Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

7.493 keer bekeken

Zo maak jij een saaie autoreis wat spannender

3 augustus 2020,

geschreven door

Vakantie! Of je nou met je lover of met je beste vriend gaat, die lange autorit kan vreselijk saai zijn. Daarom hebben wij wat tips voor je verzameld om een saaie autorit wat spannender te maken. In dit artikel lees jij de lekkerste standjes voor in de auto, file-flirt tips én een leuke autobingo voor als je het echt niet meer ziet zitten.

Bekijk ook:

Jij hoeft je niet te vervelen in de auto!

De lekkerste standjes voor in de auto

Jullie hebben samen een leuke reis gepland en om het makkelijk en goedkoop te houden gaan jullie met de auto. Heel slim! En ook handig want jullie kunnen de auto volgooien met alles wat jullie denken nodig te hebben. En nog een voordeel van de auto: je kan stoppen wanneer je wil. Dus hebben jullie zin in een pauze om even uit te rusten of om juist wat energie te krijgen? Zet de auto aan de kant en geniet van elkaar met deze standjes.

achterbankDe Achterbank, een ideale plek om tijdens een pauze even wat aandacht aan elkaar te besteden. De Missionaris, de Greasy Spoon en Doggy zijn allemaal geschikt om uit te voeren op de achterbank van jullie auto.

tijdens het rijden

Tijdens het rijden kan je je partner alvast een beetje opwarmen. Wij adviseren geen volledige mind blowing blow-job sessies want het is natuurlijk wel belangrijk om op de weg te letten. Maar er is niks mis met een beetje voelen en plagen

passengerseat

De Passenger’s seat. Als jullie even wat anders willen dan de standaard autoseks. Parkeer de auto op een rustig plekje en neem lekker de tijd voor elkaar. Zet de stoel zo veel mogelijk naar achter en omlaag zodat zij wat meer ruimte heeft om te bewegen.

motorkop

Willen jullie wat meer ruimte en wat meer frisse lucht? Dan is De Motorkap een heel geschikt plekje om van elkaar te genieten. De motorkap biedt ruimte om haar heerlijk oraal te verwennen, maar je kan natuurlijk ook aan aangepaste Doggy doen. Zij kan op de motorkap leunen zodat hij haar goed kan penetreren.

Flirten in de file

Je moet toch íets om zo’n saaie autorit een beetje draagbaar te maken. Ben jij single (of niet) en heb je zin om een beetje te flirten in de file? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou.

   1. Ook hier geldt: less is more. Een beetje gluren en lachen is hartstikke leuk, maar ga niet toeteren of expres naast iemand rijden, want dat is vervelend en zelfs verboden.
   2. Val op, om de juiste redenen. Dus niet omdat je auto goor is of aan alle kanten los hangt maar omdat je auto mooi schoon is, je netjes rijdt en en bijvoorbeeld lekker meezingt met je lievelings nummers.
   3. Denk je echt dat je je soulmate ziet rijden op de linkerbaan? Noteer dan het kenteken. Op de site flirtmeister kan je checken of die ander jou ook ziet zitten.
   4. Heel belangrijk! Je hoofd mag in de wolken zijn, maar je ogen blijven altijd op de weg.
   5. Heb jij echt, écht het idee dat je diegene niet zomaar kan laten gaan? Rol dan het raampje omlaag als jullie volledig stil staan. Stel voor om samen een koffie te drinken bij het eerste tankstation. Wie weet waar de weg naar leidt…

Hoe vond jij dit artikel? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.229 keer bekeken

Geschreven door

De clitoris stimuleren kan op veel manieren en hier heb je ook enorm veel technieken voor. Of toys, maar af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Desondanks duiken er soms pareltjes van clitoris stimulators op. Zoals deze, de Her Ultimate To…
2.229 keer bekeken