door CheekyCharly

Voorspel is super belangrijk! Maak van het voorspel een feestje met deze tips!

23 augustus 2023 door CheekyCharly

Wist je dat veel mensen het voorspel regelmatig overslaan? En dat terwijl voorspel skippen een heel slecht idee is! In dit artikel leggen wij uit waarom voorspel zo belangrijk is én geven we jou tips om het nog spannender, leuker en opwindender te maken!

Waarom is voorspel zo belangrijk?

Hoewel voorspel ook absoluut van toegevoegde waarde kan zijn voor mannen, zijn het vooral vrouwen die baat hebben bij goed voorspel. Mannen hebben over het algemeen namelijk maar een hele kleine prikkel nodig om opgewonden te raken, terwijl het bij vrouwen wel 20 minuten kan duren voordat zij echt opgewonden zijn. Wanneer een vrouw opgewonden is, wordt haar vagina vochtig. Dit zorgt ervoor dat penetratie lekker, makkelijk en pijnloos verloopt. Het is dus voor goede seks van belang dat zij opgewonden én nat is. Voorspel is hierbij haast onmisbaar!

“Het kan bij vrouwen wel 20 minuten duren voordat zij goed opgewonden en nat is.”

Maar ook bij mannen zorgt voorspel ervoor dat de seks veel meer genot geeft. Als jullie direct overgaan op penetratie, dan is de kans namelijk heel groot dat de seks veel minder intens voelt.Door uitgebreid voorspel te hebben, zal jullie verlangen naar elkaar steeds meer groeien. Als je elkaar met handen en mond verwent, zal je lichaam schreeuwen om meer! Het gevoel om elkaar van nog dichterbij te voelen wordt haast ondraaglijk. Als dan eindelijk het moment daar is dat jullie samensmelten door penetratie, dan is dat gevoel haast explosief. Dat wil je toch?!

voorspel

Voorspel tips

Van experimenteren met temperatuur en dirty talk tot zoenen en sexting. Wij geven je tips om jullie voorspel naar het volgende level te tillen!

Zoenen, zoenen, zoenen!

Zoenen tijdens de seks is als slagroom bij de appeltaart. Zonder is het wel lekker, maar mét is het pas echt heerlijk. Kruip op je bedpartner en begin met kleine kusjes, ontdek elkaars lippen en ga op in de zoen. Neem de tijd voor een goede zoenpartij. Gebruik daarbij je handen om elkaar te strelen. Wedden dat jullie hier opgewonden van raken? Wissel korte kusjes af met zachtjes bijten op elkaars lip en laat ook zeker je tong niet achterwege! Laat tijdens het zoenen ook af en toe door middel van een zachte kreun weten hoe lekker je het vindt.

Experimenteer met temperatuur

Zijn jullie al fan van voorspel, maar zijn jullie toe aan wat nieuws? Experimenteren met temperatuur kan een leuke manier zijn om jullie voorspel in vuur en vlam te zetten! Daarnaast hoef je er ook weinig voor te doen. Met een paar ijsblokjes of een warme kraan kom je al een heel eind. Je kunt bijvoorbeeld een ijsblokje in je mond nemen, om vervolgens met je ijskoude tong over het lichaam van je partner te bewegen. Een ander voorbeeld is het druppelen van warm kaarsvet (LET OP: wel met een speciale massagekaars die hiervoor bestemd is!).

Seksspeeltjes verwarmen of afkoelen

Daarnaast lenen metalen en glazen seksspeeltjes zich perfect voor temperatuurspelletjes. Deze seksspeeltjes kan je zelfs in heet water of in de koelkast leggen en houden de temperatuur goed vast. Wanneer je huid in aanraking komt met een koude of warme sensatie, worden de neuroreceptoren in de huid gestimuleerd. De huid wordt gevoeliger en elke aanraking komt hierna intenser binnen!

  • Geen producten gevonden

Blijf je partner verrassen

Doorbreek je routine en doe eens een keer iets anders dan wat je normaal doet. Een goede manier om jullie voorspel van een nieuwe impuls te voorzien is door je vaste patronen te doorbreken en een keer iets heel anders te doen. Doen jullie het altijd in de avond? Verras je partner met een vrijpartij in de ochtend! Of wanneer jullie het altijd met het licht uit doen, kan seks met het licht aan al voor een welkome afwisseling zorgen. Een beetje afwisseling in jullie seksleven hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn!

“Een goede manier om jullie voorspel van een nieuwe impuls te voorzien, is door je partner te verrassen met iets nieuws.”

voorspel

Dirty talk

Dirty talk is een effectieve manier om je partner in de stemming te krijgen voor voorspel. Heb je geen idee wat je zou moeten zeggen? Het belangrijkste met dirty talk is dat je jezelf blijft. Als jij wat meer ingetogen bent, hoef je echt niet ineens allemaal expliciete “vieze” dingen op te noemen. Omschrijf wat jij met je partner wil doen en hóe je dat wil doen. Dan komt het sowieso goed! Het is ook leuk om al met dirty talk te beginnen als jullie nog in het openbaar zijn. Loop langs je partner en fluister iets in zijn/haar oor…

Sexting

Sexting lijkt erg op dirty talk. Het verschil is dat je dirty talk toepast als je bij elkaar bent, terwijl je met iemand kan sexten als je (ver) van elkaar vandaan bent. Daarom is sexting juist zo leuk! Het voelt wat veiliger én je kan al een avond van tevoren beginnen. Met sexting kan je ook wat langer nadenken over je woorden. Vind je dirty talk lastig? Begin dan met sexting. Met een sexy berichtje kan jij je partner laten weten dat je uitkijkt naar jullie date. Stuur wat zwoele woorden, vertel wat je hoopt dat hij/zij met jou gaat doen en hoe je die persoon wil verwennen. Wil jij ook foto’s sturen? In dit artikel vertellen we hoe je dat veilig en verantwoord kan doen.

Tip! Stuur nooit zomaar iemand een sexy berichtje, zeker niet als je diegene niet kent! Niet iedereen zit te wachten op jouw dirty talk via de app.

Je kan sexting ook gebruiken als een soort na-spel. Is je date weer naar huis? App dan wat je zo lekker vond. Zo kan je je partner bevestiging geven en het spannende gevoel nog even vasthouden! Voorbeeld: “Toen je net heel zachtjes in mijn oor beet, maakte je me echt helemaal gek…”.

Erotische massage

Een erotische massage kan het ideale voorspel zijn en is ook nog eens heerlijk ontspannend. Hiermee komen jullie zeker in de stemming voor jullie vrijpartij! Een erotische massage werkt libidoverhogend en vergroot het gevoel van verbondenheid tussen jullie beiden.

Tip! Met een body to body massage gebruik jij je hele lichaam om het lichaam van je partner te masseren.

Uiteraard kun je je favoriete massageolie of massagekaars gebruiken, maar als je het wat spannender en erotisch wil maken, probeer dan eens een 2-in-1 massageglijmiddel. Reguliere massageolie kun je niet inwendig gebruiken, maar een 2-in-1 massageglijmiddel wel! Zo kun je vingeren bijvoorbeeld onderdeel maken van je erotische massage, of je massage eindigen met penetratie. Als je het nog sensueler wilt maken, dan kun je ook gaan voor een likbare massageolie. Deze olie is eetbaar, met een heerlijk smaakje uiteraard, en kun je na de massage van je partners lichaam likken!

Hoe veel tijd besteed jij aan voorspel? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid