Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

914 keer bekeken

Hoe versier je iemand op vakantie zonder apps?

18 augustus 2019,

geschreven door

Een solo-trip is iets wat eigenlijk iedereen geprobeerd zou moeten hebben. Je kan alles op je eigen tempo doen, je hoeft met niemand rekening te houden en je ontmoet vanzelf een hoop nieuwe mensen. De kans bestaat dat je iemand tegenkomt waarmee je verder wilt gaan dan een ‘gewone’ vriendschap. Maar weet je nog wel hoe je een potentiële scharrel moet benaderen zonder je smartphone? Maakt niet uit, wij hebben de beste tips voor je om nieuwe contacten op te doen tijdens je vakantie!

5 manieren om een vakantieliefde op te pikken

1. Bedenk dat er meer mensen zoals jij zijn!

Waar je ook naartoe gaat, er zijn altijd mensen die net als jij ook alleen op vakantie zijn. Je kunt er bijna vanuit gaan dat ook zij graag nieuwe mensen willen ontmoeten op hun vakantie. Bedenk dit wanneer je het moeilijk vindt om een gesprek met iemand te beginnen. De andere solo-reizigers vinden het alleen maar leuk als ze even een spontaan praatje kunnen maken, dus de kans dat iemand niet zin heeft in een gesprek is minder groot dan je misschien denkt!

“De andere solo-reizigers vinden het alleen maar leuk als ze even een spontaan praatje kunnen maken, dus de kans dat iemand niet zin heeft in een gesprek is minder groot dan je misschien denkt!”

2. Waar moet je het over hebben?

We begrijpen dat een ‘spontaan praatje’ maken met iemand die je helemaal niet kent best spannend kan zijn. Onthoud dat andere reizigers (tenzij ze al in een groot gezelschap verkeren) ook graag een praatje maken. Vraag de ander wat hij of zij al heeft bezocht en wat de hoogtepunten tot nu toe waren. Daarnaast kan je vragen naar de verdere plannen en welke route diegene aan het volgen is. Misschien krijg je zo wel weet van plekken die jullie samen zouden kunnen bezoeken!

“Daarnaast kan je vragen naar de verdere plannen en welke route diegene aan het volgen is. Misschien krijg je zo wel weet van plekken die jullie samen zouden kunnen bezoeken!”

vakantieliefde

3. Een goed hotel, is het halve werk

Een trend van de laatste jaren is dat steeds meer hostels aandacht besteden aan gemeenschappelijke ruimtes om hun gasten met elkaar in contact te laten komen. Vaak zijn er werkplekken, lounges en sociale activiteiten om mensen meer in contact met elkaar te brengen. Door van tevoren onderzoek te doen naar de voorzieningen van een hotel, wordt het tijdens je vakantie makkelijker om leuke contacten tegen te komen.

“Vaak zijn er werkplekken, lounges en sociale activiteiten om mensen meer in contact met elkaar te brengen.”

4. Bezoek een festival

Is er toevallig een festival gaande op jouw vakantiebestemming? Dan is dit de spot om met nieuwe mensen in contact te komen. Op een festival heb je een grote groep mensen bij elkaar die dezelfde interesses hebben. Dat is natuurlijk de ideale situatie om snel vrienden maken. Festivals duren over het algemeen een aantal dagen, waardoor je al vroeg nieuwe contacten moet opdoen zodat je een leuke groep hebt voor de rest van het festival.

5. Groepsreizen kunnen ook leuk zijn!

Een groepsreis hoeft echt niet iets te zijn wat alleen maar 70 jarige mensen doen. Een groepsreis kan juist heel avontuurlijk zijn en een ideale manier om leuke mensen tegen te komen. Je hebt reizen die speciaal voor solo-reizigers zijn georganiseerd, waardoor de mensen om je heen in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Let op! Kies een groepsreis uit die jullie nog voldoende vrijheden geeft om ook zelf dingen te kunnen organiseren.

Let wel op dat je een groepsreis uitkiest die jullie nog voldoende vrijheden geeft om ook zelf dingen te kunnen organiseren. Bekijk bijvoorbeeld eens een website als Shoestring, waar je kunt filteren op de leeftijd van de groep en of je een actief programma wilt volgen of niet. Populaire bestemmingen onder jongeren om alleen heen te gaan, zijn bijvoorbeeld landen als Australië, Nieuw-Zeeland, Bali, Thailand en Mexico.

Probeer jij nog wel eens iemand te versieren zonder telefoon? Hoe gaat jou dat af? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

905 keer bekeken

Geschreven door

It’s Cyber Week Playtime! Vandaag lichten we de beste vibrator deals uit. Welke toy gaat jou van genot voorzien? Of stuur jij liever goede vibes naar je partner? De sale zit er alweer bijna op, dus wees er snel bij! De lekkerste vibrator deals 1. E…
905 keer bekeken