Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

11.786 keer bekeken

Zin in een potje hete festival seks? Deze tips zijn voor jou!

2 augustus 2021,

geschreven door

Waarom genieten we toch zo van festivals? Simpel. Ze zijn namelijk een perfecte combinatie van uitmuntende omstandigheden: (vaak) lekker weer, iedereen is vrolijk, je hebt een gevoel van vrijheid omdat je kan gaan en staan waar je wil, er is muziek waar jij van houdt en feestende mensen werken nou eenmaal aanstekelijk. Daarnaast ontbreekt het voor de liefhebber niet aan de nodige alcoholische versnaperingen. En ohja, als je wil, liggen de gewillige dames en/of heren voor het oprapen. Wij hebben de 10 beste festival seks tips voor je verzameld!

1. Doe het veilig

Als je het doet, doe het goed! Dus ga nooit, maar dan ook nooit onvoorbereid op pad. Ga jij naar een festival en bestaat er ook maar 0,01% kans dat jij van bil kan gaan: Neem condooms mee! Stel je voor dat jij de (seks)partner van je dromen ontmoet. Jullie willen allebei dolgraag seks hebben en dan vraagt hij/zij: heb je wel een condoom? Pfoe! Je zou maar nee moeten zeggen… Dus voorkom blauwe ballen of een brandende poes en neem altijd een paar condooms mee

Wist je dat… er ook grootverpakkingen condooms verkrijgbaar zijn?

2. Locatie, locatie

Zoek strategisch naar een goede plek voor jullie tentje. Je wilt namelijk – voor zover dat kan- wat privacy creëren. Kies dus geen plekje midden in het kampeerveld, maar kies een hoekje!

3. Subtiele standjes

Niet alle seksstandjes zijn geschikt om in je tentje te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je tijdens jullie vrijpartij de haringen uit de grond trekt óf dat hele veld mee kan genieten van jullie kets en kreun geluiden. Houd het daarom simpel! Een perfect standje voor de tent is lepeltje-lepeltje. Schijnt iemand per ongeluk met een zaklamp op jullie tentje, dan zullen ze gewoon denken dat jullie lief aan het kroelen zijn.

“Je wil niet dat iederen kan mee genieten van jullie kets en kreun geluiden!”

4. Doe het discreet

Een afgelegen plekje vinden op een festivalterrein met duizenden bezoekers? Dat kan nogal een uitdaging worden. Dus ga eigenlijk altijd voor seks in een tentje. Mochten jullie nou echt niet kunnen wachten dan kan je nog altijd gaan voor een dixie (als de nood écht, écht heel hoog is) of duik de bosjes in tijdens een concert van de headliner. Maar dan wel diep de bosjes in, want je wil anno 2021 niet betrapt en gefilmd worden. Voor je het weet shine je met je blote kont op Dumpert.

“Onze voorkeur gaat uit naar een tentje, maar kan je nou écht niet wachten? Duik dan diep de bosjes in!”

seks op festival

5. Be safe out there

Ja, we hadden het al gehad over condooms ja. We bedoelen nu veilig op een andere manier. Als jij met een onbekende een tentje in duikt, zitten daar best wat risico’s aan. Want je kent deze persoon waarschijnlijk helemaal niet. Laat je vrienden dus weten met wie je mee gaat. En als het kan, deel je live locatie. Je moet er natuurlijk niet vanuit gaan dat er iets slechts gebeurt… maar better safe than sorry!

6. Vochtige doekjes

Festival wc’s zijn nou niet echt het toppunt van hygiëne én de douches zijn vaak of koud óf mega druk. Maar het is logisch dat jij jezelf wel wil opfrissen na een hete dag vol dansen en kilometers lopen. Neem daarom vochtige doekjes mee! Het is een makkelijke manier om jezelf de hele dag door fris te houden zodat jij op het hoogte punt niet verrast wordt door onaangename geurtjes.

“Festival wc’s zijn nou niet echt het toppunt van hygiëne.”

7. Bye, bye, beestjes!

Wie weleens in een tentje heeft gebivakkeerd, weet dat er altijd nare insecten op de loer liggen! Het is heel vervelend om een mug rond te horen zoemen of een spin boven je hoofd te zien bungelen, wanneer je net lekker in de stemming begint te komen. Neem een insectenspray mee en gebruik hem royaal. Oh, en kijk nog even goed rond voordat jij je van je kleren ontdoet. De enige beestjes die welkom zijn in jouw tent zijn het seksbeest én de Love Bug.

“De enige beesten die welkom zijn in jouw tent, zijn de Love Bug en het seksbeest !”

8. Seksspeeltjes?

Heb jij helemaal geen zin in bekenden of onbekenden in jouw tentje en klaar jij het klusje liever alleen? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een seksspeeltje met je meenemen! Een mini vibrator vermomd als een lipstick kan je makkelijk het terrein op krijgen. Mannen kunnen natuurlijk een wegwerp masturbator meenemen, bijvoorbeeld het discreet uitziende Tenga Egg.

Heb jij ervaring met festival sex? Was het voor herhaling vatbaar, of sla je het de volgende keer liever over? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

45.663 keer bekeken

Geschreven door

Wil jij experimenteren met seks en eindelijk ook eens proeven van de opwindende wereld van BDSM? Dan heb je vast een heleboel vragen! Want wat houdt het eigenlijk allemaal precies in? Wat heb je nodig voor de eerste keer? En moet je verder nog ergens…
45.663 keer bekeken