe? Ga dan voor een ander stimulerend glijmiddel. Zo vindt je glijmiddelen met een verdovend effect of juist een prikkelend effect. Maar ook glijmiddelen die je intieme plekjes opwarmen of juist afkoelen zijn zeer verrassend. Ga experimenteren!


Is de cannabis glijmiddel iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

139.932 keer bekeken

Geschreven door

Je bent toe aan een nieuw speeltje en je overweegt een vibrator te kopen. Maar, wat is nou eigenlijk een goede vibrator voor jou? Dat is best een lastige vraag, aangezien er zo ontzettend veel soorten, modellen, kleuren en maten op de markt zijn. Het…
139.932 keer bekeken