Wij krijgen 3 pittige, nieuwe smaken EasyGlide glijmiddel!

28 maart 2023 door MagicMegan

Iedereen kent de bekende varianten en smaken glijmiddel. Zo is er glijmiddel verkrijgbaar op siliconenbasis en op waterbasis, glijmiddel speciaal voor toys of dikkere glijmiddelen voor anaal gebruik. Maar wij willen het vandaag even hebben over glijmiddel met smaakjes! Want EasyToys heeft een enorm breed assortiment aan glijmiddel om je vingers bij af te likken.

Nieuwe smaken EasyToys X New York Pizza

Bij EasyToys doorbreken we graag taboes en zijn we altijd op zoek naar spannender en beter. Daarom hebben we in samenwerking met New York Pizza drie hele bijzondere special edition glijmiddelen gemaakt! Want eerlijk, pizza en seks zijn toch twee van de lekkerste dingen ter wereld?!

De smaken zullen wellicht niet voor iedereen weggelegd zijn, maar wij weten zeker dat heel veel mensen het héél warm krijgen van de nieuwe varianten die vanaf 4 april te vinden zijn in onze webshop!

Pepperoni

Hou jij wel van kinky en een beetje pit? Dan is dit dé smaak voor jou! Als jouw sekspartner ook lekker gaat op deze smaak, dan weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt 😉Jullie zijn een match made in heaven!

Cinnamon bread

Ben jij zo iemand die bij een etentje altijd het meest uitkijkt naar het toetje? Dan is dit de ultieme smaak voor jou. De geur van versgebakken, warme kaneelbroodjes! Hiervan begint iedereen toch te watertanden? Het zoete van vanille en suiker, met een beetje kick van kaneel. Een heerlijke, sensuele smaak die inspeelt op jouw verlangen. Een zwoelere geur bestaat haast niet! Dit glijmiddel is letterlijk om je vingers bij af te likken.

BBQ chicken

Deze smaak is niet voor iedereen weggelegd. Maar de mensen die graag zoet en zout combineren kunnen deze vast waarderen! Het zoete van de BBQ saus, met het hartige van heerlijk gemarineerde kip. Een smaak die jouw sekssessie een volledig nieuwe lading geeft. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat jouw deegrol straks exact naar een pizza BBQ Chicken smaakt en de kamer naar pizzeria ruikt hoor. De smaak is subtiel en verrassend aangenaam!

Voor welk glijmiddel kies jij?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid