Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

7.864 keer bekeken

Het plezier van vibrerende eitjes

5 april 2023,

geschreven door

Je hebt ze waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen: vibrerende eitjes. Maar wat zijn het nou precies en wat kun je er allemaal mee? In dit artikel vertellen we jou wat deze toy zo leuk en veelzijdig maakt. Wie kwam er eerder, de kip of het ei? Who cares, als jij maar komt. Toch?!

Wat zijn vibrerende eitjes precies?

Eigenlijk zegt de naam het al: een vibrerend eitje is een ei-vormig seksspeeltje met vibraties. Een soort mini vibrator dus. Je brengt hem vaginaal in óf gebruikt hem om je erogene zones mee te stimuleren. De eitjes hebben altijd een koordje zodat je hem makkelijk kan verwijderen. In eerste instantie zijn de eitjes gemaakt voor vrouwen, omdat het primaire doel toch wel het vaginaal inbrengen is. Maar als man kan je de eitjes natuurlijk ook aanschaffen om je partner mee te verrassen of om je eigen erogene zones te stimuleren. Sommige eitjes kun je namelijk ook anaal inbrengen, zoals de Silver Star.

Wat kun je allemaal met vibrerende eitjes?

Meer dan je denkt! Er zijn namelijk bijna oneindig veel verschillende vibrerende eitjes. Verschillende vormen, verschillende materialen, verschillende bedieningsopties, verschillende vibratiestanden, verschillende stimulatievormen… Kortom, genoeg om uit te kiezen. Over het algemeen worden vibrerende eitjes voornamelijk gebruikt voor vaginale stimulatie. Maar je kunt ze ook gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen, vooral als je een eitje hebt die je kunt aansluiten op een app met trainingsprogramma.

Over het algemeen worden vibrerende eitjes voornamelijk gebruikt voor vaginale stimulatie, maar je kunt ze ook prima gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen.

Vibratie-eitjes zijn zeer geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel. En als je een fluisterstil eitje hebt met draadloze afstandsbediening, dan kun je het zelfs in het openbaar dragen en je partner de afstandsbediening geven om de spanning lekker op te bouwen. Bijvoorbeeld tijdens een diner in een restaurant of tijdens een feestje. Wedden dat jullie niet kunnen wachten om samen het bed in te duiken zodra jullie thuis zijn? Ook kun je met een vibrerend eitje met app-bediening toch intiem zijn met je partner als hij of zij bijvoorbeeld op zakenreis is of als jullie een langeafstandsrelatie hebben.

De leukste vibrerende eitjes

Budget eitjes

Kijk, soms ben je toe aan iets nieuws, maar werkt je bankrekening gewoon even niet mee. Geen probleem! Want voor deze vibrerende eitjes hoef je echt niet eerst een bank te beroven. En nu hoor ik je denken: allemaal leuk en aardig, maar goedkoop is duurkoop, toch? Maar ik kan je geruststellen. Want ook met een beperkt budget zijn er leuke vibratie-eitjes van goede kwaliteit te verkrijgen!

Vibratie-eitjes met app

Voor vibrerende eitjes die je met een app op je telefoon kan besturen moet je vaak net wat dieper in je buidel tasten. Aan de andere kant, dan heb je ook echt een toy waar je eindeloos plezier mee kan hebben! Zo’n app biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Heb je een langeafstandsrelatie of zit je partner zelfs in een ander land? Laat je partner de app downloaden en op die manier jouw toy besturen. Zo overbrug je eenvoudig elke afstand en kun je toch samen intiem zijn.

Maar zo’n app biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen vibratiepatronen creëren en kun je zelfs je eitje laten vibreren op het ritme van je favoriete muziek óf je eigen stem! Ook heb je soms de optie om je bekkenbodemspieren te trainen met een speciale training- of gamemodus.

Bekkenbodemspieren trainen met je vibratie-eitje

Nu we het toch hebben over bekkenbodemspierentraining (leuk woord voor scrabble trouwens ), waar is het voor en hoe werkt dat precies? De bekkenbodemspieren zijn de spieren in je vagina die je ook aanspant als je je plas moet ophouden. Probeer het maar eens, dan voel je ze meteen! Het trainen van deze spieren heeft een aantal voordelen, namelijk een strakkere vagina, meer stimulatie tijdens penetratie (ook voor je mannelijke partner!) en intensere orgasmes. En laat regelmatig gebruik van een vibratie-eitje nou net een goede methode zijn om je bekkenbodemspieren sterker te maken. Je moet je bekkenbodemspieren namelijk aanspannen om het eitje in je vagina te houden. Genot en spiertraining in één dus. Ik zeg, win-win!

De klassieke vaginaballetjes en Ben Wa Balls zijn voor bekkenbodemtraining nog geschikter, maar deze geven natuurlijk niet zo veel plezier als een vibrerend eitje. Als je specifiek op zoek bent naar een eitje om je bekkenbodemspieren mee te trainen, dan kan je het beste voor een kleiner en zwaarder model gaan. Om het jezelf extra moeilijk te maken, kies je een glad model van bijvoorbeeld metaal.

Eitjes met bijzondere features

Nu denk je misschien: Wordt het na een tijdje niet saai, zo’n vibratie-eitje? Want een vibrerend eitje is een vibrerend eitje, toch? Zeker niet! Afgezien van de verschillen in materiaal, vorm, vibratiestanden etc., zijn er ook behoorlijk wat vibratie-eitjes die zich nog verder onderscheiden doordat ze een bijzondere feature hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld eitjes die tegelijkertijd de vagina en de anus stimuleren, zoals het Irma Vibratie-Eitje of de Vibrerende Anus- & Vaginaballetjes. Ook is er het Daisy eitje die is uitgerust met een clitorisstimulator voor dubbele stimulatie. Of wat dacht je van een vibrerend eitje met een draaiende kop voor heerlijke G-spot stimulatie? Er is zelfs een set van een multifunctionele oplegvibrator en een vibratie-eitje die je aan elkaar kunt koppelen. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken met vibratie-eitjes!

De mooiste eitjes

Hartstikke leuk al die verschillende opties, apps en features, maar soms wil je ook gewoon een toy die simpelweg mooi staat op je nachtkastje. Het oog wil tenslotte ook wat. Als je op zoek bent naar een vibrerend eitje waar je écht indruk mee maakt, check dan maar eens de toys hieronder. Kijk ze eens shinen!

Zou jij wel eens een vibrerend eitje willen proberen? Of heb je er al eentje in je nachtkastje liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

921 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Anasteemafilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Anasteemafilie: zelfst.naa…
921 keer bekeken