door NaughtyNick

De leukste sextoys die je met de app kunt besturen (voor lange afstandsrelaties)!

17 maart 2020 door NaughtyNick

Met alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het veel gemakkelijker geworden om een relatie op afstand te onderhouden. We hebben Whatsapp, FaceTime, maar ook seksspeeltjes die je partner overal ter wereld kan bedienen! Is het net zo goed als seks hebben met je partner in dezelfde kamer? Nou ja, misschien niet helemaal. Maar je kunt tenminste een bevredigend seksleven hebben met je partner, zelfs als je niet in dezelfde stad woont. Hieronder hebben we de leukste toys die je met de app kunt aansturen voor jullie uiteengezet!

Lovense Max 2 + Lovense Nora

De Lovense Max 2 is een masturbatiesleeve die op honderden kilometers afstand kan worden bestuurd. Naast vibreren kan de masturbator ook het samentrekken van de vaginaspieren nabootsen om het gevoel van echte seks zo goed mogelijk na te benaderen. Ook is het mogelijk om de Lovense Max te synchroniseren met de Lovense Nora vibrator. Met behulp van een internetverbinding kunnen deze twee speeltjes op elkaar reageren. Met de bijbehorende app log je in op het online platform van Lovense, waar je vervolgens jouw seksspeeltje verbindt met die van je partner of iemand anders.

De Kiiroo collectie

Lovense is niet het enige merk met interactieve seksspeeltjes. Kiiroo, gevestigd in Amsterdam, is al sinds 2013 bezig met seksspeeltjes die met je smartphone kunnen worden aangestuurd. Ook kunnen de speeltjes op elkaar reageren. De Kiiroo Onyx is een penetreerbare sleeve met aan de binnenkant 10 samenknijpende ringen. De ringen kunnen met elkaar samenwerken en zo het gevoel van een echte vagina benaderen. De bewegingen kun je zelf doorgeven via het ingebouwde touchpad, maar het speeltje kan ook samenwerken met de andere seksspeeltjes van Kiiroo. Zo kunnen de bewegingen die met de Pearl 2 vibrator worden gemaakt, gevoelt worden aan de masturbatiesleeve. Het is zelfs mogelijk om via de app twee masturbators aan elkaar te linken!

“Zo kunnen de bewegingen die met de Pearl 2 vibrator worden gemaakt, gevoelt worden aan de masturbatiesleeve.”

We Vibe in combinatie met de We-Connect app

Ben je op zoek naar een mini vibrator, vaginaballetjes of een luchtdruk speeltje die je met de app kunt bedienen? De collectie van We-Vibe omvat een heleboel verschillende seksspeeltjes die die bijna allemaal te bedienen zijn met de bijbehorende We-Connect app. We Vibe heeft zelfs aan de mannen gedacht met een op afstand bestuurbare cockring! Al ben je kilometers van elkaar verwijderd, je kunt de speeltjes van je partner overal ter wereld aansturen! Met de app pas je de intensiteit van het speeltje aan, sla je jouw favoriete vibratiepatroon op of laat je de vibrator meedeinen met je lievelingsmuziek. Met de We-Vibe Connect app is een heleboel mogelijk!

Wat vind jij van op afstand bestuurbare sextoys? Zou jij er gebruik van maken? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op De leukste sextoys die je met de app kunt besturen (voor lange afstandsrelaties)!

  • Het lijkt mij fantastisch om met de telefoon te werken en mijn vrouw op afstand te laten klaarkomen. Het kan voor beschamende situaties zorgen voor haar. Alleen komt het meeste plezier voor mij van het observeren van die situaties. Haar laten klaarkomen bij de kassa of in de bios ofzo. Als zij in het buitenland zou zijn zie ik het niet.

  • Het lijkt me geweldig en heel ondeugend en geil om met je telefoon je op afstand te laten klaarkomen vooral omdat er tussen ons heel veel afstand zit dus zal het wel interessant vinden dat mij minnaar dit zal doen

  • Het lijkt me geweldig en heel ondeugend en geil om met je telefoon je op afstand te laten klaarkomen vooral omdat er tussen ons heel veel afstand zit dus zal het wel interessant vinden dat mij minnaar dit zal doen met ze telefoon op afstand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid