It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

6.521 keer bekeken

Mild, spicy en extra hot sexting ideeën voor hem en haar

3 januari 2021,

geschreven door

Sexting komt in vele gradaties, want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en ideeën van wat sexy is. De een vindt een subtiel berichtje met romantische ondertoon genoeg om in de stemming te komen terwijl anderen niet vies zijn van wat dirty words en hele expliciete uitleg van wat er moet gebeuren. Whatever floats your boat, wij hebben een aantal zinnen ter inspiratie voor jou opgeschreven. Van mild tot spicy en we eindigen met extra hot, voor degenen die het aandurven.

Bekijk ook:

sexting

Mild

We beginnen met de zinnen voor de beginnende sexter of voor de mensen die meer van het doe-maar-normaal-dan-doe-je-gek-genoeg principe zijn. Deze teksten zijn subtiel sexy en laten veel aan de verbeelding over. Want ook juist dat kan heel erg sexy zijn.

 1. Ik moet denken aan laatst toen je (invullen wat hij/zij voor lekkers met je gedaan heeft) en ik wil het weer voelen
 2. Ik zie voor me hoe ik langzaam voor je op mijn knieën ga, je broek open maak en je dan verwen met mijn mond.
 3. De hele dag denk ik al aan je (invullen wat je zo sexy vindt)
 4. Ik denk dat je geweldig bent in bed.
 5. Oh het zou zo heerlijk zijn om nu tegen je aan te liggen en je te ruiken, te voelen en te proeven…
 6. Wat vind je lekker? Wil je me uitleggen hoe je wil dat ik je verwen?

Spicy

We gaan door naar de spannendere berichten. Deze berichten laten het je oortjes rood worden en geven je soms misschien een heel klein beetje een ongemakkelijk gevoel. Dat is omdat je nu helemaal niet in the mood bent (waarschijnlijk). Deze berichten laten al wat minder aan de verbeelding over.

 1. Ik heb alleen maar aan je gedacht vandaag… Ik ben de hele dag al nat/hard en kan niet wachten tot je het komt voelen.
 2. Ik wil niks liever dan jouw handen over mijn borsten en in mijn…
 3. Weet je wat ik nu aan het doen ben? Het heeft iets te maken met mijn hand in mijn string/boxer…
 4. Ik wil je perfecte borsten stevig in mijn handen nemen en je tepels verwennen met mijn tong
 5. Ik hoop dat je niet moe bent, want ik ga je de hele avond lang aan het werk zetten
 6. Ben je stout geweest? Dan weet ik wel een manier om je te straffen
 7. Ik zeg straks wat je moet doen en je gaat me gehoorzamen. Geen gemaar.

Extra hot

Waarschuwing: Hele hete content. Deze berichten zijn misschien niet zo geschikt om n aar iemand te sturen die je net kent of waarvan je niet weet of hij/zij openstaat voor dirty talk. Want dirty, dat zijn deze zinnen zeker!

 1. Ik heb zo veel zin om je in me te voelen en je daarna te pijpen
 2. Jij mag me vanavond helemaal volpuiten/ ik ga je helemaal volspuiten vanavond!
 3. Ik ga je zo hard laten genieten dat je tenen opkrullen, je ogen naar achter rollen en de buren weten hoe ik heet
 4. Come sit on my face
 5. Ik heb zin om met mijn tong langs je poesje te gaan en je nat te maken. Ik zal ervoor zorgen dat je de lakens vastgrijpt van genot
 6. Vertel me wat je wilt dat ik doe met mijn keiharde pik

Als je nog iets meer wil weten, bekijk dan deze video waarin Marith je alles uitlegt over sexting en het maken van sexy foto’s. Ze legt je uit wat de gevaren van sexting zijn, maar ook hoe het jouw liefdesleven nóg spannender kan maken.

Houd jij van sexting? Wat is jouw favoriete zinnetje? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.301 keer bekeken

Geschreven door

It’s Black Friday Playtime! Daarom is er hoge korting op allerlei toys in onze webshop. Of je nu liever single- of multiplayer speelt, zijn joystick inplugt of haar genotsknopje indrukt, we hebben seksspeeltjes voor iedereen. Meteen naar de toys voor…
1.301 keer bekeken