Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.273 keer bekeken

Singles opgelet! De 5 beste flirt tips voor in de file

30 juli 2022,

geschreven door

In de file staan vindt niemand leuk. Helemaal niet wanneer het hartje zomer is en de mussen halfdood van het dak vallen. Eind juli en begin augustus ontstaan elk jaar in het weekend vreselijke files door de enorme vakantie uittocht. Dit jaarlijkse verschijnsel wordt ook wel zwarte zaterdag genoemd. En als je dan toch in een file staat, kan je maar beter even lief lachen naar die ene hottie die je net spotte in je binnenspiegel  

Zwarte zaterdag?

Dit jaar is het zwarte zaterdag op 30 juli en 6 augustus. De schoolvakanties zijn dan weer begonnen en dus gaat iedereen massaal op vakantie. Vooral op deze twee zaterdagen kan het daarom extreem druk zijn op de wegen. Vooral de grote wegen richting de populaire vakantiebestemmingen Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië zien letterlijk zwart van de auto’s.

De beste file flirt tips

1. Wat is de bezetting?

Zorg dat je potentiële flirt niet in een bomvolle auto zit. Als diegene met een hoop andere mensen in de auto zit, is de kans op een succesvolle flirt een stuk kleiner. Vooral vrouwen zullen liever niet willen dat medepassagiers denken dat ze zo gemakkelijk zijn op te pikken. Mannen zijn hier doorgaans wat makkelijker in.

“Als diegene met een hoop andere mensen in de auto zit, is de kans op een succesvolle flirt een stuk kleiner.”

2. Doe een goede analyse

Het kiezen van een potentiële file flirt baseer je niet alleen op het uiterlijk van die persoon. Een beetje naar de auto kijken helpt ook om een goede match te vinden! Het beste is om op zoek te gaan naar een goede combinatie van auto en flirt. Wees bijvoorbeeld op je hoede voor tribal-stickers op het raam, deuken in de deur of een half kapotte uitlaat. Hoe de auto eruit ziet zegt vaak ook iets over de bestuurder. Ben je op zoek naar een leuke rijke vent, dan kan je die goedkope Honda achter je misschien beter links laten liggen

3. Maak oogcontact

Maak oogcontact en glimlach. Dit is nog altijd de beste manier om een ander te laten weten dat je iemand aantrekkelijk vindt. Als diegene in jou geïnteresseerd is, krijg je sowieso een glimlach terug. Kijkt de ander weg of reageert hij of zij niet, dan weet je (helaas) ook genoeg.

4. Nog meer contact!

Heb je een glimlach teruggekregen? Dan is het tijd om echt contact te maken. Doe iets om zijn of haar aandacht te trekken. Zwaai eens voorzichtig of maak een subtiel knikje met je hoofd. De ander heeft toch niks te doen, dus waarschijnlijk heb je sneller contact dan je zou denken.

Onthoud! Vergeet niet om af en toe ook nog op de weg te letten. De file hoeft niet langer te worden omdat jij zo nodig moet flirten.

5. Raampje open?

Heb je contact gemaakt? Dan wordt het nu tijd om het raampje open te doen! Maak een leuke grap, een nare opmerking over de file, vraag iets over zijn of haar auto of stel voor om een bakje koffie te drinken bij het eerste de beste tankstation wat jullie tegenkomen.

Was het contact leuk? Vraag dan gewoon om een telefoonnummer. Nee heb je, ja kun je krijgen. Daarbij kom je die ander waarschijnlijk toch niet meer tegen, dus grijp je kans.

Geen succes in de file?

Heb je geen succes in de file? Dan kan je het alsnog gezellig maken met een seksspeeltje. Een mini vibrator of een tenga ei zijn uitstekende opties om in je dashboardkastje te hebben liggen 😉

Ga jij met de auto weg op zwarte zaterdag? Laat het ons weten door middel van een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.450 keer bekeken

Geschreven door

Het kan bijna niet anders of je hebt al een keer van Fleshlight gehoord. De speeltjes van dit Amerikaanse merk – gevestigd in Texas – zijn immens populair en de best verkopende sextoys voor mannen van dit moment. Fleshlight wordt ook wel het beste …
7.450 keer bekeken