Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.250 keer bekeken

Seksuele verlangens bespreken in je relatie: zo doe je het!

10 juni 2021,

geschreven door

Iedereen weet dat communicatie in een relatie ontzettend belangrijk is. Misschien wel het allerbelangrijkste. Praten over jullie seksleven en seksuele verlangens is minstens net zo belangrijk als het bespreken van andere zaken zoals financiën en de verdeling van huishoudelijke taken. Maar hoe pak je dit het beste aan? Je wil je partner natuurlijk niet afschrikken of het gevoel geven dat ze afgewezen worden of iets niet goed doen.

#1 Bespreek wat je zou willen, níet wat er niet goed gaat

De key tot een succesvol gesprek is: bespreek niet wat er niet goed gaat maar bespreek wat je graag zou willen. Als jij begint met verwijten of dingen die je mist in jullie seksuele relatie, kan je er vanuit gaan dat je partner dit ziet als een aanval.

Zo moet het niet: “Je geeft me bijna nooit orale seks en ik krijg van jou nooit het gevoel dat je echt zin in mij hebt.”

Zo kan je het wél brengen: “Ik zou het heel fijn vinden als je mij af en toe orale seks wilt geven. En weetje waar ik echt opgewonden van word? Als ik merk dat jij super opgewonden bent en zin hebt om kinky dingen met mij te doen”.

#2 Je hoeft je nergens voor te schamen

Een goede relatie bestaat uit communicatie, vertrouwen en respect. Als jouw relatie goed zit, dan kan je er vanuit gaan dat jouw partner jou respecteert en jou dus niet zomaar zou veroordelen. Je hoeft je dus nooit te schamen voor jouw seksuele voorkeuren. Zijn de dingen die jij wilt een heel ver van je bed show voor je partner, houd er dan wel rekening mee dat je het voorzichtig brengt. Denk niet dat jullie direct met dubbele voorbinddildo’s aan de slag gaan als jullie nog nooit een toy hebben gebruikt. Maar dat begreep je vast wel.

“Je hoeft je dus nooit te schamen voor jouw seksuele voorkeuren.”

#3 Jouw voorkeuren doen er toe!

Als jouw verlangens minder doorsnee zijn, betekent dat niet dat ze minder belangrijk zijn. Dus omdat jij een fantasie hebt die vrij uniek is, moet je niet denken dat het niet belangrijk is. Wil jij bijvoorbeeld heel graag dat je partner jouw rechter kleine teen masseert tijdens de seks, maar heb je hier nog nooit iemand anders over gehoord? Dat maakt jou misschien uniek, maar zeker niet raar of abnormaal! Onthoud dat.

#4 Gebruik een spel als openhartig of ultiem verlangen

Vind je het echt heel spannend of lastig om jouw seksuele verlangens met je partner te bespreken? Dan bestaan er gelukkig spellen met erotische vragen en opdrachten die jou hier goed bij kunnen helpen! In het spel Ultiem Verlangen vind je naast spannende opdrachten en vragen over seks ook persoonlijke vragen. Zoals “waar word jij echt opgewonden van?”, “Wat zou jij heel graag nog willen proberen op seksueel gebied”, of ” heb jij een geheime seks fantasie?”. Deze vragen bieden jou de uitkomst om op een subtiele manier het gesprek met je partner aan te gaan. Erotische spellen zijn niet alleen top voor een spannende en leuke avond, maar kunnen je dus ook echt helpen bij communiceren!


Vind jij het moeilijk om je verlangens te bespreken met je partner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.501 keer bekeken

Geschreven door

Sexy cadeaus kopen, het blijft lastig! Valentijnsinkopen doen voor je vrouw, vriendin of scharrel kan een deprimerend vooruitzicht zijn, zeker als je het al eens verkeerd hebt gedaan. Maar dit jaar hoef je je geen zorgen te maken, want we delen onze …
10.501 keer bekeken