Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

7.147 keer bekeken

Alles over Teledildonics – Sex(toys) op afstand!

15 augustus 2018,

geschreven door

Nu bijna de helft van de wereld met het internet verbonden is, neemt het aantal lange afstandsrelaties explosief toe. Met apps als Whatsapp, Skype, FaceTime en Facebook is het heel eenvoudig om met iemand aan de andere kant van de oceaan in contact te komen. Verliefd worden is dan zo gebeurd. Hoewel we ook steeds mobieler zijn geworden is het niet altijd even makkelijk om een lange afstandsrelatie in stand te houden.

Seks op afstand

Het actief houden van je seksleven is echter niet altijd even gemakkelijk wanneer je meer dan honderden kilometers van je liefje vandaan woont. Een hete webcamsessie op zijn tijd kan uitkomst bieden, maar is nooit zo bevredigend als wanneer jullie elkaar in het echt kunnen voelen.

Gelukkig is er een wave aan nieuwe seksspeeltjes op komst die daar verandering in kan gaan brengen. We hebben het hier over teledildonics, ook wel cyberdildonics genoemd. Deze toys maken het mogelijk om je partner realtime op afstand te voelen en te stimuleren. Nog nooit van teledildonica gehoord? In deze blog vertellen we je alles over deze innovatieve seksspeeltjes!

Teledildonics – hoe werkt het?

Teledildonics zijn computergestuurde seksspeeltjes waarbij voelbare sensaties realtime tussen gebruikers kunnen worden uitgewisseld. Met behulp van een internetverbinding kunnen deze innovatieve seksspeeltjes met elkaar communiceren. De seksspeeltjes maken vaak gebruik van een app waarmee toegang wordt verkregen tot een online platform. Vanaf hier is het mogelijk om jouw seksspeeltje te verbinden met die van iemand anders. De speeltjes kunnen zo overal ter wereld worden aangestuurd, hoe ver jullie ook van elkaar verwijderd zijn!

Welke teledildonics zijn er verkrijgbaar?

Lovense

De innovatieve seksspeeltjes van Lovense geven koppels de mogelijkheid om ook op afstand intiem met elkaar te worden. De speeltjes zijn los via de app aan te sturen, maar kunnen ook op elkaar reageren. De bewegingen die je partner maakt met zijn of haar speeltje worden dan voelbaar gemaakt de toy van de ander. Daarnaast is het ook mogelijk om de speeltjes te laten reageren op je favoriete muziek of om een sessie op te nemen zodat je deze later nog eens in je eentje kunt beleven.

Webcam sex

Ook webcam modellen kunnen gebruik maken van de interactieve speeltjes van Lovense. Zo worden alle speeltjes van het merk ondersteunt door de populairste erotische chatrooms. Bezoekers van deze chatrooms hebben de mogelijkheid om tips te geven, die vervolgens reageren met het speeltje van het webcammodel. Webcam modellen hebben niet de mogelijkheid of behoefte om hun klanten in het echt te ontmoeten. Met behulp van deze teledildonics kunnen zij toch fysiek contact met hun klanten onderhouden. En waar sommige erotische films soms een onrealistisch beeld van seks kunnen schetsen, kunnen de dames nu aan hun klanten laten zien hoe een vrouw behandeld zou moeten worden.

Voorbeelden van interactiviteit:

  • Wanneer de man de masturbator om zijn penis schuift, begint de kop van haar vibrator te draaien
  • Hoe sneller de man zijn masturbator heen en weer beweegt, hoe harder de vibrator vibreert
  • Wanneer haar vibrator vibreert, beginnen de luchtkamers in zijn masturbator samen te trekken
  • De snelheid van haar bewegingen, hebben invloed op de trillingen die hij voelt

Kiiroo

Het in onze eigen hoofdstad gevestigde Kiiroo is al vanaf 2013 bezig met seksspeeltjes die via Bluetooth gekoppeld kunnen worden een tablet of telefoon en zo met elkaar in verbinding worden gezet. Zij hebben in samenwerking met Fleshlight een stijlvolle sleeve ontworpen welke de man kan penetreren. Deze masturbator wordt de Kiirroo Onyx genoemd. De sleeve voelt net als de binnenkant van een Fleshlight realistisch aan en past zich eenvoudig aan je lichaamstemperatuur aan. De sleeve is verwijderbaar waardoor je het speeltje eenvoudig kunt schoonmaken.

Binnenin de masturbator bevinden zich 10 samenknijpende ringen die met elkaar kunnen samenwerken en zo het gevoel van echte seks creëren. De bewegingen kun je zelf doorgeven via het ingebouwde touchpad, of de touchpad van een gekoppelde Kiiroo Pearl. Deze vrouwelijke tegenhanger van de Onyx heeft 5 ringen die kracht kunnen meten en doorgeven aan één of meerdere Onyx masturbators. Ben je alleen? Dan is het ook mogelijk om de toys te gebruiken samen met een interactieve pornofilm en een VR-bril. Kiiroo heeft namelijk een samenwerking met VirtualRealPorn!

  • Geen producten gevonden

>Heb je al ervaring met teledildonics of lijkt het je wat? Misschien heb je nog vragen over teledildonics? We horen het graag in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.026 keer bekeken

Geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is het de beurt aan keraunofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! keraunofilie: zelfst….
1.026 keer bekeken